![]() |
Gözlerini bırakma bende al git
Sıkıldım hayattan sensiz tadı çıkmıyor hiçbişeyin Uyku tutmuyor gözler Bitkin yürek birde dayandığım direk Özledim seni gel artık yordu yokluğun beni Mevsimleri bile karıştırır oldum Son bakışının tesellisi olmazsa çoktan giderdim buralardan Bu aşk bitmedi bitmeyecek sonsuda dek bu yorgun gözler seni bekleyecek Ben bıraktığın yerdeyim bıraktığın gibiyim Ya sen… |
yanan geceyi görüyormusun? ey sevgili....aşkın kül etti karanlık
geceyi,esen her rüzgar yakıyormu seninde tenini?ben karanlık gece gibi kül oldum.sen yağmurum olurmusun |
GöKyÜZüNden bİr yIlDız seçTim bu GeCe
O KaDaR GüzelDi Ki... ParIlTıSı sEnİ hAtIrLattI BaNa UzUn UzuN kOnuŞtuM ONunLa SAaT ÇoKtAN GecE YaRıSıNı BulMuş BiLe BeN Cam KenArInDa sEçTiĞim yILdIZ iLe dErtLeŞiyoRuM... HerŞeYi aNlatTıM Ona ÖyLe Bir aN olDu kİ , O da gİdEceK gİbi HissEtTiM KeNdiMi, sEniN gİbi... GitMesİn iSteDim , Hep KalSın... GeCeniN BitmeSinİ isTemiYorDum EğeR GecE BiTip,YeRiNi GündÜz alıRsa... GideCekTi,biLiyOrduM... SonrA bİrdE buNun iÇin aĞlaDım... DinLedi Hep beNi.. |
******* Sensİz GeÇmİyor GÜlÜm Sabah Lari GÜneŞ DoĞmuyor DoĞduĞunda
İse Benİm İÇİn AkŞam Olmuyor Nerelerdeysen DÖnde Gel Artik. |
Yorgun düştü bedenim,yorgun düştü yüregim
Ya ben sana çok deger verdim,yada sen bilemedin Seni seninle yaşamaya çalışırken,seni düşünürken Yoruldum,yorgun düştü, şu yaralı kalbim… Ne kadar zormuş,sen sag iken senin yasını tutmak Ne kadar zormuş,düşünemediklerimi düşünmek Seni sensiz sevmeye çabalarken,deli yüregim Yoruldum,yorgun düşdü bu acıyan bedenim… Özledim, özleminden,hasterinden bitkin düştü,ruhum Sessiz ve sakin akarken nehirim,şimdi bulandı suyum Seni, |
[S]:Hep yeşil gözlerine bakarak ölmeyi istedim
Onlar benim olsun dedim Şimdi karşımda bir çift kömür gözler Bana yeşil gözlerin gibi, Sadece mutluluğu değil, Acıyı,hüznü,başlangıcı,bitişi tüm gerçekliğiyle anlatan gözler... [Ö]:Nerde baktıkça içimin huzur dolduğu o gözler Nerede bir ömrü feda edecek bakışlar Nerede...! [S]:Bundan sonra umrumda değilsin O gözlerinle git başkalarını kandır Ben artık tüm gerçekleri,acıyı,hüznü Bir çift kara gözlerde arayacağim... |
Hani ilk aşklarımız o mutluluklar nerde
Şu gün neden kaygılı gece neden uykusuz Bin türlü hezeyanla kalakaldık bir yerde Meğer gülmek ödünçmüş,ağlamakmış sonumuz. Artık kalmadı ey yar,gönülde bir tek sızın İçimde arzuların eskidi yıllar kadar Yemyeşil kırlara da veda ettik ansızın Baharla verileni götürürmüş sonbahar. Lezzeti de tükendi tattığımız hazların Bir tasamız bitmeden başlıyor diğerleri Bilmem ne götürecek neyi alacak yarın Kaybetmek içimizde yer etmiş çoktan beri. |
Ben,evet ben, bu hayata sensiz alışamam,sensiz ugraşamam
O güzel yüzünü görmeden,o içten sesini duymadan duramam Haydi bitir bu özlemi,haydi söndür senin için yanan kalbimi Gel o gülen yüzünle gel,gel özlemleri,hasretleri bitirde gel.... Ben evet ben, seni o kadar sevmişimki,sana o kadar alışmışımki O kahkahanı duymadan, nefesini hissetmeden duramam Haydi gülümseyerek,nefesini nefesimde hissettirerek gel Gel o sıcak bakışlarınla gel, gel aşkınla sevginle geri gel... |
ak bir yaban güvercini gibiydin aşk
vişnelere bulaştın, kirlendi beyazın takılamayan telli duvak verilemeyen mendil düşlerde kaldın ah, yüzüne kapanmış bütün kapılar senin ıtır ve yasemin kokulu günah çıkılamayan yıldız gidilemeyen iklim kimbilir hangi limanda hangi gemiye yüklendin al üstüne mor giymiş kör kuyularda sevdadan delirmiş BEHÇET AYSAN |
kırgınım, saçılmış
bir nar gibiyim sessiz akan bir ırmağım geceden git dersen giderim kal dersen kalırım git dersen kuşlar da dönmez, güz kuşları yanıma kiraz hevenkleri alırım ve seninle yaşadığım o iyi günleri, kötü günleri bırakırım. aynı gökyüzü aynı keder değişen bir şey yok ki gidip yağmurlara durayım. söylenmemiş sahipsiz bir şarkıyım belki sararmış eski resimlerde kalırım belki esmer bir çocuğun dilinde. bütün derinlikler sığ sözcüklerin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.