![]() |
hani bekleyecektin bir ömür boyu.hani olmayacaktınnnnnnn
baskalarınınnn.sen yalancı çıktınnnnn vefasızz cıktınnn..senin gibi biriyle işim olmazkiiiii........ |
Gİtme Dayanamam
Gİtme YaŞayamam Gİtme Sensİz Olamam Ne Olur Gİtme Benİ AĞlatma Ne Olur Gİtme Zaten ÖlmÜŞÜm Sende ÖldÜrme Benİm Kadar Kiymet Bİlmez Eller Gİtme Dayanamam Okadar Zor Kİ Sensİz YaŞamak HergÜn Ölmeye Benzİyor Bem Senİ Yillardir Ariyorum Şİmdİ Yanimdasin Gİtme Dayanamam Gİdersen Kaldiramam ÖlÜrÜm Sensİz YaŞayamaz Bu Kalp Gİtme Dayanamam Gİtme Ne Olur Gİtme Şu Yarali Kalbe Azraİl Olma GİdİŞİn ÖlÜmÜ Olu Bu Bedenİn Her Adimin ÖldÜrÜr Gİtme Dayanamam |
Felek bi kere vurdu bana
Ezelden beri gün yüzü görmedi ki! Rüyamda hep seni gördüm. Denizleri aşıp gelmek isterdim! Aşkından burda eriyip bitiyom/tabi bu şerefşiz için yazılmış yazılmıştır?baş harfleri onu ismini oluşturuyo?arkadaşlar size de benim sevipte ayrılmayın sakın çünkü çok kötü bişey sonradan başınızı taşlar vurursunuz siz siz olun kız arkadaşlarnızın kıymetini biliniz?sonra ki görüşmek üzere |
ağlıyordu gökyüzü
hiç usanmaksızın belliydi neden ağladığı özelmişti sevdiğini yüzünde bir tebessüm belirdi hatırlamıştı yine eski günleri gözlerine bakarak seni seviyorum dediğini ne kadarda utanırdı tecrübesizdi ilk aşkıydı nasılda bağlanmıştı çocuklar gibiydi bıraksalar tüm dünyaya haykıracaktı onu ne çok sevdiğini,inanmıştı safca onun aşkına hiç düşünmemişti onun bir gün gideceğini evet! güneş'i onu terk etmişti umudu vardı belki bir gün geri dönecekti ve onu için tekrar doğ |
yalnızlık gemisi çokdan battı
kurşunlar yağdırdı bir sözün yüreğime uçurumlar aldı elimden seni mesafeler çaldı sevgimi artık hayat anlamsız geliyor bedenime vakit geldi diye düşünüyorum kendi kendime.. dedimya azrail bekler benii bekler beni... şunu unutma bitanem seni hep sevdim son nefesimi verirken bile dudaklarımdan çıkan keilme sen olacaksın |
yalnızlık gemisi çokdan battı
kurşunlar yağdırdı bir sözün yüreğime uçurumlar aldı elimden seni mesafeler çaldı sevgimi artık hayat anlamsız geliyor bedenime vakit geldi düşünüyorum kendi kendime dedimya azrail bkler beni bekler beni.... şunu unutma bitanem seni hep sevdim son nefesimi verirken bile dudaklarımdan çıkan kelime sen olacaksın SEN OLACAKSIN.........!!!!!! GİTMEM GEREK SEVDİĞİM NE OLUR AĞLAMA... YOLLAR ELBET BULUŞUR SAKIN KORKMA... BİR |
YoLdAn bIr sErSeRi gEçTi,
DoLu dOlU GöZlErLe bAkTı... "ŚĔŔŚĔŔ& ;#296;" . DeDiM... |
hAbErInI AlDıM
HaLa sEvIyOrMuŞsUn bEnİ HaLa aŞıKmIşSıN BaNa BuNu dUyUnCa sEvInDiM AmA YoKtUn dÜnYaMdA HaFtAyA GeLiYoR DeDiLeR... AmA TaM AlIşMıŞkEn sEnSiZlIğE GeLeCeKsİn yAnImA BiLiYoRuM HeRşEy eSkIsI GiBi oLmAyAcAk aMa ßĔŃ ŚĔŃĨŃ ĨçĨŃ ĎüŃŶÁМĨ ĎĔğĨşŤĨŔ 6;ŔĨМ ß& |
bu aralar hep nedenlerle doluyum
neden bırakıp gittin beni? neden ben seni silemiyorum hayatımdan? neden başaksını sevemiyorum? sana soruyorumm? NEDEN ne yaptın bana böyle bağlandım sana bırakamıyorumm neden unutamıoyrum senii nedennnnnnn hala yanıyorum gidişine nedenini bilmediğim bu gidişle beraber beni bitrdiğine yanıyorum be vefasızımm seni öyle çok sevmişimkii silemiyorum!!!! anlatamıyorum dimi sana olan sevgimi hiç bir zaman anlatamadım zxaten NEDEN inanmadın ban |
sen güllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen
güllerdende güzelsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.