![]() |
annem bak yıne bır anneler gunu daha ve ben yıne yanlızım yıne
sensızım herkez ben anneme ne alacagım dıye dusunurken ben sadece sana dua edıyorum annem annecım senın o gusel sevgınden mahrum kaldım senı doya doya opemeden sevemeden gıttın annecım keske suan yanımda olsaydındaa sanaa dunyanın en gusel hedıyesını ben alsaydım anne bılıyormusun cevremdekı arkadaslarım annelerıne sarıldıklarında ıcım gıdıyor ve oyle bır kızım dıyorlarkıı ben o duyguyu hıcmı hıc yasamadım suan gelsen annem herseyden |
Dert bende derman sende
Ask bende ferman sende Öldüren güldüren Her gün aglatan kalp sende Mevsimler gelip geçse de Ask beni benden etse de Dünyada hayat bitse de Yine ölümsüz ask bende Istemem ayrilik boynumu büksün Istemem askima leke sürülsün Ben rüyamda bile yalniz seni sevdim Istemem baharda yaprak dökülsün Askin alevse hasretin bir kor Senin yoklugunu kalbime sor Dünya seninle gelmis gibiyim Sensiz yasamayi düsünmek çok zor Sev demem sevme demem Sen de benim gibi s |
BugÜn Sen Yoksun Anne...
Senden Ayri Bİr Yerde BomboŞum.annesİne SarilmiŞ Çocuklari GÖrÜyorum İÇİm Burkuluyor.hanİ Bİrazda Kiskanmiyor Deİlİm.gÖzÜme YaĞmur Damlalari DÜŞÜyor.sen Şİmdİ Hemen ÜzÜlÜrsÜn Dert Yaparsin Kendİne.merak Etme AĞlamiyorum.bakma GÖzÜmÜ OvuŞturduĞuma.bİlİyorum.senİn GÖzÜnde SaÇini İkİye Ayirip BaĞladiĞin O Masum ÇocuĞum Sen BÜyÜdÜĞÜmÜ Fark Etmesende Ben BÜyÜdÜm Anne.benİmle Beraber Sana Svgİde BÜyÜdÜ,aŞkta BÜyÜdÜ.acisi Çok ZormuŞ Annem SensİzlİĞİn.sol Yanim Aciyor.bu Annele |
çok sigara içerdim,pat diye bırakayım derken her sabah onun
düşüncesiyle uyandım. baktım olmuyor,yavaş yavaş uzaklaştım.. son içtüğüm sigaradan sekiz saat sonra nefesim değişti.. ikinci sekiz saatte yüzümün rengi aynı değildi artık.SENDE ÖYLESİN SEVGİLİM.. BAK ALIŞTIM OLMAYIŞINA.. ŞİMDİ SENİ HİÇ SEVMEMİŞ GİBİYİM.. SİGARAYI ÖZLÜYORMUSUN DİYE SORARSAN! SADECE İÇENLERİ GÖRDÜĞÜMDE SEVGİLİM.. |
Sana HİÇbİŞey SÖylemek İstemİyorum,bÜtÜn SÖzcÜkler Yetersİz.hİÇbİŞey
Yazmak İstemİyorum.ÜstÜme GÖkkuŞaĞini KuŞandiĞim Bu AŞk YalanmiŞ.Şİmdİ Karanlik Sularda BoĞuluyorum.gÖkyÜzÜ KurŞun Gİbİ AĞir.ne Yana DÖnsem Yalan,gÜlÜŞler Yalan,vaatler Yalan... Ben Senİmİ Sevdİm,senİn GÖzlerİnlemİ Baktim DÜnyaya?sevgİyİ,aŞki GÖĞsÜmde TaŞidim.kocaman Bİr Yalani Senİnlemİ YaŞadim? GÖzlerİne BaktiĞim Zaman Cennet BahÇesİne GeÇerdİm.bİr AldatmacaymiŞ,kÖtÜ Bİr RÜya... KÖtÜlÜĞÜn Bİle Bİr YÜzÜ Vardir,bİr GÖrÜnÜŞÜ |
içimde bir acı var nereden bileceksin..
aşkından öldüğümü bilmeyeceksin... belki sevinecek belki üzüleceksin.. zorlayamam'ki yalvaramam'ki... yıllarca yalvardım sev diye diye... bu yürek sensiz atmıyor artık... :( |
adam gibi sevmedin madem
bari adam gibi çek git hayatımdan |
bir zamanlar birbirine aşık iki çiçek varmış
bunlar yazın acmayıp kışın acalım böylece bütündoga bizim olur demişler o yıl çiçeklerden biri yazın digeri kışın açmış gün bu gündür sevdigine sadık kalıp kışın açan çiçege KARD€L€N sevdigine ihanet edipte yazın açan çiçege de H€RCA! denirmiş...!!! |
Hayatin SÜrprİzlerİ Derler Ya
Sensİzlİkte Bana SÜrprİz Oldu Bİr ÖmÜr Senle Olayi DÜŞÜnÜrken Bİr ÖmÜr Sensİz Kaldim |
Hasretim olmuş aşkın
Ebediyen sevgine muhtaç Pervasızca bağlanmışım sana adamışım özüm Sensiz neyleyim ben bu ömrüm Eyer sen yoksan ebediyen kapansın bu fani gözüm Vadedilmiş olsa bana sensiz seveti cihan Eyy güzel çürüyecek yok olacak sıhati benden Caren yok vaz geç deseler aşkından Engin okyanuslardan taşanvaz geç aşkından Yüreyim yüreyim bir sevdaya düşmüş bir daha sevmem İnan gittiğin an öldüm bir daha ölmem Mecnunun leylasına dönmüşüm neyleyim sensizliği sevdaam..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.