![]() |
DÜŞ Degİl Gercektİ YaŞadiĞimizi Sandigimiz Bİrbİrİmİzİ Çilginca
Sevdİgİmİz GÜvenİmİzİ Yİtİrmedİgİmİz Hanİ O Sayili GÜnler Varya....! Ben SÖzÜmÜ Herzaman Tutup Birakip Gİden,aglatan Sen Oldun.belkİde TÜm Hata Bende İdİ...evet!!en BÜyÜk SuÇum Senİ Cok Sevmem İdİ Kisada Olsa Zaman Col GÜzel GÜnler Gecİrdİm Yaninda Bana Bİr ÖmÜr Boyu Yetecek Mutlulugu Tattim...yanimda Olmasan Bana DÖnmesen Bİle Anilarim Benİ Heran Mutlu Kilar! Senİ HİÇbİr Zaman Unutmayacagim... |
bazen eski günlerimiz geliyor aklıma.hani bir lokma ekmek yesekte
beraber yediğimiz günler...albümlere bakıyorum en mutlu günlerimizi görüyorum.şimdi hepimiz ayrı şehirlerde birbirimizin özlemiyle.büyüklerin günahlarını bizden sordu melekler.onlar şimdi mutlu ama biz hep birbirimizin eksikliğiyle yaşayacağız.canım kardeşlerim hepinizi çoook ama çok özledim ve sizi çook seviyorum. |
Sen düşünselliğimin sevgilisi
Sen, gönlümüm krizantem çiçeği Sen, sen özlemimin yüzsüz kraliçesi Seni ben gibi seviyorum inanmıyor musun? O zaman, Bir paslı bıçak alıp Söküp al kalbimi yerinden. Ve bir leş niyetine at akbabaların önüne. Dirhem dirhem yesinler kalbimi. Ama göreceksin ki Kalbimin her dirheminde sen varsın. Pişman olup döndüğünde Çok geç olmuş olacak. Çünkü Kimbilir hangi akbabanın midesinde Kimbilir hangi dağın zirvesinde Adını yazıyor olacağım... |
Gözyaşı güzeldir.
Kayan yıldıza inat, tutun bakalım gözyaşım Gökyüzü bile ağlarken sen hala gururdasın Erkek adama ağlamakta neymiş Erkekler ağlar mıymış? Yıllarca böyle öğrendik, Ya sonra İlk kez staja giderken peşimden ağlayan, anneme ağladım 18 yaşındaydım Zaten sonrası da geldi İyi ki de geldi, ya ağlayamasaydım Zaten topu topu 4 veya 5 kez ağlamışımdır En son kızlarımın doğduğu gün ağlamıştım Sevinçten mi nedendi bilmiyorum |
adı aşk sebebimin,
beni hatırla yağan yağmurda, beni hatırla esen rüzgarda. beni hatırla yaptığın işkencelerle, beni hatırla başkasını sevdiğin zaman. BENİ HATIRLA ÖLDÜĞÜM GÜN. |
Yagmup Yagiyorsa Çİlem Çİlem GÖzlerİmden Cikan YaŞi Hatirla! Kirik Bİr
Kalp GÖrÜrsen Kalbİmİ Nasil Kirdigini Hatirla!eger BİrgÜn Seversen Senİ Nasil Sevdİgİmİ Hatirla! Ve BİrgÜn Sende Terkedİlİrsen Benİ Nasil Terkettİgİnİ Hatirla! |
günlerim sensiz geçiyor
hasret içimi eziyor bu ayrılık neden bitmiyor sevdam yanlız büyüyor günler,aylar,yıllar geçiyor zaman birbirini kovalıyor aşklar yüreklerde yanıyor sevdam yanlız büyüyor sana aşkım tükenmiyor acısı yüreğimi sızlatıyor bu aşk beni yoruyor sevdam yanlız büyüyor hatıraların resimlerde yaşıyor gözlerin hayallerimi süslüyor bu ısdırap bana fazla geliyor sevdam yanlız büyüyor |
Yüreğim sıkışıyor birden
Seni görünce aniden Seviyorum seni yürekden Hep sevecem seni kalbden Bir gün dönersen bana Kalbimi veririm sana Bağlarsın bu kalbi hayata Yüreğim feda olsun canına Bu kalbi bir sen yaşatırsın Beni sen hayata bağlarsın Aşkını bana bağışlarsan Beni hayata sen bağlarsın |
eğer çare olsaydı zaman çoktan gitmiş olurdun kurduğum cümlelerden,
gitmiş olurdun baktığım yerlerden, çaresiz beklemezdim bir bakışını, bir gülüşünü.... seni anlatmazdım her gece boş karanlık duvarlarıma hangi kelime mecnun olur sana, hangi cümle taşır ki seni, anlatmak için, bi bulsaydım kendimi kaybolduğum sende... uçsuz bucaksız bakışlarından kurtarsaydım kalbimi, hergün biraz daha çöle dönmezdi yüreğim....................... |
Yüreğim kavrulmuş askından benim
Yağmura hasret çöller gibiyim Sevginle coşuyor deli yüreğim Gönüllerden taşan seller gibiyim Fırtınalar esti ömrüm boyunca Yaşam biter bir gün aska doyunca Sessizdir bahçem sensiz olunca Zamansız esen yeller gibiyim Yıllardır askınla yanar yüreğim Seninle olmaktı bütün dileğim Çağırsan beni hemen gelirim Kıymeti bilinmeyen yıllar gibiyim Hazan mevsimidir gönlümde esen Yıllar yılı geçti bendim seni seven Bir güldün bahçemde hazana eren |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.