![]() |
Ne hüzünler kurtarır seni
ne çeyiz sandığının ceviz gölgesi ve ne de acının ses duvarındaki yorgun ve bıkkın bekleyişler Acılar karartmışsa bile günlerin duvağını düşürmüşse de ilkyazın tomurcuklarını fırtınalar hayat kendini yeniden yaratan bir bahardır verecektir en olgun meyvelerini mutlaka yeter ki hüzünler sarartmasın yüzünü Yak sevdanın çırasını türkülerle barajını yıkan bir ırmak gibi katıl hayata hüznün isyana dönsün artık bitsin bezginliğin ölümcül suskunluğu |
Sevmİyor Muydujk Bİrbİrİmİzİ
Ellerİm DeĞİl Mİydİ Ellerİnİ Tutan Ne Yaptim Da Gİttİn Benden İÇİme İŞlemİŞken Senİn Sevdan Hayatim Karardi GİttİĞİnden Berİ AŞka Kapattim GÖnÜl Penceremİ Mustafa CoŞkun ArkadaŞalr Bu Şİİrİ AyrildiĞiniz Sevgİlİnİze Sunabİlİrsİnİz |
Gİttİn Ya Benden
Bende Gİttİm Sevgİden GÜlmek Nedİr Sevİlmek Nedİr Unuttum Sayende Ben Sende Kaldim Hayatimsa SÖyledİĞİn Kelİmelerde O GÜzel GÖzlerİn Bana Bakinca İÇİmde Sevda AteŞİ Uyandirir YÜzÜnden GÜlÜcÜk SaÇildiĞinda Her HÜznÜme Elveda Dedİrtİr SÖyledİĞİn Her AŞk Kelİmesİ Benİ Sana Tekrar AŞik Eder Her Halİn Her Şeyİn Benİ Sana Tekrar BaĞlar Mustafa CoŞkun |
Sana en güzel şiirlerim feda olsun,
En güzel şarkılarım da, En güzel anlarım, anılarım da... Seni anlatmak ve yazmak çok zor... Ne diyeyim, nasıl edeyim de Kelimeleri, incitmeden sana şiir yazayım diye *******i de gündüzleri de düşündüm döktüm Kalemler, kelimeler aciz Ben aciz kaldım… Sanki lâl kesildi dilim, dudaklarım... Seni en güzel yerimde saklarım; Yazmak değil sorunum, nasıl yazmak Hani acıyı tarif edemezsin de sadece “acıyor” dersin y |
sensiz gecen bir günüm, bir yıl gibi, sensiz gecen bir saniye,
bir saat gibi , anlayacağın gülüm , se nsız zaman ne zor geciyor biliyormusun be gülüm |
Sevgİ Mantik Daglarinin Ardinda KÜcÜk Bİr Ovada BÜyÜk Bİr Sandikta
Saklidir. Onu Ancak YÜreklİ Olanlar Elde Eder Ben O Sandigi Buldum TaŞimama Yardim Edermİsİn.?? |
Değişecek bundan sonra sana olan bütün duygularım, ağlamayacak
gözlerim sensiz olacak yarınlarım,tamamen sileceğim hayatımdan seninle geçen tüm geçmişimi hiç yaşamadım sayacağım, seninle yaşanan herşeyi...Nereye kadar çekerim sanıyordun u umursamaz tavrını işte gidiyorum yokum bundan sonra hayatında, duymayacaksın artık SENİ SEVİYORUM sözünü benden birdaha, elveda sana ve kırılmaz sandığın gururuna elveda elveda acı veren bitmez sandığım AŞKIMA.... |
Senİ GÖrdÜm Yİne RÜyamda Herzamankİ Gİbİ Degİlsİn Bambaska Bİrİydİn
Sankİ Kara GÖzlerİnden Yaslar Akiyordu Benİm İÇİn...sİyah Uzun Saclarin RÜzgardan DagilmiŞ Yanaklarin Soguktan KizarmiŞ Benİ Askere Ugurluyordun Bİrdaha Sankİ HİÇ GÖrÜŞemeyecekmİŞİz Gİbİ...hiÇkiriklarla Agliyordun Damlattigin O İncİ Tanesİ Gİbİ Yaslar Kalbİme Akiyordu Sankİ Bedenİm,her AkiŞinda Ve Her HiÇkiriŞinda Ürperİp Tİtrİyordu Dİlİm TutulmuŞ Gİbİydİ Tek Kelİme KonuŞamiyordum.. |
Acıyı görmek mi istiyorsun?
Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara |
AŞkimiz İÇİn EttİĞİn Yemİn Ellerİmden Tutupta Sevİyorum Dİyen GÖzlerİn
Sensİn Benİm Hayatim Dİyen SÖzlerİn Yalan Sevgİlİm Hepsİ Yalan...aŞkimiz İÇİn Yanan Kalbİn Bİrtek Benİ Sevdİgİn Bİlİyorum BÜtÜn KonuŞmalarin Yalan Sevgİlİm Hepsİ Yalan...benİm İÇİn HergÜn Dua Ettİgİn Yaninda Olmayinca Hasret CektİĞİn Herzaman Yaninda Hayal EttİĞİn Yalan Sevgİlİm Hepsİ Yalan...canimsin Dİyen O Dudaklarin Bana AnlattiĞin Yapma RÜyalarin Yakama Taktigin Goncalarin Yalan Sevgİlİm Hepsİ Yalan.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.