![]() |
işte sensiz bir akşam daha bitiyor
sensiz batıyor güneş ufuklarda yine sensiz seyrediyorum yıldızları karanlıkda koşup gelemiyorum sana öylesine muhtacım ki sana aşkımı söylüyorum yıldızlara öyle uzaksınki bana sevgimi yollayamıyorum sana . . . |
Bir sevdayı yaşamak ne zaman suç oldu
Hangi yasa bir aşka ceza biçabildi Hangi savcı aşkın yanlışlığını iddia edebildi Hangi hakim kalemini kırıp aşkın ölmesine hükmedebildi Şimdi aşkı yargılayama yeltenen tüm mahkemeleri Reddeiyorum . . . ve Aşkla ilgili kararı ben açıklıyorum. . . Dünyada yaşanmış, yaşanan ve yaşanacak ne varsa hepsini aşkın önünde boyun eğmeye MAHKUM EDİYORUM . . . |
Gün birinde iki serseri aşıklar varmış ve bunlar birbirlerini çok
seviyolarmış tabi birgün bu coçuk sevdigi kızı başka biriyle görünce deliye dönmüş ve aşkına bir şarkı dinletmiş ve kafasına çıkmış...ve o gunden sonra o kız kimseyi sevmemiş ve şarkının adı bu şarkıyı sevgilisine dinletti sonra kafasına sıktı...şarkının adı bu olmuş ve şarkıyı dinlemsinizi tavsiye edrim tüm sevenler.... |
boşuna konuşma vururum diye
düşündün mü seni sevmişim niye ? cesedimi istiyorsan hediye söküpte canımı vermem mi sandın ruhumu vermişim seni sevince akıl yitirmişim bir an görünce mutlu olacaksan ben ölünce göçüpde dünyadan gitmem mi sandın ben seni sevmişim ölümden korkmam kurşunla bıçakla yolumdan çıkmam ecel gelir diye yaşama sarkmam kesipde canımı atmam mı sandın benim selam çokdan verildi kefenlendi bir kabire serildi kurşunla değil bir çift güzel gözle vuruldu GİRİPDE |
Sevmek, inanmaktır,sevmek yaşamaktır
Sevgiliye, bir ses,bir nefes kadar yakın olmaktır Mademki seviyorum,mademki yaşıyorum Sen sevgi kaynagım,sen yaşama sevincimsin demektir…. Sevmek, aglayan göze tebessüm olmaktır Sevmek, sevgi denizinde sevgiliye el uzatmaktır Mademki gülüyorum,mademki el uzatıyorum Sen aşk pınarım,sen sevgi deryamsın demektir… Sevmek, sevginin anlamını,yüceligini bilmektir Sevmek, sevmeyi ve sevilmeyi hak etmektir |
Yar Gİdİyosun Demek Gİt Bana Ne Kadar Geldİysen O Kadar Gİt.ama Sakin
DÖn Me Bana.gİrmesİn GÖzlerİn Mevzİlİme Bİlİrsİn Benİ Ben Aglamam Aglarsam Kiyamet Kopar GÜlÜm.ve Şİmdİ Sen Gİttİn Umrumda Mi DÜnya Ben Senİ Deyİl KaybetmİŞİm GÖz YaŞlarimi.bekle Zalim Yakindir Kopmasi Kiyametİn........ |
Yine gece doğuyordu, Umutlarımın üstüne Güneşe,hasret kalarak.
Perdeler çekilmiş yarınlara Ben, görmeyeyim diye. Yalnızlık, geçmiş karşıma Gülüşler fırlatıyor. Artık, benimsin diye. Yapma ey hayal! Beni senden mahrum etme. Gitme ey sevda! Beni özleme terketme. Kucak açtım sevgiye Düşsün kollarıma diye. Hüzünleri, bağladım dar ağacına Ölsün artık diye. Ben kaçmadım ki mutluluktan Beni bulsun diye. Artık, sevinç yollarında yürümeliyim. Gözlerim, güneşle başlamalı Yeni bir güne. |
Ne olurdu saadetlerin en büyüğü
İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim. |
Aglama arkadaş bir derdinmi var seni terk edip giden sevgilinmi var
kalk gidelim dertsiz meyhanemize degmez be arkadaş sevmeyen sevgiline bir zamanlar bende sevmiştim senin gibi sevdim güldü yüzüm mutluluk benim dedim seviyorum dedi yalanmış bilemedim terk etti bir daha göremedim otur şöyle arkadaş bugün bendesin kahrolan sen seven yine sensin bu gece beraber içsek ne dersin biliyorum arkadaş dertler bitermi bu günden sonra yüzün gülermi kaybettigin sevgilin geri |
ya tam ortasındayım hayatın yada en başındayım aşkın sevdaya doğru
yürüsem yol yamaç sonu soğuk sessiz ve karanlık yine hüzün yine ağlamak geri dönsem zevki yok yalnızlığın hayatın anlamı Kalmıyor kendi karamsarlığımda boğulmuşum bir ışık var ama biliyorum ışığın ne olduğunu yine ağlamak yine yalnızlık yİne aşkın acısı terketmek terkedilmek yada arkadaş kalmak hepsi yalan hepsi saçma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.