![]() |
Saatlerce Karalamak İstİyorum Senİ KaĞitlara.
Senİ Anlatmak İstİyorum. İÇİmdekİ Duygulari,sana Olan Sevdami. Adeta Haykirmak İstİyorum. İstİyorum Kİ Herkes GÖrsÜn, Duysun, Bİlsİn, Anlasin Senİ Nasil SevdİĞİmİ. Ama HİÇ BİrŞey Anlatamiyorum. ÇÜnkÜ Senİ Üzerİne YazabİleceĞİm Kadar GÜzel Bİr KaĞit Bulamiyorum. ÇÜnkÜ Senİ Yazabİlecek Kadar DeĞerlİ Bİr Kalem Bulamiyorum. ÇÜnkÜ Senİ Anlatabİlecek Kadar Anlamli Bİr Kelİme Bulamiyorum. Kelİmeler Dİzİlİtor BoĞazima. Hepsİ Yetersİz Kaliyor Senİ |
Benİ Tanimadan Önce Ben Benİ Bİlmezdİm.
Ben Gİbİ Bİr İnsanin VarliĞina İnanmazdim. Artik Benİ Taniyorum. Benİ Sevİyor, Benİ İstİyorum. Benİ Kalbİmİn Her AtiŞinda Hİssedİyorum. Benİ AldiĞim Her Nefeste İÇİme Çekİyorum. Bensİz Bİr Sanİye DÜŞÜnemİyorum. Bensİz Hayat Olmaz, Nefes Alinmaz. Bensİz DoĞan GÜneŞİn HİÇbİr HÜkmÜ Yoktur. Haa Ben Derken Sakin YanliŞ Anlama. Benİm "ben" DedİĞİm, "sensİn" Aslinda. ÇÜnkÜ Ben Çoktan KendİmdenvazgeÇtİm. Sadece Senİ YaŞiyorum...... |
hani sen bana nefessin ya
çoğu zaman nefesimi bırakmaktan korkuyorum. ben nefesini bırakırken sende çıkıp gidersin diye...... |
Bu AŞkta Tek Seven Kalp Vardi,
Bİlİyorum ,bİlİyorum Ama Senİ Öylesİne Sevİyorumkİ SevdİĞİm Bunada Razi Oluyorum İŞte. BİrgÜn Gelecek Sessİzce Çikip GİdeceĞİm Hayatindan. HİÇ Bİr İz Birakmadan , DÖnÜp Arkama Bİle Bakmadan . İŞte Ozaman Anliycaksin SevdİĞİm, Sevgİmİn DeĞerİnİ. Bİr BoŞluk Sari Verecek Senİ Benİm Yerİme. Kİmse Dolduramiycak Benİm Sende BiraktiĞim BoŞluĞu, İŞte Ozaman Anliycaksin Senİ Nekadar SevdİĞİmİ . |
Nesİn Sen Ne?
Sen En KÖtÜ Animda İmdadima YetİŞen Hizir Misin? Sen Kurtarici MeleĞİm Mİsİn? Sen Nefes Mİsİn? Umut Musun, IŞik Misin, Can Misin? Kader Mİsİn, Ecel Mİ?nesİn Sen Ne |
Sen Benİm GÖzlerİmİn DaldiĞi,
YÜreĞİmİn UĞruna YandiĞi, Aklimin KaldiĞi Tek Cansin. Senden Ne Kadar Uzak Olsamda, Sen Hep GÖzlerİmde, Sen Hep Kalbİmde, Sen Beynİmde, Sen Hep Benİmlesİn Bendesİn Unutma....... |
............senİn VarliĞin Bana Hayal.........
..................yokluĞun Kabus................. .............senİn VarliĞin Bana Can............ ....................yokluĞun Ecel.................. |
BEN SENSİZ GÜLEMEM Kİ
BAŞKA YAR SEVEMMEM Kİ HERŞEYDEN VAZ GEÇERİM SENDEN VAZ GEÇEMEM Kİ DERDİMSİN DERMANIMSIN SEVDAMSIN SEVDALIMSIN DÜNYA AHRET SEN BENİM CANIMSIN CANANIMSIN... SEN OLMAZSAN OLMAZ Kİ HAK YERİNİ BULMAZ Kİ SENSİZ GEÇEN GÜNLERİ YAŞADIM SAYILMAZ Kİ şarkı sözüdür alıntı: Hüseyin altın GÜRKAN GÜRDAL |
Gel AŞkim Sevgİlİm
GÖnlÜm AŞkina Derbeder Sensİzlİk İnankİŞ Bana ÖlÜmden Beter Özlemİnle YikilmiŞ Vİran OlmuŞ YÜregİm Ne Olur Melegİm DÖn Atrik Bana Yeter *******İm Sensİz İnankİ Çok Sessİz Sensİzlİk Çok Zor Sensİz Her Şey NeŞesİz Gelmeyeceksen Gerİ Barİ Önceden SÖyle Özlemİnle YaŞamam İnankİ Çok Yersİz Affet Benİ Bİrtanem Pİmanim Sana Desem Anlayip Gelİrmİsİn Mazİyİ Bİr DÜŞÜnsen Yatigimiz Hatalari Neolur Çocukluk Say Bu Garİbİ Kirayip Ne Varkİ Denesen |
vazgeçeilmez umutsun kalbimde
söküp atamadığım, kimseye anlatamadığım, adını bile koyamadığım, tutkudan da öte bir duygusun içimde. göz yaşlarımla suladım kurumayasın diye, vazgeçemedim,pesetmedim,direndim terk etmeyesin diye. acıdım,acındım,yılmadımişte dikildim onurluca karşına EY AŞK!! yangınlar içinde güller açtıran geldim işte bende düştüm kapına... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.