![]() |
daha 16 yasındaydı we herkesten farklı hıslere kapıldı sewmeyı bır
heyecan fırtınası gordu bırı ellerınden tutsun,saclarını oksasın,belkıde dudaklarından opsun ıstedı hayallerıne bagladıgı umutlarının her anında sewgılısının sesını duymak ıstedı we bunun ıcın yapamayacagı fedakarlık yoktu ılk kez senı sewıyorum dedı hemde karsılık beklemeden we gurur yapmadan..daha 16 yasındaydı we kendını bır bılınmezlıge attı.sewgılısıne hayatından,warlıgından we bedenınden werdıkce dahada baglanıyordu.bunu ka |
İÇİmde SakladiĞim Senİ
Kanima SİndİrdİĞİm Bedenİnİ GÖzlerİme ÇİzdĞİm Hayalİnİ Yasakta Olsan Sevİyorum Senİ İÇİme ÇektİĞİm Nefesİnİ Tİtreyerek TuttuĞum Ellerİnİ Hayat BulduĞum Kisik Sesİnİ Yasakta Olsan Sevİyorum Senİ Hasretİnle Nasil DelİrdİĞİmİ Her Gece RÜyamda KavuŞtuĞum Senİ Sİlİnmesİ MÜmkÜn Olmayan Kaderİmİ Yasakta Olsan Sevİyorum Senİ Senİn İÇİn YazdiĞim Şİİrlerİmİ Her Misrasinda Adinin GeÇtİĞİnİ Uykusuz *******İmİn Matemİnİ Yasak |
a-asksın b-bıtanesın c-cansın c-cıceksın d-degerlısın e-erısılmezsın
f-farklısın g-guzelsın h-hayalsın ı-ısıksın ı-ıstenılensın k-kıbarsın l-laıksın m-mukemmelsın n-nazıksın o-onurlusun o-ozelsın p-paha bıcılmezsın r-ruyasın s-sewılensın s-sırınsın t-teksın u-unutulmayansın u-unlusun v-vefalısın y-yakınsın z-zarıfsın senın daha owulecek cok guzel yonlerın war ama alfabede harf kalmadı be erhanım |
Canim Annecİm Şİr Degİl Belkİ Bu Sana .....yaziyorum İÇİmden
Gelenlerİ..senİ Cok Sevİyorum Ve Hep Sevİcem Yanimda Olsanda Olmasanda.....belkİ Paha BİÇİlmez GÖsterİllkİ Hedİyeler Alamdim Sana Ama En GÜzel Hedİye Sevgİ Degİlmİdİr....bİz Sana Sen Bİzlere Sevgİnİ Verdİn Bunca Sene..hep Yanimizdaydin,İyİ GÜnde KÖtÜ GÜnde..gÜldÜgÜmÜzde Agladigimizda Yanimizda Oldun..aŞin İÇİne Sevgİnİ Kattinda Yedİrdİn Bİze..sana Emegİmİz Sonsuzdur Annem.senİ ÜzdÜysem Kirdiysam Affet,senİn Yerİn Apayri Bİzde....annele |
Bir Hüznü kapladın hayatımda ,
"Hüzün"denen kavram sen miydin aslında? Bunu düşünmeye başlarken , Ansızın bitti rüya. Güneşimdin söndün anında, Ayrılık rüzgarı esti aramızda, Beni süzen sevgi dolu bakışların, Nefret ile birlikte mi yaşıyor yoksa ? Hüznün rüya ile karmaşası zedeliyor yüreğimi. Üzülürken bir rüya yaşattın bana. Peki ya şimdi ? Bu bir veda değil,Elveda! Ne olur git artık. Çıkma daha fazla karşıma. Yaralama beni ... Ya da içimi iyice nefretle doldurm |
Yaşarsam hatıra
Ölürsem fatiha Sevene can feda Sevmeyene elveda Sen kraliçesin Ben köleyim aşkına Daha ne istiyorsun Ölürüm o bakışına Bir çiçek sev Hiç solmasın Bir dost seç Arkadan vurmasın Bir sevğili seç Seni hiç unutmasın |
Ey İstanbul!
Sende benim gibi onsuz kaldın Çekti gitti ardına bile bakmadan benim gibi sessiz kaldın. Engel olamadın hazan gidişine,engel olamadın bu ayrılığa.. Senin güzelliğinde aklını çelmeye yetmedi,durdurmaya yetmedi.. Anlamsız kaldı bütün güzellkler o giderken. Artık sende anlamsızsın benim gibi,anlamsız kalan bütün güzellikler gibi. onsuzluğun ne demek olduğunu bilmeden yalnız bıraktı ıssız bıraktı. onsuz olamıyacağıı düşünmeden,sonum olacağını düşünmeden çekti gitti. |
Kara Bahtim
Sokaktayim, Kİmsesİz Bİr Sokak Ortasinda YÜrÜyorum, Arkama Bakmadan YÜrÜyorum Yolumun KaranliĞa Saplanan Noktasinda Sankİ Benİ Bekleyen Bİr Hayal GÖrÜyorum Nİce Defterden İsİm Sİldİrdİm Gelmedİ Senden HİÇ Ses, Kara Bahtim Bahtim Gemİsİnde Yelken Yok Bİldİn Durma Lodos Gİbİ Es Kara Bahtim… Fatİh BİÇİcİ |
Bu GÖnÜl Senden VazgeÇmİyor
DiŞarida Kar Var İÇİmde HÜzÜn AĞlamaktan KÖr OlmuŞ İkİ GÖzÜm FeleĞe Kalmadi Artik SÖzÜm Yare KavuŞmakta Tek SÖzÜm Syan Etmenİn Zamani GeÇİyor İÇİmde Yanginlar SÖnmek Bİlmİyor Tİtreyen Ellerİm ŞaÇlarimi Yoluyor Bu GÖnÜl Senden VazgeÇmİyor… Fatİh BİÇİcİ |
sensiz geçen günlerim hep acı hep ızdırap veriyor bana aşkım sensizlik
her akşam acı ve umutsuzluk veriyor ama senisz geçcen günlerin hepsi acı sevgilim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.