![]() |
Belki sisli bir yaz akşamı .
Belkide yağmurlu bir sonbahar akşamı. Cesedimi bulacaklar çamurlar arasında Gelip sana haber verecekler İnAnMaYaCaKsIn Bir elinse silahı bir elinde resmin vardı diyecekler ŞaŞıRaCaKsIn Sonra koşu geleceksin yanıma vansız bedenimle karşılaşınca AğLaYaCaKsIn Sonra eğilip sarılacaksın soğuk vucuduma AFFET Bbeni diyeceksin AFFET beni ama seni çoktan affettiğimi bilemeyeceksin Ve o an bir fısıltı duyacaksın dudaklarım |
Ben acilar denizinde bogulmusum
isitmem vapur duduklerini , marti cigliklarini Dalgalar hergun bir baska kiyiya atar beni Duyarim yosunlarin benim icin agladiklarini Oluyum coktan, bir baksana gozlerime Gor, icindeki o kanli cam kiriklarini Bu ne karanlik , bu ne zindan gece boyle Butun gemiler sondurmus isiklarini Ben acilar denizi olmusum, yaklasma Sularim tuzlu, sularim zehir zemberek Baksana; herkes icime dokmus artiklarini Bu karanlik bitse artik, bir ay dogs |
bir zamanlar bu yola ne umutlarla cıktım geriye dönüp
baktıgımda hüzün nefret ve yıpranılmış bir aşk hayat okadar acımasız ki aşık olmaya gelmez be gülüm sevmeye degmez be gülüm |
yıldızlara baktım yine bu gece
o masum bakışlı gözlerini gördüm sevdiğini haykıran dudaklarını dünyanın en güzel resmini gördüm yıldızlara bakma yine bu gece uzaktan gelen bir bulut gördüm üstüme yağdı bir uzun gece her damlasında resmini gördüm yıldızlara baktım yine bu gece ateşler içinde bir bulut gördüm bülbülün umutsuz çırpınışında mazide kalmış bir anı gördüm |
Bir düş borcun var bana...
Sevgi olan gökyüzümde yıldızlarımı küstürüp özlemli bulutlara adımı yazdığın için... Kara topraklarımdan yağmurunu esirgeyip mevsimlerimin tomurcuklarını rüzgarlarınla susturduğun için... Bir yürek borcun var bana... Saçlarıma taktığım baharı bir hazan türküsü gibi şiirlerime gömüp ağlattığın için... Alacakaranlığın tutsaklığında yıldız yıldız dökülen hüzünlerime inat sürgünlüğe dokunan parmak uçlarınla doğmadan batırdığın dolunaya i |
ben hiç böylesini görmemiştim
vurdun kanıma girdin itirazım var sımsıcak bir merhaba diyecektim başımı usulca dizine koyacaktım dört gün dört gece susacaktım yağmur sönecekti yanacaktı sameland seferden dönecekti duvardaki saat duracaktı kalbim kendiliğinden duracaktı ben hiç böylesini görmemiştim vurdun kanıma girdin itirazım var emperyal otelinde bu sonbahar bu camların nokta nokta hüznü bu bizim berheva olmuşluğumuz bir nokta bir hat kalmışlığımız bu rezil bu çar |
hareketli müzikler dinleyemez oldum senden beri
ne kadar uğraşsamda olmuyor senden sonra gülmüyor yüzüm şöyle bir düşünüyorum da senden sonrası yoq gibi hafızamda kaybolmuş,tıpkı benim kaybolduğum gibi o kocaman kalbinde kaybolduğum gibi gece oldu yine... ve sen yine yoqsun *******im de ama bir fark var bu gece sabahımda da yoqtun bu gece olsaydın belki gülerdi biraz yüzüm biraz değil çok gülerdi belki de bilirsin varlığın bana mutluluk verir peki ya benim değilsen bunu düşünerek sa |
Geceleyin ölür şairler
Ansızın karanlık bir gece Son nefeste kalemle son hece Uçurumdan düşer beraber Geceleyin ölür şairler Kimsesiz bir sema altında Şiirler kimsesiz, kimsesizdir veda Her ceset kendi naaşını defneder Geceleyin ölür şairler Acılar içinde inleyerek Belki mutluluğa son çeyrek... Yıldızlar söner birer birer Korkunç yüzleri ıraktır gözden Geceleyin ölmekte şairler Çaresizce ruhu terkeder Kederden harap olmuş ten.... |
Sevdİm Senİ DÜnyayi Yikacak Kadar,
Sevdİm Senİ Hayatima Son Verecek Kadar, Sevdİm Senİ Canimi Verecek Kadar Sen Anlamadin Ya İÇİm Ona Yanar. Sevdİm Senİ Çekİp Gİdecek Kadar, Sevdİm Senİ HerŞeyİ Birakacak Kadar, Sevecem Senİ ÖlÜnceye Kadar, Sen Anlamadin Ya İÇİm Ona Yanar. |
gülnazım canım sevdiceğim
söle varmı senden başka seveceğim sadece senin uğruna öleceğim canım sevdiceğim... sen siz bu dünyada ne ederim canım bende giderim hergün seni sayıklarım düşlerinle yatarım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.