![]() |
Sen yokken kızıla boyadım gökyüzünü..seni her özlediğimde karardı
yüreğim kapandı kalbimin ışıkları.Kapandı kalbimin ışıkları Aşkının mahzeninde kilitli kalmış yüreğim yanlızlık ise gardiyan .Hayalin arkadaş olmuş,gölerinse telden örgü.Ey zalim... gelipte sormazmısın şu perişan halimi,teselli vermezmisin şu garip gönlüme.Özledim sevdiğim nerelerdesin?..Seni her özlediğimde gökyüzünden bir yıldız seçtim ,ve o yıldızla avuttum kendimi.Ama o yıldızda kaydı gitti BİRTANEM tıpkı senin gibi... |
sen tutamadıgım kar tanesi belkide tutamadıgım yagmur damlası sen
içimde yanan güneş sen içimde parlayan bir aysın güneş doğar ve batar ay ise *******i çıkar sen ne *******i çıkıyorsun nede *******i batıyorsun sen kalbimde ebedi doguyorsun BiTaNeMMM...!!! |
aşk
Varmı beni içinizde tanıyan? yaşanmadan çözülemeyen sır benim... kalmasada şöhretimi duymayan kimliğimi tarif etmek zor benim... bülbül benim lisanimla ötüştü, bi gül için can evinden tutuştu, yüreğine toroslardan çığ düştü, yangınımı söndüremediler benim... niceler sultandı,kraldı,şahtı, benimle değişti talihi bahtı, yerle bir ettim tac ile tahtı, akıl almaz hünerlerim var benim... kamil iken cahil ettim alemi, vahşi iken yahsi ettim zalimi, yavuz iken zabun ettim selimi |
yaşam ile ölüm arasındaki o ince çizgide cambazlık yapıyorum bu
aralar..ayağım kayınca çığlıklar düzgün yürüyünce ise alkışlar kopuyor bi yerlerden.. kan görmek istiyor gözlerim ya akmalı benden yada akıtmalıyım bir yerlerden "ölüm"istiyor bedenim ya ölmeliyim yada öldürmleiyim ruhsuz bedenleri..... gün ve gün ağlıyor içimde ki çocuk..gün ve gün kan kaybediyor..yok oldukça hayallerim..ne yapmalıyım bilmiyorum..tüm renkler siyah benim için arık.ne yapsam renkli yaşayamıyorum.. |
*****BAHARLARDA KAL*****
Benden sana gelsin tüm güzellikler, Sana zerre kadar zarar gelmesin. Yerinde saklansın tüm tazelikler, Baharlarda kalsın, hazan gelmesin. Bil, bir gülüşüne ömür veririm, Kanım aksa bile, helal ederim. Ömrümü senin, yoluna sererim. Yeterki ferah ol, azap gelmesin. Varlığına şükür, yokluğun hüzün Yaprak dökümünde, olmasın güzün Üzüntü kederden, solmasın yüzün Bakan gözlerinden, yaşın gelmesin. Vuslat baharlara, kalmasın aşkın Aşkından sevginden, bu gö |
***SENİ SEVDİĞİM İÇİN***
Kimim var ki senden başka Ağlıyorum her gece için için Aldığım ne oldu ki dertten başka Katlandım neden ki sevdiğim için. Yok oldu artık gençlik yıllarım Bitmedi ki senle olan hayallerim Akan pınar oldu akan gözlerim Zindan oldu dünyam sevdiğim için. Sevenler erermiş bir gün murada Olmuyor işte sensizim burada Benim gibi seveni belki ararda Bulamazsın aşkım, sevdiğim için. Günlerim hep seni bakmakla geçiyor Bir bir hatıraları anmakla geçiyor |
Bilirmisin Sevgilim... Gözün arkada
kala kala yarım kalan sevdana son kez bakıp Gitmeyi... Bilirmisin Sevgilim ... Gördüğün rüyayı anlamadan, Daha yeşermemiş ağacının dallarını kırmak istedinmi hiç? Boğazında düğümlenen son sözcüğün hiç çıkmayacağını bilipte, |
Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... Ama... Bir adım daha atamazsın. Uzanıp tutamazsın; Göz pınarlarında donup kalır hayallerin Planların, kaçışın, kurtuluşun Ve deler sevgi dolu yüreğini Sevgi bilmeyen bir kurşun. Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin? Batan bir gemiye el sallayamamak, Oturup ağlayamamak, Birkaç kulaç ötedeki Bir tahta parçasını tutamamak, Nedir bilir misin? |
bu gece yagmurla birlikte gözyaşlarım yagıyor ve ismin yazıyor
sensizligin acısı ile kıvranan kaldırımlara süzülen her damlada sen vardın ve yine sen varsın gecenin en karanlık anında o doya doya bakamadıgın gözlerin gözlerimin içine bi kez daha degseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında yetmezmiydi bir bakışın bir ömre degmezmiydi sevdigim cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne istiyorum biliyormusun TANRIDAN ?hergün yagmur yagsın? |
Uykuların kaçar *******i
Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın aslında herşeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.