![]() |
Sen Aldırış Etme Sana İsyanlarıma
gözlerimin ortasında bakışlarımın odak noktasındasın seninleyim her anımda sen henüz bu çağında hayatının rengarenk baharındasın isyan ederim her sabah uyanınca sen yoksun diye yanımda geldin geleli yüreğimin sızısı bir gün bile dinmedi beni bu hale getiren senin dayanılmaz derin hasretindi nedense özlemim hiç bitmedi bu dünyada kavuşmak için sana efsanevi aşkım da kökleri derin sevgim de yetmedi sen aldırış etme sana isyanlarıma bana bunları yaptıran sensizliğimdir kulağını kapayıver zaman zaman bağrışlarıma beni delirten beni çıldırtan senin sessizliğindir 26.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Beni Verem Yaparsın
bu sabah dünyama bir güneş gibi doğdun gün içinde sessizliğinle beni derin bir hüzne boğdun oysa bir merhaba yeterdi bana neden sustun gün boyunca? ben sana ne yaptım ki? seni sevmekten başka inan ki senden başkasını görmüyor gözüm bil ki seninle güldü tebessüme hasret yüzüm inan ki sensin benim aşk bahçemdeki tek gonca gülüm gönlümde yeşeren bir baharsın kalbimde yanan narsın mahşerde bile seveceğim tek yarsın sen bu alemde benim için bir arsın ne olursun sevdiğim seni yalnızca benim kollarım sarsın yoksa yoksa güzelim sen beni verem yaparsın 29.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Alın Yazımsın
kanatsız bir kuşum uçamıyorum kaçmak istesem de kaçamıyorum yüreğim seninle öyle dolu ki sensiz nefes bile alamıyorum her sabah çiçekler sevgiler açsın hiç solmasın yüzün hüzünler kaçsın gözlerin hep gülsün neşeler saçsın sen ömrüm boyunca başımda taçsın istemem olmasın sensiz akşamlar artık hiç akmasın gözümden yaşlar sen benim aşkımsın alın yazımsın solmasın gönlümde yeşeren bahar 01.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Bitmeyecek Hülyamsın
sen benim sardunyamsın pırıl pırıl aydınlık dünyamsın sabaha dek gördüğüm rüyamsın sen benim bitmeyecek hülyamsın ömrümce yaşayacağım sevdamsın sensiz ne güneş doğuyor dünyama ne de ay ve yıldızlar çıkıyor semama gündüzler bile zindan oluyor bana eğer senin de o güzel yüreğinde birşeyler varsa aşktan sevgiden yana ellerimi tut ve beni bırakma bir daha 08.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Emelimsin
bu sabah güneş gene doğmadı Maltepe'de her yer hala zifiri karanlık bu şehirde sokak lambaları da hiç yanmadı gittiğinden beri burnumda tütüyorsun inan ki çok özledim seni çiçek kokusu da gelmiyor artık esen rüzgarlarla birlikte meğer hepsi kurumuş birdenbire sen gittiğin gece gittin gideli hüzünlü şarkılar çalıyor radyolarda pikaplarda dönmeyeceksen bile uzaktan da olsa sakın dokunma sevdama sen benim şarkılarımın güftesi.şiirlerimin de dizelerisin mahşerde bile vaz geçemem senden sen benim emelimsin Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim En Güzel Aşk Şiirimsin
her sabah bir başka çiçek gibi rengarenk açıver dünyama en güzel kokular yayılsın senden benden tarafa esen rüzgarlarla ben de kokularından bir nefes bile vermeden ömrüm boyunca seni içime çekeyim doya doya kendini hazırladın mı benimle görüşmeye? lütfen söyler misin? ne zaman? nerede? sen benim en güzel aşk şiirimsin ben de senin bu dünyadaki tek şairin vallahi bir ateş düşürdü yüreğime zarafetin inan ki sen gerçek bir prensessin sevdamızda hep mutluluk rüzgarları essin bil ki sen gönlümdeki meltem yelisin sen benim taparcasına sevdiğimsin eğer ben bir ressam isem sen de benim yüreğime çizdiğim tek resimsin 22.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Gönül Bahçemsin
sende yeşerir sende açar rengarenk güller karanfiller sende vızır vızır uçuşur yer yüzündeki en renkli kelebekler sen benim gönül bahçemsin senin yüreğine hazan hiç düşmesin seninle canlansın dallar yapraklar sensiz kalmasın ağaçlarda kuşlar sevda şarkıları söylesin rüzgarlar sevgi yağsın sağanak şekilde yağmurlar sırılsıklam ıslansın dursun bütün insanlar mutluluklar heyecanlar paylaşılsın bu dünyada muhteşem bir derinlik vardır her sevdada eğer umut olmasa ışık olmasa hülyada insan korkar durur *******i rüyasında uzat artık ne olur uzat o güzel ellerini bana tut ki ellerimi korkularım gelmesin başıma yoksa ben de bilemem neler yazılacak mezar taşıma 08.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Gözlerimde saklısın
her tebessümün bir güneş gibi doğar benim dünyama fark etmez akşam da olsa gece yarısı da senin gölgen bile yeter benim mutluluğuma her yer kapkaranlık olsa da gözlerim yalnızca seni görüyor her bakışımda düşüncelerimde sen hayallerimde sen varsın her anımda sen uyurken bile ben hep seninleyim sevgili cana sen benim gözlerimde saklısın ebediyen saklı kalacaksın orada asla bulamayacaklar seni yıllarca arasalar da ne olur sen de ölünceye kadar o güzel yüreğinde beni sakla Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Hayat Bağımsın
dün akşam karanlık çökünce tek başıma indim sahile hiç kimse görmesin diye seni sakladım gözlerimde ellerini tuttum hayalimde Bağdat Caddesi'nde gezdirdim seni hava soğumuştu ayaza çevirmişti oturduk başbaşa bir kafede sıcacık salep söyledim ikimize de hiçbir şey konuşmadan kalıverdik öylece bu ateşlenen bir aşkın sessizliğiydi bence ne olursun beni böyle sevdanla yakıp da sakın bir gün beni bırakıp da gitme canım sen benim hem canım hem de cananımsın inan ki artık sen benim kan damarlarımsın sımsıkıcasına sarıldığım hayat bağımsın sen adını aşkını kalbimde ördüğüm ağımsın beni sağlıklı besleyen bana mutluluk veren ömrüm boyunca kopmayacağım sevgi bağımsın hiçbir zaman göçmeyecek arkamdaki dağımsın 16.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Işığımsın
ruhumu bir bahar yeli gibi tatlı tatlı okşayıp da ne olursun güzelim beni sakın karakışta bırakma yüreğimi bir güneş gibi yakıp kavurup da karlı buzlu havalarda gönlünden beni çıkarıp da dışarılara koyma donar kalırım yoksa sen benim ışığımsın bana olmasan da yakın bir mum gibi sönme sakın ne olursun sevdiğim ömrümce dünyam yalnızca seninle ısınsın bir tek seninle aydınlansın yüreğinden de sevdam hiç ama hiç eksik olmasın bil ki sen benim mahşerde bile bitmeyecek sevdamsın 12.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.