![]() |
Ne Kotu Biliyor Musun?
Seninle Konusamamam, Ellerini Tutup; Su Icimde Kopan Firtinayi Anlatamamam Sevdigimi; Hem De Delice Sevdigimi Soyleyememem Kendimi Anlatamamam Kotu Yasadigim Yogun Duygulari Sana Verememem Kotu, Dudaklarinda Olmamak Kotu,hem De Cok Saclarini Oksayamamak, Beraber Sarki Soyleyememek, Sana Muhtac Oldugum Bir Anda; Sarilip Aglayamamam Kotu Anladin Ya; Sensiz Hersey Kotu. Ama Umut Var Degil Mi? Gelecegin Umudu Var, Seni Gormenin, Doyasiya Opmenin,beraber Kahka |
nevakit ıslatsa kaldırımlarını küçük şehrimin yağmur.
önce buğulu bir hal gözlerimin ferinde; sonra damla tanecikleri. yoldaş olur gözyaşım yağan yağmurla; bir ürperti sarar bedenimi, sensizlikten payıma düşen yalnızlıktan ötürü. nevakit ağlayıp sızlasa bir yorgun bulut, kıramaz esaretin zincirlerini gönlüm, kaçabilmek korkularımın ötesine geçemez asla. kayıp giden her an kayıptır artık ve yarınlara atılan kördüğüm yumağı. |
Bu son sevgilim.
Bu veda bu fasıl, Çalan bu müzikte son, Kucakla sevgilere çekilen süngülerin ucunda, Namluların soğukluğunu hissetmek! İşte sevgili bu mektubumda son, Son olan her şey son, Seninle doğan güneş, Seninle batan yalnızlık, Şiir kokan *******de; Omzuna yaslanan başın çilesi de son, Zamansız kalbimi okşayan keskin bıçakla, Vurgun yapan sensizliğimde son, Ayrılık kokusuna eklenen özlemlerin, Vuslatla; uzak diyarlara firarı, Kanatsız uçan sevgi dolu gönüllerde son, |
Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta..? Saymadım.. Bana
yüzyıllar geçmiş gibi geliyor. Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın.. Şimdi sis içinde bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içti, sen onları kırağı sanırsın, çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla ıslak.. Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildi, içimden bir ağaç köküyle devrildi. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlem bir bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor . Seni sevmek bir son |
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en
fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! |
gecenin kıyısındayım ellerimde
yıldızlar son kez alacağım yıldızları koynuma pırıltıları acı veriyor bana gökyüzü yanacak bu gece alaca karanlık kaybolacak gecenin küllerinden yeni bir ben doğacak esaret bitecek bu gece yağmurlar yağacak |
aşk ve sn birbirine deymeyn iki kutup nasıl kovuşmayı hayl bile
etmezlerse bnde sende aşkı bulmayı hayl etmm ama bir şeyi unutmm o deniz mavisi gözlerini rüzgarda dalgalanan saçlarını sesini nefesini haytım boyunca sürecek sandığım yalan aşkını hiç birini unutmayacağıım ama sadece birtek şeyi unutacağım aklımdan bir türlü çıkmayan o anlamsız gidişini hani san giderken hiçbirşey söyleyememişşitm ya şimdi söylüyorum affet beni bir daha sevme demişşşşşşşşşşşşşşşşşşştin ama |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldü |
bir zamanlar bizde sevgilimize çiçek alırdık
şimdiyse! ... çicek parasıyla zşimdi eve ekmek goturuyoruz. arda kalan paraylada cesedimiz için kefen ve mezar taşı alıyoruz ...... we artıkseni düşünmeyeceğim |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.