![]() |
Hayat, Hic Bir Insan Icin
Aglamaya Degmez. Zaten Degen Insan Aglatmaz, Yinede Aglamak Istiyorsan Basini Dik Tutki GÖz Yaslarin Aglatan Kadar Alcalmasin!!!! Hissettiklerimi Dilime DÖksem Sevgimden Korkarsin...... Senin Icin Ben Olmasam Bile Sen Benim Icin Hep Varsin!!! Anladinmi Benim Icin Hep Varsinnnnnnnnnn |
kader nedir bilirmisin?
hayır bilemesin çünkü senin kaderin olmadı ama benim kaderim sensin kaderim!!! ama öyle değil |
Acilar icinde biraktin kalbimi
Feryat ettirdin yüregime Farkinda deildin ama seni gercekten sevmistim En aci darbeyi vurupta gittin Demek snde vefasismisin senden beklemezdim Elbet birgün sende seveceksin Mutlaka benli günleri arayacaksin En acisida sevdigim beni bulamayacaksin Mutlaka benli günleri arayacaksin En acisida sevdigim beni bulamayacaksin Mezarima gelipte affet diye yalvaracaksin..... ceyda |
Birgün sende seversin ..Senda aglarsin.. O zaman ben gelirim aklina..
Belki geri dönmek istersin ama vakit çok geç olacak.. Özlüyorum seviyorum bu hep böyle kalacak .. |
Askimizi istemeyenler bizi çekemeyenler, ayrilin artik diyenler, hey
siz! siz kazandiniz.! the end |
Fırtınalı bir hayatın ortasında birleştik. Sen, kendine yakın bulduğun
insanların sana yaptığı hatalardan şikayet ediyordun., bense uzun yıllar acısını çektiğim bir aşkın yaralarını sarmaya çalışıyordum. İyi birer dosttuk, her şeyi paylaşır olmuştuk. Bu yakınlaşmamızın kısa bir sürede olmasına rağmen zamanım öyle tatlı, öyle güzle geçiyordu ki ben içimdeki kıpırdanmalardan habersizdim. Sanki rüyadaydım, gözlerimi açtığımda dostluğun yerini aşk almıştı. Kendimi tutamamıştım işte. Duyguları |
Görmeseydi gözlerim gözlerini
Tutmasaydı ellerim ellerini, Bu sevda ölüme kadar demeseydi dillerim, Sevmeseydi,sevmeseydi,sevmeseydi yüreğim, Ah..ah..ah.. ahh bu ah..lar olmasa. Kopmasaydı durgun deniz de fırtınalar, Batmasaydı aşkımız okyanuslar da, Olmasaydı hır gür, sen ben kavgası ah..ah..ah.. ahh bu ah..lar olmasa. Kaplamasaydı gökyüzünü simsiyah bulutlar Islanmasaydık çamur yağmurlarında,iliklerimize kadar, Titrememeseydik ayrı köşelerde,sarilabilseydik birbirimiz |
Bİrazcik Sevgiydi İstedİĞİm Bİraz İlgİ Bİrazcik TebessÜm Evet Bunlarin
Hepsİnİ Yaptin. Ama Ben Ayrilmayi İstememİŞtİm Herseyi Yaptigin Gb Yiktin Darma Duman Ettİn Hatalari Yapan Sensİn Terk Edİp Gİden De Sen Bu Ne Sİmdİ Ask Mi Tutku Mu Ne Bu? Sadece Eglence Senİn İcİn Iyi Eglendinmi Iyi Eglendirdinmi Seni Her BİtİŞ Bİ Baslangictir Ama Bitemiyorum Ki Baslim Tum Baglar Sende Cozuluyo Tum Sozler Sende Basliyo Bİtemzdİ HİÇ Bİr Sey Gİt Demesİydİn Yarim Kalmazdim Ben.. |
özledim seni
o sımsıcak ellerini tutmayı, seni seviyorum demeyi özledim seni bana aşkım demeni seni seviyorum demeni ah be sevgilim nerelerdesin özledim seni... |
Yİne Bİr Bahar Daha Geldİ GeÇtİ
Yİne Sen Yoksun Yanimda SÖylesene Bana Daha Ne Kadar Bu Hasret Ne Zaman DÖnÜŞÜn Ne Zaman KavuŞmak.sensİzİm ÜŞÜyorum, Hasretİnden Yorgunum,gel Artik Gel Tut Ellerİmden,savur Benİ RÜzgara GÖzlerİnİ GÖzlerİmden Ayirma Ahh O Kokun Ahh O GÜlÜŞÜn Bİr An Olsun Çikmaz Aklimdan GÜzel YÜzÜn Hep GÖzlerİmİn ÖnÜnde HİÇ Gİtmedİ Bİr Yere Gel Artik Gel Sesİzlİk Bana ÖlÜm GÜlÜm Gellll... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.