![]() |
Sevmekte Kader,sevİlmekte,ayrilmakta Ama Yollarizi Bİz SeÇerİz
Kendİmİz İsterİz O Yolda İlerlemeyİ..... |
savaslar cıkardın beynımle kalbım arasında..
beynım senı unutmak ıstıyor ama kalbım buna ızın vermıyor... |
Sende gittin sonbaharda dökülen yaprak gibi Baharı yasatmadan cekip
gittin Oysa ben senin için ne hayaller kuruyordum Birlikte ucmaya söz vermedik mi niye bu ayrılık söyle niye Yetmedim mi ben sana seni severken ellerim titrerdi korkardım ellerini tutmaya ama sen bu kadar ucuza ayrılık yasattın bana ben ellerini tutamazken sen öpücükler verirdin ben gözlerine bakamazken sen delirirdin ben aglamaya baslarken sen gülerdin benim için şimdi sen yo |
seni öyle özledim ki bilemezsin gözlerim hergün telefona bakıyor
calmayacagını bile bile bakıyor san ki her an arayacakmiş gibi ama gözlerim gözlerini görmedigi hergün kan aglıyor bunu bana yaptın ama gözlerim haketmedi bu ayrılıgı benim içeme attıgım sessizlik beni öldürüyor ne olur geri dön sensiz öldügümü kimse bilemez ben burdayım sevdigim gel al beni seninde bulundugun ebediyete.... |
Simdi Elimde Bir Sigara Var
Saat Geliyor Gecenin 11ine Ben Yine Agliyorum Lanet Ediyorum Sensiz Gecen GÜnlerime Cok Icdim BugÜn Yine Bilirim Burda Olsaydin Kizardin Bana Icme Demisdim Derdin Sana Ama Ben Yine Ayni Cevabi Verirdim Dertliyim Derdim Serserim Dertliyim Bu Siirimde Seni Ne Kadar Özledigimi Yazacagim Artik Cok Degisdim Ben Senden Sonra Zamansiz Birakdin Gittin Beni Hani Hic Ayrilmiyacakdik Bak Simdi Ben Yanlizim Ama Bide Su Var Bizim Yeminiz Vardi Bizi Sadece |
G It Hadi Yolun Acik Olsun
E Minim Seni Benim Gibi Seven Birini Daha Bulursun N Asil Olsa Ben Olmiyacagim Artik Hayatinda C Okdan Unutulmusuz Zaten Daha Ne Fayda O Sevdiklerinle Mutluluklar Sana |
Söyle dönüp baktigimda gecmise, durgunlasiyorum bir an...
yapilan onca hatalardan sonra hayatimin bir anda degismesine sebeb olanlari görüyorum tek tek... hepsi nekadarda güzel oynamislar rollerini ve ben nekadar acizmisim yarinlarimi korumaya yasiyorum simdi nasil yasaniyorsa... karamsar diyorlar bana ben karamsar degilim ben KADERIN oyununa yenildim kader birtek ona cahilim cünkü o okadar kalleski insani sirtindan vuruyor... kader sana diyorum, sayende tas oldum hissedemiyorum korkuyorum |
Cok zaman gecti kendime ve kelimelere vakit ayirmayali... Simdi ise
vakit o vakit... Fakat yazilicak hicbirsey yok gibi... Sessizligimde hayat bulan seslerde benden öteye gecemedi... Kendi mahzenimde biraktigim gibiler... Hersey bildigin gibi... Hepimizin bildigi gibi... Sabah oluyor, öglen oluyor, aksam oluyor ve en son yine gece... Zamana ait degisen hic birsey yok... Sadece takvimler birer birer yaprak ceviriyor... Ben elimi bile sürmüyorum ama zamani durdurmak istedigim anlarda durmuyor... G |
sen benim canımda atan
ufacık kalp oldun senden once nasıl bı hayattı koscoca denızde bı midye kabugu kadar yanlız caresız oysakı sen geldın artık umutlarım yeserdı aklıma her geldıgınde tatlı tatlı pembeleşiyor yanaklarım bu mutiş duygu üç harfli kelimede saklı (AŞK):) MAVİ & EJDER |
ve zaman geldi
gidiyorum herşey tamamlanacak değil ya bu da böyle yarım kalsın ama seni sana bırakmıyorum sen giderken beni götürmüştün bende seni götürüyorum!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.