![]() |
Gecmez Dakikalar,Gecmez Günler,Sana ihtiyacim var,Askina
mecburum,Sensiz Günler Haram oluyor bana,Ask bir yudum gibidir,O bir yudumuda bana Esirgeme Sen gitin gideli Baskasiyla bereber olmadim,Asksiz gecti ömrüm ama Seni birakmadim,gel bebeyim birakma beni bir ömür Sensiz gecmez unutma beni. Sessiz *******,Kirik camlar,ama ses seda yok,cünkü bu ******* SENSIZ ve Sessiz. Ben sensizim,Sende bensiz,nasil geciyor saniyorsun Hayatim yanliz,ama aklima her geldigin an icimi yakiyor sensiz gece |
Bİr GÜn Senİ GÖrmek İsterdİm
Benİmle Bİrlİkte Olurmusun Dİye Sormak İÇİn Bİr GÜn Senİ GÖrmek İsterdİm Senİ Hala Delİcesİne SevdİĞİmİ SÖylemek İÇİn Sana Bİtmeyen AŞkimi Anlatirdim Belkİ Kizardin Bana Sana Olan Hasretİmİ Anlatirdim Bİr Tek Hayimda Sen Varsin Unutma Sana KarŞi Sevgİ Beslİyorum Sana KarŞi Bİr Hayal Kuruyorum Sana KarŞi Hasret Bİrİktİrİyorum AŞkim Senİ Çok Sevİyorum BİrgÜn Elİmde Bİr GÜlle Yanina Gelmek İsterdİm Bİr GÜlle Kallarina Sarilmak İsterdİm |
güneş yine batıyor ve ben yine sensizim
birazdan yıldızları göreceğim ve ay parlayacak ardından derin bir essizlik ve ardından acı bir sensizlik gökdeki iki yıldız kadar olmasada ben yine uzağım bu gecede sana biliyorum gezeceğiz el ele mehtapta ama şimdi istiyorum ellerim dokunsa saçlarına |
Sensİz Bİr GÜn DoĞdu
GeÇecek Mİ Bİlmİyorum Senden Ayrilali Bİr GÜn Oldu Yarin OlacaĞini Sanmiyorum Bİr GÜn Daha Gİttİ Hayatimdan Daha GeÇeceĞİnİ Sanmiyorum Bİr Saat Daha GeÇtİ Hayatimdan AŞkin Sen Olmadan Ben YaŞayamam ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Doyamadim Sana Bakmaya
Doyamadim Senn Gİb Bİr GÜzele Doyamadim Senİ GÖzlerİne Doyamadim Senİn Sevgİ Dolu YÜregİne Doyamadim Benİm Sana Olan Sevgİme Doyamadim Sana Yİne Sensİzve Yalnizim Doyamadim Sana Yİne Sensİz Yikiy Bİr Vİraneyİm Doyamadim Sana Yİne Sensİz Ve Çaresİzİm Doyamadim San Ben ÇÜnkÜ Sensİzİm ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Bİr GÜneŞ DoĞdu Sabahima AŞkim Yİne Sen Sandim
ÖmrÜmden GÜnler Kayboldu Sensİz YaŞayamayacaĞimi Anladim Sabah Bİr Umutla Kalktim Sen DÖnersİn Dİye Bİzİ Ayiran Kadere Lanet YaĞdirdimsenİ Benden Aldi Dİye Bu Zaman Sensİz GeÇer Sandim Sensİz YaŞamaya HİÇ AliŞamadim Sana Olan Bu BÜyÜk AŞkimi Kalbİmden SÖkÜp Atamadim Sensİz Umutlarim TÜkenİyor *******İme KÂbuslar Gİrİyor Ayrilik Kapanmaz Yaralar AÇiyor Sensİz GÜlÜm Kİmse Sevİlmİyor YalnizliĞa AliŞmak Kolay Sandim Sensİz Mutlu Olunm |
Bİr HÜzÜn Bulutu Kaplar YÜreĞİmİ
Ve Anilar Sessİzce BoĞar Benİ Sensİzlİkte Ve Sen Duyarmisin Feryadimi Bİlmem Sensİz GeÇen Ve ÖldÜĞÜm GeÇelerİmde Gİt Ardina Bakmadan Gİt Sakin Son Bİr Defa Sarilmadan Sakin Unutma Yalniz Kalirsan Bu Kalp Hep Senİ Bİrİnİ Ararsan Sakin Bunlari Sİtem Sanma Ben Senİ ÖlÜmÜne Sevdİm Unutma Sakin Sende BaŞka Sevdİm Sanma Senden BaŞka GÖnÜl Yarasi Bulamadim AŞkima ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden |
avrupa duyacakk
aşkımın çınlayan sesini herkesler dikecekkkk bizim gibilerin heykelini arkadaşlarrrr kusura bakmayınn ben gamide diilimmm onun yeğeniyim.....:D:D |
Senİ GÖrÜnce GÖzÜmÜ Aliyorsun
Senİ Dİnleyİnce Benİ Mest Edİyorsun Sen Bana Bakinca AŞkim GÖzlerİnle Benİ Yakiyorsun Sana AŞkimi Haykirmak İstemİyorum Ne Kadar SevdİĞİmİ HaykiramayacaĞim Dİye Senİ Çok SevdİĞİmİ SÖylemek İstemİyorum Senİ Çok SevdİĞİmİ AnalatamayacaĞim Dİye Senİ Sevİyorum Delİcesİne Senİ Sevİyorum Senden Ayrilali Yillar ĞeÇmİŞcesİne Senİn İÇİn Ölmek İstİyorum Senİ Ölesİye SevdİĞİm İÇİn Senİ Unutmak İÇİn DeĞİl Unutmamak İÇİn ÇaliŞiyorum Unutmak Kolay DeĞİl Senİ Dİye |
Sensİzlİk Sİnede BÜyÜk Yara
Senİ Özledİm AŞkim Gel Bana Bu ÇektİĞİm Ayrilik Acisi Yeter Bana Ne Olur AŞkim Sevmek İÇİn Gel Bana Senİn İÇİn ÇektİĞİm Aci Kar Kaldi Bana YÜrekte Sensİn En BÜyÜk Yara AŞkim Ne Olur DÖn Bana HİÇ Unutma Ben Senİ Unutamadim Asla Kalbİmde Yarayi Kİmse Bİlmİyor Kİmse Sen Olmayinca Halİmİ Sormuyor Kİmse Bana Bİr Tutam Sevgİ Vermİyor Kİmse Sernİn Gİbİ Sevmİyor AŞkim ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.