![]() |
Gidersen ne kalır geriye benden...
Suçluyum...Affetsen de geçmedim... Geçemedim kırık sevgilerden... Kal gönlümde... Ne olur gitme... Koyma beni yalan gözlere.......... |
Bomboş sokaklarında yürüyorum,
Seni bulmak umuduyla... Arıyorum seni, İzleri kaybolmuş yüreğimin sevda çıkmazlarında. Sonra göçebe hayeller karşılıyor beni, Gözlerimde ılık bir yaz yağmurunda... Sensizliğe inat her sevdanın şakağına Silah dayadığımda.... SENİ ARIYORUM.... |
sevgiye layık olanlardır
ancak sevmeyi bilenler hep mutlu olmayı hak edenlerdir ölene denk sevenler sevdiğini ölene kadar bekleyenlerdir asıl sevmeyi bilenler sevgiye layık olanlardır ancak sevmeyi, ölene kadar sevmeyi bilenler.... |
yagmur olsa göz yaşlarım ıslatırmıydı acacba seni,rüzgar olsa sevdam
savursa saçlarını hissedirmiydin acaba hepsi önemsiz olsada sen olmasan ben olurmuydum acaba.. |
sensizim şimdi
butun çıkışlarımı kapattın her yolumun sonundasın her yeni dogan güneşin ardındaki nisan yagmurlarısın gidişin çok koydu bu kalbe nerdesin sevgilim dönüp baksana gerıye yasanan onca hatırayı tek bir kelime mi sildi zihninden bu kadar mıydı askın bu kadar çokmuydu nefretın ne çok sevmiştim seni hiç mi hissettıremedim......... |
Can Dostuma
Yolların dikenli olsa da Acımaz canım koşar gelirim yanına Ateşlerde yansan Söndürürüm göz yaşlarımla Can dostumsun bırakmam seni asla Başın darda kalırsa unutma ben yanındayım İki elim kanda olsa kanatlanır uçarım Senin için dünyayı gözüm görmez yakarım Ben dostuma başıma taç kalbime taht kurarım Can dostum nefesimi senin için alırım Mutluluklar senin olsun acıların benim Ak günlerinin değil kara günlerinin bekçisiyim Sen yeter ki bana gel de |
Gecem
Yine başbaşayız gecem seninle Sen sesiz sesiz seyrederken dünyayı Bense suskun dalmış gözlerim öylesine Dalmışız ikimizde inceden inceye Sen sırlarını yine gömerken içine Bense uykusuzluğa esir düşmüşüm Biliyorum ikimizde içi kararmış Sen güneşi bekliyorsun bense firar eden uykumu |
Gucenme Sevdigim Yaptiklarima,
Yerimde Kim Olsa Boyle Yapardi. Inanmadinki Sen Bu Askaİ, Yerimde Kim Olsa Boyle Yapardi. Cikamayacaksin Eller Icine, Destan Edecegim Seni Tum Aleme. Kotuluklerini Aldim Kalemime, Yerimde Kim Olsa Boyle Yapardi. Seni Sevdim Diye Kolen Degilim, Ben Artik Senin Hic Bir Seyinim. Sen Mutlu Olma Ben Degilim, Yerimde Kim Olsa Boyle Yapardi. Ben Sevdim Ben Cektim Eziyeti, Anlamadin Sevgi Denilen Nimeti. Derim Allaha Bu Sikayeti, |
Bekleyiş
Saat 10 da binecektin Karşılayacaktım otobüsünü aynı otobüse Bende binecek 45 dakikalık mesafede yan yana oturacaktım Öyle konuşmuştuk son telefonumuzda Aracın saat 13 gibi benim beklediğim yerde olacaktı Ben tam bir saat erkenden oradaydım Ne olur ne olmaz belki erken geleceğin tutardı Akreple yelkovan birbirine en tepede kavuştuğunda beklemeye başladım seni Her gelen arabada seni aradım o andan sonra Akrep Yelkovanla kaç kere kavuştu, kaç kere ayrıldı |
Sevdigim Sana Bu Satirlari
Gurbetten Yaziyorum Her Kelimesinden Sonra Isminle Basliyorum Anlaki Herseyimsin Unutmak Istermisin Kim Kimi Unutursa Leyladan Mecnundan Beter Olsun Bu Bir Beddua Degil Sevdigim Bir Yeminimiz Olsun Kim Kimi Unutursa Ademden Havvadan Beter Olsun.. Baskentliden Sivasli Kardesime...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.