![]() |
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık
söylüyorum "SENİ SEVİYORUM GÜLÇİN" |
1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin
yoksa sende sever misin? GÜLÇİN ABLA |
seni seviyorum tabi ablam olarak berkten birtanesi gülçine
|
Sensizim yine ben unutma ayrılık kapıyı vurdu yine ben seni sevi yorum
unutma aşkım.... Unutma bir gün birisini seversen aşkın acısını gürürsün ama ben var ya ben senin çek tigin gibi degil ben senin gibi aşk yaşamadım ki aşkım sen sevmedin ama ben aşkın kralını sevdim ölümüne lan sev dim şimdi gidi yorum hemde hemde birdaha dönmemek için sen kendine iyi bak sevgilim dilerim mutlu olursun ama benden asla seni sevmiştim kendine iyi bak segilim hakkını helal etttttt...... |
Bir gecem daha bitti...
Seninle dolu ama sensiz bir gecem daha... Sıcaklığını hissedebileceğim kadar yakınsın bana... Oysa aramızda aşılmaz engeller, upuzun yollar var... Bir de zaman var beklediğimiz... Gözlerimize dalıp, tüm dünyayı ardımızda bırakarak, yüreklerimizin derinliklerini göreceğimiz, hasretle beklenen zaman... Sen... Kelimelerin anlatmaktan aciz olduğu sen... Benim için ekmek kadar kutsal, Su ve hava kadar ihtiyaçsın... |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldü |
Ben sevdiğimi iki öpücük niyetine değil, Allah''''ın bir emanet kuşu
bilip,bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmek için severim. Ben sevdiğime gel dediğim vakit dağları yırtıp gelen, git dediğim vakit kaşlarını çatmadan, arkasına bakmadan gidendir. Zannetmesinler ki korkudan, edepten, gönülden, sevgiden. İşte güzelim, diyorum ya iki de bir, gönül dersen gönül, yürek dersen yürek, aşk dersen aşk, bırak duygularımı yüreğimde, yüreğimde bul kendini. Gel gör ki nasıl sevmişim seni…. |
Sen, benim askim oldugun günden beri
Ben hayatimi sana endekslemisim Sen, vazgeçilmez tutkum oldugun günden beri Yasam gâyesini sana baglamisim Kaptirdim kendimi fenâ bir sekilde Içimdeki coskularin, duygularin esiri olmusum Seni düsünmek mi diyorsun? Güldürme!.. Acaba aklimdan çikariyor muyum? Daliyorum öyle derinlere Saskinlik denilen kelimeyle arkadas olmusum Sükûnet, yaa iste o sükûnet Varliginla erisebilecegim bir hal olsa gerek... |
Düşlerimle dünya benim olsa
Yine fark etmez güller serilse yollarıma Yüzümde mutlu tebessüm gülücükleri Yasakları olmayan aşklar benimle olsa Yine sensiz olamam Cenneti verseler bana sensiz Dünyada yaşamak haram olur bana Sanmaki yaşıyorum Sen sensizliği bilemezsin Ben sensiz olamam. |
Sevmesini bilmeyen ağlamasını bilir.
Sen hayal kurmasını bilir misin . Ya ******* boyu uykusuz kalmayı. Oturup pencerenin kenarına ağladın mı sevgilim. Bir yıldız kayarken uzattın mı ellerini. Alıp avuçlarının arasına başını. Ağladın mı hıçkıra hıçkıra Belki de ağlamasını da bilmezsin ya Bir damla göz yaşı değildir ağlamak. Önce düşünmek sonra düşlemek. Ve büyük bir özlem içinde. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.