![]() |
Bir hicran çölüne bıraktın beni
Adını andıgım dili kopardın Yaydın üzerime yalan gölgeni Kalbine girdigim yolu kopardın |
SavurmuŞum RÜzgara AŞkimi
BirakmiŞim Kendİmİ Zamana GÖz YaŞlarim Cami DÖven YaĞmur Mİsalİ Islatiyor Kalbİmİ Sokaklar NomboŞ Caddeler Islak SÖylÜyorum Şarkimizi Hatiralarimizi Anarak Zaman Öyle Bİr İlaÇ Kİ Doktorlr Bİle ŞaŞiyor Kendİmİ BirakmiŞim Zamana Belkİ Yaralarim KavuŞur |
ah be gülüm
gitmelerin mi zor....... git dememelerin mi ben en çok sende.............. gitme kal ve merhaba demelerini sevdim be gülüm |
gözlerinde aradım sevgiyi yılarca
mavi gözlerinin nazarında gülen yüzünün nurunda sıcak ellerinde aradım sevgiyi sonra aşkı aradım sakak lambalarında bulamadıım yılarca sokak lambalarıyla iz sürdüm kaç çelme yedim felekten kaç kere düşştüm yüzü koyun ve sen! ve sen vardın yolun sonunda hep sevdiğim ve seveceğim ama yolun zordu sana yürüken arkamdakileri görmedim şimdi sanada varamadım onlarda yoklar pişmanın ALLAHIM niye sevdim sana koşarken düştüm ama sen hep güldün bana |
oturmuşum pencerenin kenarına
mor menekşenin yanına dışarıda soğuk hava gözümda bir damla yaş kalmış dünden herşey eskisindende beter havada yağmur var ağaçlarda kalan sarı yapraklar rüzgarla dans ederek kendilerini toprağın kolların abırakıyorlar ah!ahbe mor menekşe derdimi anlatsam ağlarmısın sende ahbe mor menekşe bükme ince boynunu sende bilirisn insan oğlunun huyunu bak yağmurlar yağıyor yüreğimde fırtınalar kopuyor yaprakları dökülüyor sevde ağacının bu bahar yalancı men |
kalbim nereye gidiyorsun?
sonbahar rüzğarından daha hızlı istesende artık yaşamasın o sevdaki gençlikte kaldı kalbim bo koşuya dayanamassın bırak son şiiri başkası yazsın dönde ilk aşkına onunla avun o ilk aşk gibisin bir daha bulunamassın |
sen düşünselliğimin sevgilisi
sen gönlümün krızantem çiçeği sen sen özlemimin yüzsüz kraliçesi seni ben gibi seviyorum inanıyor musun? o zaman; bir paslı bıçak al söküp al kalbimi yerinden ve bir leş niyetine at akbabaların önüne dirhem dirhem yesinler kalbimi ama göreceksinki kalbimin her dirheminde sen varsın pişman olup döndüğünde çok geç olmuş olacak çünkü; kimbilir hangi akbabanın miğdesinde kimbilir dağın zirvesinde ADINI YAZIYOR OLACAĞIM |
sen hiç ölümün gölgesinde yaşadınmı?
kahpesine ********ine kurşun yağdırdınmı? ben gündüz külahlı gece ise silahlıyım bu alemde üzerime tanımam sen başka gönüllere yelken açarkne ben ise bu alemde hayat mazlumuyum sen her gece sıcak yatağında uyurken ben ise yarını bilmeden soğuk sokaklarda kendi kaderime kendi adımlarımla ilerliyorum dedimya arkadaş bu alemde üzerime tanımam hafif olup sözle ölmektense ağır olup kurşunla ölmeyi yeylerim çünkü ben kendi kaderimi KENDİM Çİ |
soğuk geçiyordu benim için bahar
bir melek bir şeyler fısıldıyor kulağıma rüzgar korkunç kemanını çalıyordu bulutlar arasında parlıyordu Dolunay herşeyden bıkmıştım sensizlik canıma tak etmişti sonra ölüm geldi aklıma birden herşey durdu ölümün soğuk sesizliği başladı her şey ölmelisin diyordu sadece ölümü düşünüyordum birden bir şimşek çaktı aydınlandı her yer melek kemanını almıştı rüzgarın ölümün sessizliğini çalıyordu sadece öl diyordu sadece öl kara kanatlı melek kırmızı b |
aşk bir hastalıkmış sanki
seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştuğum duvar sessiz adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi? gözlerimi kapatsam yüzünü görürmüyüm? gündüzleri uzatsam ******* bir kör düğüm kapıları kapatsam yanlız üşürmüyüm? bir kuş olupta uçsam üzerine süzülürmüyüm? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.