![]() |
ah yalancı yarim benim,
her gidişinle yine üzdün beni. tek suçum sana güvenmekmi? artık korkmak değil sevmek istiyorum. |
senden çokşey değil bir sevgi istiyorum,
yudum yudum aşk değil beni sevmeni istiyorum. |
Gururun var senin sevemessin güzelim
Sözlerin ezberin adım gibi eminim Benim ol benim kal kalbimde yerini al Görmüyor ki gözlerin aşkım sana HOŞÇAKAL!!! |
seviyorum aşıgım hastayım sana
özledim seni yinemi diyceksin bana doymuyorum gözlerine baksamda kana kana seviyorum seni kurbanım allah'ına özlüyorum işte gelelim yan yana sevgi sözleri fısılda benim kulagıma o anda bi öpücük kondurayım yanagına seviyorum işte kurbanım allah'ına |
birsi giderken birisi herzaman arkada kalır
birisi severken birisi hiç umursamaz birisi aglarken birisi hep güler birisi hayatı yaşarken birisi hep acı çeker birisi hep böyle yapyıkça biri bu dünyada hep fazladır. |
Ben seni dünyama kalpten almışım nasılda bağlanmışım nasılda yanmışım
sevmekle kalmamış sana tapmışım olsun be güzelim canın sağolsun |
Sensİz GeÇen GÜnlerİm Bana Hep Izdirap Oluyor AŞkim Senzlİk Benİm
İÇİn Her Ddak ÖlÜmdÜr DÖn Nolur Gİtme AŞkim Benİ Birakim Gİtmeeeeeeeee Bİrtnem Gİtme |
sakın seviyorum deme kimseye yoksa ağlarsın ömrün buyunca seviyorum
deme elinde mum ile zifiri karanlıkta yanlız sokaklarda mutlluğu ararsın yanlız *******de tek dostun tek sırdaşın tek arkadaşın elindeki bir dal sigaran olur dustum |
içinden geçeni anlat kalırsa yazık olur hayata küsüverir hüzenler seni
bulur bişey yapabilirsem güzel güzlerin için başından geçeni anlat masaldır benim için anlamasın kimseler şşiirimi sebep olduğunu şair yüreğimi senin gözlerinle doldurduğumu bilemezler benim dözlerinde yaptığım keşifleri kimse bilmesin ben bilsem yeter sendeki yeşilleri kapat gözlerini görmwsin şairler benim gördüğüm şiirleri sen benim hayatta yazazamadığım en güzel şiirimsin kudretim yetse bile seni kelimelere dökmeye k |
Bu Delİ GÖnÜl Senİ Sevdİ.
Bu Delİ GÖnÜl Senİ Asla Birakmaz. Bu Delİ GÖnÜl Senden BaŞkasini Sevemez. Bu Delİ GÖnÜl Senİ Unutmaz. Bu Delİ GÖnÜl Sana Evlİlİk Teklİfİ Edecek. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.