![]() |
Zordurdağlarda kardelen olmak,
zordur toprağı çatlatıp güne kavuşmak. zordur sevdayı yıllara yaymak. ama gerçekte zor olan. senin gibi bir canı bulmak...... |
o gün elini tutmadıysam,seni öpmediysem,nasılsın diye sormadıysam,o
günün sabahında sessizce gitme.saçlarının her akı bizim eserimiz biliyorum.yüzündeki her çizgi,ve senin yorgun bedenin.seni mutluluğa boğmadan,sana o akşam sarılmadan senin kokunu almadan ne olur ne olur o gecenin sabahında sessizce gitme annem.... |
yüreğim bir firara daha tanıklık etti işte.Hep hüzünle hatırlanacak
günler,nasıl geçeceği mechul bu günler ve gelmeyecek yarınları yaşamanın zamanı şimdi.Ondan bana ne kaldı diye düşünüyorum da,aklıma kaybetmekten başka hiç bir şey gelmiyor:Omu çok ustaydu yoksa benmi çok saftım anlayamıyorum,hiç bir soruya yanıt bulamıyorum.Al işte yine ağlıyorum,kelimeleri durdurmayı öğrendimde bir tek göz yaşıma söz geçiremiyorum..!Ve SENİ HALA ÇOOOOOOOK SEVİYORUM |
******* OLUNCA DÜŞERİM DARA
AÇILIR İÇİMDE DERİN BİR YARA ZATEN BENİM BAHTIM GECEDEN KARA NERDESİN SEVDİĞİM ÖZLEDİM SENİ KARANLIK DÜNYAMDA YALNIZ BAŞIMA ZEHİRLER KARIŞIR TATLI AŞIMA HASRETİNLE KARLAR YAĞDI SAÇIMA NERDESİN SEVDİĞİM ÖZLEDİM SENİ BEN YETİMİM DERTLİ DOĞDUM ANAMDAN NE ÇİLELER GELDİ GEÇTİ BAŞIMDAN GAYRI BIKAR OLDUM TATLI CANIMDAN NERDESİN SEVDİĞİM ÖZLEDİM SENİ (alıntıdır) mikail akmeşe (miko) |
annem sana çiçekleri versem hakaret olur.seni çiçeklere versem
kıskanır çiçekler seni açmaz olur.ne sana kıyarım,ne de çiçeklere,ne çiçek koparıp sana veririm,ne de seni dünyanın en güzel çiçeğine değişirim.çiçekleri dalında.seni çiçeklerin yanında severim annem....... |
hissetmek o sadece gizem dolu kalbinin sevgi odasındaki anahtarı
kaybetmiş,yıllardır bir ümitle aradığı sevgi anahtarı,ne mavi gökyüzünde ne de bulutların kanatları altında dans eden coşkun dalgalı okyonuslarda gizli...o anahtar belkide bir nefes kadar yakın....hissetmek veya hissedebilmek |
bır gun resmıme bakarken kendını tutamayıp
gozlerınden yaslar doklulurse resmımın uzerıne sensızlıgın verdıgı acıyla cocuklar gıbı senın ıcın agladıgım gundur sevgılım bır gece ansızın kulagında sesım cınlayarak uyanırsan gecenın sessız karanlıgına ısmını haykırdıgım gundur sevgılım hayalım gozunun onunde canlanırsa bır bır ınsanlardan uzak kuytu bır kosede yanlız ve yanlız senı dusunerekten acılar ıcınde kıvrandıgım gundur sevgılım beyaz bır guvercın konarsa penc |
Neden gittigini, neden sildigini
inan anlamadim! Bir veda sansi bile tanimadin bana. Sen beni unutmus gitmissin, sarkilar, siirler yazarken sana. Of Tanrim, ne saf ne aptalmisim!!! O güzel sözlerine kanmisim, bunca zaman sonra, yana yana sana yanmisim ! Aglamiyorum, gidisine yanmiyorum. Ama bilki, güzel sözlere, güzel gözlere artik kanmiyorum. Bu aci hatirayi, kalbimde sakliyorum!!!! |
Yüreğimde sen,kalbimde sen,
Sen olmadığın zaman heryer cehennem, Gözlerimi alamıyorum senden, Anla artık seni çok seviyorum ben, |
Sen çıkarken evden,
Tam sana seni seviyorum derken, Hayır demenden korktum ben, Ben seni sevdim kalbimden, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.