![]() |
sen gittiğinden beri
adını anmadım bir daha resimler yırttım tek tek seni unutmaya yemin etmiştim her seyden sildim seni kalbimden silemedim bir tek adını yazdım boş duvarlara yanlızlığım kaldı senden hatıra kanayan kalbimin göz yaşlarıyla yaşayacak sevgim sonsuza kadar |
bıRAK gITSIN zATEN gERI gELMEYECEK,
bIRAK uNUTSUN ZATEN aSLA sEVMEYECEK, bIRAK dAGITSIN tOPLAMA yÜREGİNİ, ZAteN ÖMÜr bOyU dAgILMAYACAK MI? lANET ETTİM sEVGİNE ÖLÜMSÜZ dEdIGIN O SAHTE AŞKINA , bIRAK DAGINIK kALsın sen tOPLAMA ,zATEN TOPlayaMAZSINda , dAGITMAK yaKışır SAna insan kendine yakışanı yapar aslında , verdiğin degerden fazlasını verirsen insana kayıpların fazlalıgından başka karın olmaz, bırak ne o olsun hayatında ne de yalan sevgiler yalanlar hiçbişey |
yine sensizlikle dolu bir geceye merhaba diyecek gönlüm yine
dinlediğim şarkılarda duyacagım sesini ve yine gözlerin dogacak karanlık *******ime elimi uzatsam tutamıyorum yaklaşsam dokunamıyorum dert dolu bir gecede ben yine sana seni yazıyorum...yüregimmm sızlıyor aglamak istiyorum sana verdiğim sözler geliyor aklıma aglayamıyorum göz yaşlarım gönlüme akıyor ah bir bilsen o her damla gönlümü nasıl yakıyor....biliyorum askerim geçecek bunlar ve öyle bir gün gelecekki yalnızca birgün kalacak o ge |
kadin olmanin ayricaliklari
sigaradan sararmis biyiklarimiz yok... kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru orantili olarak degismiyor kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi, yada bir aracin bizi sollamasi hiçbir sey demek degildir istedigimiz her yerde, ve her kosulda ağlayabiliriz dünya yerle bir olsa önce kadinlar ve çocuklar! *haha* a$ik oluyoruz... korkmadan sünnet olmayız birinden hoslansak da " |
Gulmeden Ayrildim Dertliyim Bugun
Icimde Bir Aci Gonlumde Huzun Yanimda Sen Yoksun Gulmuyor Yuzum Birakin Gozlerim Aglasin Bugun... Hep Bosuna Harcandi Omrum Yapragi Kurumus Dala Dondum Gulunden Ayrilmis Bulbule Dondum Birakin Gozlerim Aglasin Bugun.. Acilar Icinde Cirpinip Durdum Mutlulugu Ararken Hasreti Buldum Yollara Bakipta Perisan Oldum Birakin Gozlerim Aglasinbugun.. |
Dun Gece Aglayan Yasli Gozlerle
Yuregim Yanarak Baktim Resmine Bir Anda Kahroldu Yikildi Dunyam Resminle Vuruldum Kursun Yerine... Yoklugun Aklimi Basimdan Aldi Her Yanimi Ozlem Atesi Aldi Gonlumun Cicegi Yagmursuz Kaldi Hasretle Vuruldum Kursun Yerine Kurtlmak Istedim Bir An Sevginden Herseyi Unutmak Geldi Icimden Mumkunmu Cikarmak Seni Kalbimden Hasretinle Vuruldum Kursun Yerine |
Dost görünür arkandan söverler
Çıkarı olunca seni överler Fırsatı olunca acımadan döverler Sahte insanlardan koru kendini Menfaat uğruna yerlere yatarlar Dünya malı için dostunu satarlar Fakiri tanımaz sengine taparlar Sahte insanlardan koru kendini Arkadaşız diye kandırırlar seni İçinde saklıdır acımasız kini Allahı unutmuş paraya tapmışlar Sahte insanlardan koru kendini Güvenme sakın onun sözüne Parmağını sokar birgün gözüne Aldırmaz tükürsende yüzüne Sahte insanlardan kor |
Gezdigim Heryerde Hatiran Oldu
Bilmemki Ben Nasil Unutacagim Ne Yazikki Bu Askin Baska Yok Sonu Yarin Bu Sehireden Ayrilacagim.. Masum Yuzune Son Defa Bakip Butun Anilari Sana Birakip Bu Dertli Bu Garip Asimi Alip Yarin Busehirden Ayrilacagim Aldirma Gorursen Yaslargozumde Sarkimiz Olacak Yine Dilimde Mektubun Elimde Resmin Albumunde Yarin Bu Sehirden Ayrilacagim Bir Kilit Vuracagim Aska Sevgiye Bir Kilit Cekecegim Senle Maziye Bir Daha Donmemek Uzere Geriye |
Karlar yağdı üzerime, tipi misali...
Buz tuttum,kımıldamaz oldum,dondum... Baharı bekledim zamanla soldum... Kalkmaz oldu karlar üzerimden... Kardelenleri bekledim,açmaz oldular... Umutlarıma kokular saçmaz oldular... Küstün mü kardelenim? Güneş ısıtmadı mı seni? Benim gibi darda mısın? Yoksa sen de çıkmazda mısın? |
özlem bitti
Sona erdi fırtınalı günlerim Özlem rüzgarları çiçek açtı, gel Doğdu özgürlüğün ısındı içim Özlem taburları çiçek açtı, gel Özgür ocağında gururum kaynar Serildi yerlere demir kapılar Ayrılık sancısı bitti güzel yar Özlem sabırları çiçek açtı, gel Kendi öz yurdunda esir olmuştun Esaret altında kalpten solmuştun Yine de doğruyu Hakta bulmuştun Özlem zikirleri çiçek açtı, gel Soydaşın Türkiye’m sevdalı sana Öz kardeşim gel de kavuş Atana Tür |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.