![]() |
Alin yazimsin ayrilamam,Biricigimsin sana kiyamam,Ölürümde seni
kimselere birakamam.Senin ugruna yeminim var Vaz gecer sanma yar Kaderimdede seni böyle sevmek varmis. Hayatin cilesini Kaderin cilesini Sevmenin kaderini Ayrilmanin acisini Yeminin günaini Sen yorumlada söyle yar, Unutma askina yeminin var,Sevmete böyle cilemiz var. |
Sen Varya Sen Ayni Sigaram Gibisin.dumani GÖzlerin...kÜlÜ
Dudaklarin...yalniz Aranizda Bir Fsrk Var Sigarami Ben,beni Ise Sen Yakiyorsun.... |
Bir garip hikaye bir meçhul konu
Ne başı malumdur ne belli sonu Bilmem ki nereden tanırdım O’nu Kırık bir aynada gördüm galiba Saç dağınık boyu benim kadardı Buruşmuş suratı sanki mezardı Neyin var deseydim belki kızardı Sadece bir selam verdim galiba Duruşu vakarlı tavrı ağırdı O gün sokaklar lal gece sağırdı Yürüdüm şair gel diye bağırdı İrkildim aniden durdum galiba Yavaşça yaklaştım kaşını çattı Öfkeli bakışı sanki tokattı Saatlerce bana beni anlattı Korkmasam |
Yolumuz Buraya Kadarmış be KAHVE GÖZLÜM
Artık tersine akan bir nehir gibi yikilmiş bir şehir gibi suya yazılmış bi şiir gibi adimi unut yalnızlığın boşluğunda sensizliğin bilki beş para etmiyor umut etmiyor be KAHVE GÖZLÜM yalan yalnış kırık dökük sandık biz bu aşkı erken emekli olduk biz bu sevdadan biliyorsun hep direkten döndü umutlarımız hep kendi kalemize attık golleri ne acemi bahcıvanmışız meğer ikimiz açmadan soldurduk güllerimizi acmadan soldurduk be KAHVE GÖZLÜM |
Bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim;
Hala seni seviyor olabileceğimi düşünmemiştim, Öyle kalbime yerleşmişsin ki, Öyle benim olmuşsun ki, Ne kadar uğraşırsam uğraşıyım Seni ne kalbimden, ne de aklımdan söküp atamam Anladım,sonunda anladım herşeyi, Farkına vardım. Meğer boşuna avutmuşum kendimi, Boşuna geçirmişim onca zamanı. Hep bir umutla yaşadım, Her zaman içimde bir ateş vardı, Hep yanan hiç sönmeyen bir ateş. Tam o ateşi söndürdüm derken; Küllerinden yeniden doğan bir ateş. |
Seninde Uykun Kaçıyormu?
Ben AkLına GeLince... KaLbinde Küçükte Olsa Bi Kıpırtı Oluyomu Beni Görünce? Yada Dizlerinde Derman Kalmayıp Biran Olsun Bedenini Taşıyamadığın Oluyormu? Kendini Tutamayıp Bağırarak " SENİ SEVİYORUM" Demek Geliyomu İçinden? Yada; Yaşıyormusun Birlikte Olamamanın Acısını Sende Tüm Benliğinde Hissediyormusun Beni Yoksa; Bunlar Sadece Benim Yaşadıklarım mı? |
seni seviyorum demek bu kadar mı zor bana
içimi sana dökmek neden beni sızlatıyor sana dokunmak neden imkansız bana hala anlamadın mı seni ne kadar sevdiğimi huzursuzum yine geldin sen aklıma düşünüyorum yine beni sevip sevmediğini ve git gide anlıyorum başkasını sevdiğini her zaman dediğim gibi keşke beni sevebilseydin |
Sabah AkŞam Hep Senİ DÜŞÜndÜm
RÜyalarima Gİr Dİye Sabah AkŞam Hep Hayal Kurdum Belkİ Gelİrsİn Dİye, AĞaÇlara İsmİnİ Yazdim YÜrÜĞİme AŞkini Kazdim Şİİrlerİmİn Mislarina Senİ Yazdim Belkİ Okursun Dİye, Benİ Mecnun Gİbİ Çilgin ÇÖllere DÜŞÜrdÜn Yari,yari Tok Bedenİmle Ordan Burayi Gezdİm Belkİ Senİ GÖrÜrÜm Dİye |
Biliyormusun dün gece seni gördüm rüyamda
Ama yoktun uyandığımda yanımda Ahh şimdi yanında olsam da. Haykırsam seni nekadar çok sevdigimi de. Duysan! |
seni bir dakka bile görmesem. inan mutlu olamıyorum
öylesine alıştımki. sana deli gibi sevdim seni. yüreğime girdin aşkı bana sevdirdin . sensizliğe dayanmak öyle zorki. anladımki ben seni ölesiye sevdim.... SENİ SEVİYORUM HAYAL GÖZLÜM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.