![]() |
dostların aşkı sevgiliden çoktur sevgili terk eder dost yanında kalır
sewgili emreder dort teselli eder dost sewgiliden çok sewer bilirmisin bizde dostluk nedir? nefesin kesilirse al bu can senindir yolun sonu uçurumsa dostum geri dön ilk adım benimdir der (gerçek dost olan) |
ağla ağla gözlerim ağlamaya doymadın sen bırak artık oda gitsin
zaten mutlu olmadın sen |
ağlamak geliyor içimden gözlerimden ince ice yaş olup akıyorsun bir
sigara yakıyorum mehtaba karşı efkardan ateşi senden yanan kül olan düman olan yine ben!!!!!!!! |
El Ele TutuŞup DolaŞamadik BaŞ BaŞa Oturup
KonuŞamadik Ayirdi Kader KavuŞamadik ÜzÜlme Sevdİyİm Kader Utansin Şu Yalan DÜnyada DolaŞtik Durduk Mutluluk Ararİken Çİleyİ Bulduk Tesellİ Ararİken GÖz YaŞi DÖktÜk ÜzÜlme Sevdİyİm Kader Utansin Her Derenİn Suyu İÇİlmez YÜreyİmİn Derdİ Blİnmez |
Buruk Hasret Dolu *******i Oldurecegim! Birgun Bu Ayrilik Sarkisini
Kursuna Dizecegim, Ve Seni Benden Su Anda Uzak Tutan Kaderimi Mahkemeye Verecegim! |
Ay nasıl aydınlatıyorsa geceyi,
Ve nasıl ısıtıyorsa içimi güneş, Aydan aydınlık,güneşten sıcak bir kalp çarpar o bedende, Bilirim her sabah içime doğar . (Ben yazmadım,yalnızca bu şiiri çok seviyorum,paylaşmak istedim) |
gecenin kıyısındayım ellerimde
yıldızlar son kez alacağım yıldızları koynuma pırıltıları acı veriyor bana gökyüzü yanacak bu gece alaca karanlık kaybolacak gecenin küllerin yeni bir ben doğacak esaret son bulacak bu gece yağmurlar yağacak |
Bir Ufak Kız vardı...Tertamiz,saf,sevgi doluydu..
Çok sevmiştim... Can diyoorlardı İşte O derkn canımı aLdı O Yarımı,ssebebimi aLdı Benden... YaLanLarLa oyaLadı beni... Çok kırdı,yaraLadı. HaLa geçmedi yaraLarım asLında... Onsuz zaman durdu sanki... Oysa |
Bir sözüm var sana güzel,
Dert kendinden korkanı sever, Ne dertler gördüm, yıldıramadı beni, Ne ezalar ettiler, ah dedirtemediler, Sen bir çıktın karşıma, Vezüv gibi Yanardağa atıp yaktın bu garibi. Söz verdim geçmeyeceğim, Evinin önünden bile, Perdelerini rahatça aç artık, Postacı getirmeyecek mektuplarımı, İki satır yazıyla da olsa, Bir selam bile vermeyeceğim. Şarkı bile söylemeyeceğim sana, Yolda karşılaşırsak bir gün eğer, Çekilip kenara yol vereceğim sana, Küçük keçiler |
Ah Bu Ben!
Ne Zaman Adam OlacaĞim Ne Zaman AÇacak BahÇemde GÜller Ne Zaman Kuruyacak YanaĞimdakİ YaŞlar Kİmbİlİr Yİne Hangİ Hirsiza KaptiracaĞim Kalbİmİ Hangİ SÜslÜ Yalanlara AldanacaĞim Hangİ Sevgİlİ Doldurabİlİrkİ Artik İÇİmdekİ BoŞluĞu Hangİ Sevgİlİ Sarabİlİrkİ Benİ Tertemİz Bİr Sevgİyle! YeŞerİr Mİ Artik Umutlarim Beyİn ÖlÜmÜ GerÇekleŞmİŞ Makİneye BaĞli Bİr Hasta Gİbİyİm Yenİden BaŞlayabİlİrmİyİm Hayata Hayaller Kurabİlİrmİyİm Yİne GerÇekleŞmeyeceĞİnİ Bİle Bİle |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.