![]() |
Denizim değil dalgam olurmusun, Ateşim değil külüm olurmusun, İlk
sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmusun. |
babama
çocuk olmak istiyorum tekrar oyuncaklarım olsun istiyorum.. bez bebekler,maket binalar kırmasın istiyorum birileri ve kırılmamak hayata körebe oynamak olumsuzluklarla, görmemek hayatın zalimliğini.. ve yakan top acılarla..daha az yaralanmak adına, hayatta tek görevim dişlerimi fırçalamak ve erken uyumak olsun.. mutlu olayım bir kağıt helva alınca yada kumbarama bi yüzlük atınca.. evet! çocuk olmak istiyorum tekrar.. çünkü benim çocukluğumda babam da var.. TANER TAN 10 FEN |
Sırat’tan incedir sevda köprüsü
Beraber geçelim tut ellerimden. Niyet ak güvercin, vuslat gökyüzü Beraber uçalım tut ellerimden Gönüldeki birlik kalkandır dışa Aldırma ayaza, yele, yağışa Giden ilkbahara, gelecek kışa Beraber göçelim tut ellerimden. Birleşmek üzredir şafakla gurûp Korku beklenilmez kapıda durup İster zehir olsun, isterse şurup Beraber içelim tut ellerimden. Çağır hayallerin en ötesini Yakından duyarsın aşkın sesini |
Şarapçı...
Adı Aşkmı sil onu kafandan Adı kadermi kölesi olma sakın Sen dünyaya katlanma o katlansın sana Etrafın deli desede umursama sen onları Al eline kankırmızı şarabı Yak kafandada olsa bu dünyayı Çek bir fırtta unut koskoca yaranı Sil kafandan o kara sevdayı Bırak be bu yalan lafları Sen çek bir fırtta unut dünyayı Dostların hariç yak tüm insanlıgı Çek lan çek sen kafayı Burak Bu Yalan Sevdayı |
Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle. Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar. Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin. Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; Çünkü herkes b |
Biri var .
adı ;GARİP elleri çatlak yüreği burkuk biri var adı garip. ne hüznünü yaşar ne de sevincini nerden bilsin ? onun adı garip. felek doğarken vurmuş osmanlının okkalı tokadını nasreddin hoca misali nasıl olsa ezilecek diye kimin umrunda ki ağlamış üzülmüş terkedilmiş horlanmış onun adı garip ne anasını bilir nede babasını. onun adı garip FELEĞİN OĞLU GARİP .... |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı a |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüre |
Eksilmesin İmgen
Bana verdiğin mutluluğu Paylaşacak kimsem yok Sevincimi içime Ve yalnız taşıyorum (Biliyorsun ya Susarak yaşamak zorundayım seni) Bu yüzden *******e ve sözcüklere Bölüyorum ağırlığını Yüzünü gözbebeklerime çiziyorum Kırık kalemleriyle kirpiklerimin Baktığım her yerde seni göreyim Ve eksilmesin diye imgen Uykularımda bile Ömrümün evinden Sır vermez derininden kalbimin. |
Gecip giderken öylece önümden,
Sen bilmezsin neler gider umutsuz yüregimden.. Öyle sessiz durup kilitlenir kalırım, Sen duymazsın icten ice adını bagırırım.. Acıtıyor bana gelmeyen yollara gidisin, Sen görmezsin bu sensiz kacıncı bitisim.. Sensiz ; umutsuz kacıncı sigaramı icisim.. Oysa bir ömürlük sevdaydı sana getirdigim, Ama umutlarımdı *******de tükettigim.. Gidiyorum diyemem beklerim belki gelirsin, Ölümü tadınca bedenim bendeki seni alabilirsin..Seni seviyorum Ali......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.