![]() |
Sus!
sakın birşey söyleme. ne kaldı ki, ne bıraktın ki acı hatıralarından başka? sus, sadece GİT! sana da bu yakışır. hayatın boyunca hep kaçmalarda, korkaklıkta hüküm sürmüşsün zaten, şimdi de kork ve kaç. zorlanmazsın emin ol.. |
Bir tek seni bilemedi sözcükler,
Bir tek sana ulaşamadı kelimeler. Anlamını yitiren anlam sende kaldı. Bir tek kelime,bir tek sözcük, sende saklı Benim yarım / yarım / kaldı Her şey aslında yarım.. Eksiksiz olan var mı ki bu dünyada |
Ben bende değilim kaybettim kendimi en ücra köşelerde...
Aramasın bulmasın beni hiç kimse İçim bukdr yanarken yüreğim taşıyamazken bendn büyük sevgimi Yaklaşmayın yanarsınız benmle Brz huzur istiyorum hakkım olan mutluluğu Onu istiyorum yanımda Böyle hergün ölüp ölüp dirilmektense gercek bir ölümü istiyorum(nakam) |
Boğazındaki hıçkırıkla boğulmuştur zaman. Yakasına avuntulu yıllar
yapıştırılmıştır. İki sokak arasında üstüne üstüne gelen sakıncalı anılar. Eski bir masalla kanatır yine eskiden kalan yaralarını. Öylece ellerini gömerek yüzüne sessizce kaldırım taşlarında bir renksizliğe savurmaktır bütün ayrılıkları. Unutmak kolaydır kalana, gitmekse eşitlenmektir yürekteki her sancıya. Hiçbir sancı yoktur ki zamanın Eski sayfalar Boğazındaki hıçkırıkla boğulmuştur zaman. Yakasına avuntulu yıllar yapıştı |
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur.>>75
yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:>>-"Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der.>>Sonra da:>>-"Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler.>>65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de:>>-"Bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler.>>Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok >>etkilenir: -" |
Keşke her gece ve her gündüz ağlamasam,
Sensiz olsam, Ama dayanmayı bilsem, Keşke her gün yağmur yağmasa, Bulutlar tutabilse acılarını, Belki ben de tutabilirim kendi acılarımı, Ağlamam bir daha, Keşke aklıma her geldiğinde resmimizi yırtmak zorunda kalmasam, Çünkü Artık o da işe yaramıyor, Nefretimi, Acılarımı, Kaldıramıyor mutlu anılarımız, Keşke böyle olmasaydı demediğim bir gün geçirebilsem, Çünkü artık kaldıramıyorum, Küçücük yüreğime sığdırdığım acıları, Küçücük kanatlarıma |
Biliyor musun?
benim halimi kimlerin anlayacağını, tabi, nerden bileceksin benimle aynı kaderi yaşayanı seni gördüğüm her an düşünüeüm, sorarım kendime zaman zaman acaba o da beni seviyor mu diye seni seviyorum ben hemde ölesiye benden kaçıyormuşsun DUR,YAVAŞ bu gözlerime karşı açılmış bir SAVAŞ benimkisi seninle yaşamka bir umut sen gel bütün olanları unut sen benim gönülümn ince ruhusun sevilsende busun sevilmesenden busun sil at gönlündeki bu olayları tek tek seni seviyorum y |
o kadar sevmiştimki seni
ayrılmaktan, ellerimi bırakmandan, gözlerime bir daha bakmamandan, seni seviyorum diyememenden, çok korkuyordum... o kadar bağlanmıştım ki sana, yanımda olamamandan, o güldrücü ve komik şakalarından, gözlerinle 2 kelime söyleyememneden, ve en önemlisi sesini duyammaktan çok korkuyordum... o kadar seviyordum ki seni, kıskançlıklarından, bana o kadar bağlı olmandan, her saat başı, SENİ SEVİYORUM diyemmenden, veee, benden vazgeçmenden, o kadar çookk korku |
Hasreti düşünme bırak
hasret düşünsün seni acılara yenilme bırak acıların yenilsin sana seni acıların bıraksın terk etsin gitsin düşünme bugünlerde kimseyi sevme artık hiç kimseyi bırak seven sevsin seni sen sevmesen de |
SENSİZLİĞE ALIŞIRKEN
Kim bilecek şuan ki duygularımı Anlatsam duygularım da terk eder beni Her gecen gecem ağlayan gözlerimde Sensizliği özleyen kalbimde hep sen vardın Kalbimden bir an bile çıkmayan ismin Sensizliğe alışırken bile silmek zor gelir bana şimdi ne duygular içinde kim bilir kalbim her gecen gecede sensizliğe ağlarken |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.