![]() |
bu nasıl bir söyleyiştir?
nasıl bir dokunuş? nasıl bir serzeniştir? ey bana dokunduğunda, beni anlamlandıran insan; senin içindir bütün gülümseyiş................. |
yine gözlerim gözlerinde kayboluyor, gözlerimde
taşırken seni, bu beden yeniden varoluyor, belkide bu çırpınıştır, HAYATIMIN ANLAMI; içimdeki ;sadece sen , bir görünüyor bir yok oluyor..... |
uzat bana ellerini ey yar; uzat ki
aşkınla yanan şu zavallı aşkına erişebilsin uzat ki gönlümden geçenler gönlüne girebilsin uzat ki varlığını daha yakından hissedeyim uzat ki ömrümüz kesişsin uzat ki hem ellerimiz hem de yüreklerimiz birleşsin... |
Merhaba yanlızlık gel yanıma
Bu aralar senle olmayı çok seviyorum Biraz kal benle sakın ha temelli bırakma beni Ama bu aralar çok kal benimle Sana çok ihtiyacım var yanlızlık Hadi gidelim deniz kenarına Oturalım kumların üzerine Ama sadece sen ve ben Sonsuz maviliği seyredelim Bak yanlızlık sonsuzluğa bak Maviliğin sonsuzluğuna Sanki beni çağırıyor uzaktan Gel diyor burası daha yanlız Yürüsemmi acaba sonsuz maviliğe Söylesene yanlızlık susma Sonsuz yanlızlığa gitsemmiii.... |
Yalnız senı özluyor
Yalnız bır aksam mehtabı dort duvar bosluna sarılmıs Yorgun ıkı goz Sevgısız kırık bır yurek Sadece sana aıt bır bedenle senı cok ozluyorum |
Kardeşimden farksızdı
dostumdu belki canım Şimdi canım gidiyo Geriye ne kalıyo? Ruhum parçalandı, İkiye bölündü adeta. kimse anlamıyo, bu sessiz hıçkırıkları. GİDİYO desem ne varki elimden bişey gelmiyo şimdi canım gidiyo GERİYE NE KALIYO Kİ!!??? |
Bır gun gıdersen veda etmeden
Gunahım boynuma sonum olursun Gerı donup askını ısteme benden Veremem sımdıden haberın olsun Bır baska sevdaya bılkı kosamam Ümıtle arzuyla dolup tasamam Nedense ımkansız senden kopamam Gunahım boynuma sonum olursun (LISELIM) |
Birgün herşey solacak
senin gözlerin hariç. birgün herşey yok olcak sen ve ben hariç. bir gün bütün aşklar sönecek İKİMİZİN AŞKI HARİÇ!!! |
Gecenın bır vaktı tenha bır yolda
Yururken anlarsın yalnızlık neymıs Serserı bır basına bos sokaklarda Yururken anlarsın yalnızlık neymıs Ayrıda dusermıs gul ıle dıken Sen gec kaldın ama o gıttı erken Yanından gectıgın mezarda kefen Cururken anlarsın yalnızlık neymıs |
senden kalan bi kaç resim
bi kaç hatırlar bi kalp dolusu acılar be sevdalım işte bunlarla yaşıoyrum ben sensizliği bunlara anlatıyorum o gittti ama gelice diyorum oysa dönemiyeceğini bende biliyorum hem onları hem kendimi kandırıyorum işte deliriyorum galiba kendi kendime konuşuorum artık sen gözlerimin önünden hiç gitmiyorsun çünkü sanki senle konuşuyorum be vefasızım bana acımadan gittin gitme dedm oysa sensiz yaşayamam dedim sen inanmadın unutursun dedin başka aşklarl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.