![]() |
Sanki Gözümde Dünya Sen
Gül bahçesi gibi gülüşün Gülüm; ya o bakışın Sanki gözümde dünya sen Hiç olmuş gerisi. Bana bir şeyler söyle İstersen ucunda ne olursa olsun Yeter ki hasret olmasın Gider alır gelirim. Ferudun Ergan Osmaniye 3.eylül.07-07:00 |
Müebbet hapis" dediler hakimler;
O mukaddes aşkını çaldığım için senin. "Sen bir altın kalp çaldın!" dediler Beni sana ebediyyen mahkum ettiler. İnan çok güzel bir ceza bu, bir bilsen: İçimde, dışımda, tüm yaşamda yalnız sen. Gecemi, gündüzümü, rüyalarımı süsleyen, Damarımdaki kan, bir nefes sıhhatsın sen! Beni mahkum eden hakimimsin sen, Beni kontrol eden, beni izleyen polisim. Seni seven ben, beni mutlu eden sen, Ben şimdi artık ebediyyen seninim. |
Seven unutmaz
Unutan sevmemiştir Sevipte unutmuşsa Sevmesini bilmemiştir Her kalbi olan sevemez Taşlar seve bilirmi...? Her seviyorum diyen sevemez Çünkü bir zamanlar sende bana seni seviyorum dedin |
seni ilk gördümde Hayal sandim senin gözlerine bakdimda asik oldum
inan bana sensiz birgünüm mutlu gecmiyor bu kalb seninle yasadi seninlede olmek istiyor o bakisin o gülüsün beni mutlu ediyor ben seni kaybetmek istemiyorum sen benim canimsin yüregim herseyimsin.. |
Duygularimi anladigin icin..
Beni ben olarak kabul ettigin icin.. En cekilmez oldugum günlerde bile.. Bana katlandigin icin.. SEVIYORUM SENI.. Cünkü sen, En zor zamanlarda bile.. Bana yol gösteren ay isigimsin.. Karanlik *******imde umudum.. Sevmekten asla vazgecmeyecegim.. Deli sevdamsin.. |
güzeller küstak çirkinler para göz kalbi temizler insan seven ama
benimki insan seven değil benimki küstahın teki ama çok güzel bu dünyada aşk diye birşey yok eer varsa bana göster seni sevdim elvada tatlım |
sen kurdun gözyaşlarımın üzerine mutluluğunu
sen yarattın vicdanlardaki yorgunluğu sen icat ettin aşk selindeki durgunluğu şimdi çek çileni artık bana karışma aşk ateşini körükleyen benmiyim sevdalı gönüllere gülen ben miyim aşk kitabını yazıp,silen ben miyim şimdi kaz kabrini artık bana karışma kaderin önünde setler gerilmez vicdansızların kalbine girilmez delicesine sevene öğüt verilmez şimdi çiz yolunu artık bana karışma |
bir papa öldü hristiyan oldular.
bir hrant öldü ermeni oldular. 2 günde 15 şehit verdik hangisi türk oldu ? !!!!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!! |
vatan sevgisi iliklere kadar islemedikce;
tüyler diken diken olamaz! hakiki sevgide bırak diken olmayı, hepsi birer mızrak olur yerinde duramaz!! |
dertlerle doğmuşum onlardan biriyim
belki sana göre ben bi serseriyim birazcık ümit ver bende güleyim neşeyi bilmeyen çile adamıym ızdırap benimle doğar ve batar hergünüm çileyle başlar ve biter hasretlik denen şey içimde tüter ömrümce gülmeyen çile adamıyım hayatın sancısı heran omzumda çilenin eseri baksana yüzümde yıllardan beridir yaşlar gözümde dertlerle ağlayan çile admıyım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.