![]() |
aşk bir tiyatro dediler her kese bir rol verdiler en zoru bana nasip
olanmış önce sev sonra unut dediler ben rolumu oynuyamadım seni sevdim ama asla aşkımı unutamadım (sevdamm)seni çokk seviyorummm |
Yine sensiz bir gece
Saat tam yirmidört Hayallerimde sen, seninle birde ben Seni düşünüyorum Şiir yazmak istiyorum Ellerim kanarcasına Gözlerim uykudan kapanırcasına Yazmak istiyorum sana Seni özlüyorum seni istiyorum Çünkü seni seviyorum Mümkün olsa şu anda yanında olsam Sana sarılabilsem doya doya Çılgıncasına sarılabilsem Dansetsek gecenin sessizliğinde Biliyorum duyarız o melodileri Yaşarız en içten sevgileri Engin denizler gibi coşar Irmaklar gibi çağlarız |
LİSELİM 1.MEKTUP
Aklıma sen geldin birden bire Bırakıp gittiğimden beri ne yapıyorsun Lİselim? Hala bana lanet okuyor musun? Yoksa özlemim yakıyor mu içini Beni kolay unutamıyor musun? Gözlerine dolan yaşları gizlemek için Saf saf toz kağıdı değişini hatırlıyor musun? Attığın her adımda adımı heceliyor musun? Arkadaş grubunda ben konuşulduğumda Gözlerin kızarıp doluyormuş Liselim? Ben her zamanki gibiyim |
Güneşi sevdiğini söylüyorsun,
Güneş çıkınca, gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru sevdiğini söylüyorsun, Yağmur yağınca, şemsiyeni açıyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun, Rüzgar çıkınca, bir yere sığınıyorsun. Bende bu yüzden korkuyorum sevgilim; Çünkü BENİ SEVDİĞİNİ söylüyorsun. |
Seni ilk gördüğüm an
Seninle ilk buluştuğum an Bir acı saplandı kalbime Tarifi imkansız bir acı Bir an düşündüm ALLAH’ım nedir bu acı diye Herhalde aşk denilen illetin Evet, Aşk denilen o yaranın acısı Bu öyle bir acıki İnsanı, Seveni, Sevmeyi bileni Hayata küstürüp Hergün mahveden işte o acı Aşk acısı öyle bir acıki Tatmak bir zulüm Tatmamak bir acı Bence aşk acısı Dünyanın en büyük acısı |
Yağmur yağıyordu
Gecenin soğuğuydu Belkide bir ömür boyu Sürecekti bu oyun Başımdan büyüktü.. Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda. Ben bize acıdım Kötü olacak sonumuz Seni bıraktım bitiyor oyunumuz Başımdan büyüktü Bu oyun bu sevda Bu ilk aşkım bitiyor elveda.. Sana son sözüm Aşkımın hatırına Bu oyunu hiç ama Hiçbirzaman unutma....... |
doğan güneşe baktım seni andım
o güneşin sıcaklığında bu günüde başlangıcında soluduğum havada kalbimin derinliklerinde yalnızca sen vardın seninle güne başlamak bu hayatı yaşamak geleceği paylaşmak tek dileğim bu SENİNLE OLMAK... |
Seni sevmek..
Evet haklısın,kötü kızım. Suçluyum seni sevdiğim için Gece gündüz benim olman için ettiğim dualar Bir gecede olsa,rüyama girmen için Dilek ağacına bağladığım umutlar Döktüğüm gözyaşları sana olduğu için suçluyum ben... Hep terkedildiğim için İstenmesemde senden kopamadığım. Her türlü sözlere maruz kaldığım Ve sana güvendiğim için suçluyum ben... Doğru..zaten sen hep doğruyu söylersin Bir çocuk ne anlar sevmekten? Ne anlarki sevgi uğruna ölmekten |
Kalbim senin olsun.
Duygularım yeter. Gönlüm senin olsun , Beynim ve düşünmem yeter!!! |
ellerin cok uzakta,beni sensiz bırakma,sensiz yaşamaktansa,kıyarım bu
canıma,bebegim bi baksana bana,bitemezbu sevda,dayanamıyorum yokluguna,çiçeklerim soldu.Hadiyetiş imdadıma,kalma benden uzaklarda,halimi bi sorsana,gittin gideli kaldım burda tek başına,aglarım inan bizim yüce aşkımıza,aşkım uzaklarda benim hayatım kara,allahım yardım ey bana,yalvarırım beni onsuz bırakma,yoksa yanımda yaşamak haram bana.Anne beni bagişla söz verdim ben ona, oyoksa yanımda,bende yokum bu DÜNYADA |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.