![]() |
Sevdiğin kadardır ömrüni,
Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanmaherşeyi, SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN CANIMM |
Sıradanlaşmışken hayatın tüm renkleri
Yüreğime sihirli bir el değdi Saklanmış duygular gün yüzüne çıktı Bütün dünyam değişti.. Beklenendin sabırla örülmüş günlerden Mekânın kalbimin en güzel yerinden Tebessümün sadaka İsmin dilden düşmeyen bir dua Yaşamak için nedenlerim var Şükürler olsun yaradana |
Avcılar salıyor dil kemendini
Sular yıkamıyor gönül bendini Rüzgâr duyuruyor ecel fendini Seni arıyorum nerdesin gülüm Zehir soluyorum zamansız ölüm Ben yara taşırım ayaklar benim Sokak ortasına düşer bedenim Deftere yazılmaz ölüm nedenim Seni bekliyorum gelmedin gülüm Zehir soluyorum zamansız ölüm |
Duygular vardır anlatılmayan
Sevgiler vardır kelimelere sığmayan Bakışlar vardır insanı ağlatan Yollar vardır yürümekten aşınmış olan Kalpler vardır acılarla parçalanmış olan İnsanlar vardır unutulmayan Birde sevgim vardır sana sonu olmayan!!!!! |
Sevgisiz yaşamak bu dünyada
9 ay senden ayrı kalmak Sensiz olupta hayalini kurmak Ne demektir bilirmisin sen???? Uzaklardanda olsa sesini duymak Seni görüp seninle olmak Esen ruzgara seni sormak Ne demektir bilirmisin sen????? |
Karlar yağdı saçlarıma
Mevsimleri sayamadım Şu dünyaya doydum ama Biri varki DOYAMADIM Melek gibi gül kanatlı Gülden güzel baldan tatlı Allahım nurdan mi yarattı Biri varki DOYAMADIM Bir elma da yarım yarım Aşk yolunda adım adım Bana benden daha yakın Biri varki DOYAMADIM!!!!!!! |
Bana Bİr GÜn AŞktan VazgeÇ Derlerse
VazgeÇemem AŞk Benİm Hakkim Dir Derİm Birakmadinmi Bu Sevdadan Derlerse Bunu Bİlmem Seven Kalbİmdİr Derİm Acep Oda Senİ Sevİyormu Derlerse Yeter Artik Bundan Sİzene Derİm Bİr GÜn Ondan Ayrilirsin Derlerse Onu Benden Ayiracak ÖlÜmdÜr Derİm Fakat.... BaŞkasini Sevİyor Derlerse Aglarim Ve Ona Vefasiz Derim |
Uzağında kaldım her şeyin,
Senin,sevginin uzağında… Ellerim boşlukta kaldı,kollarım yokluğu sardı, Sensizlik içime…en içime işledi. Nedense bir türlü hazmedemedim gidişini ! Sanki hiç bir şey yapmamışsın gibi… Sen gittin ben bittim… Anlamsız savaşlar verdim inadına, Zaman derman olmadı azan yarama, Seni unutamadım,hasretinde toparlanamadım, Yani gittin ya ! ben bittim… Direnemedim sensizliğe, Kahırla,isyanla geçti her günüm. |
Çoşkulu deniz,dalda,dalga vuruyor kıyıya,
Her vurduğunda,yüreğime vuruyor oysa.. Umutlarım bir yandan azalırken,bir yandan artıyor. Akşam güneşi batıyorken; Çoşkulu deniz batmıyor, Yüreğim gibi çağlıyor. Gözlerim gibi ağlıyor. Kalbim,ellerim kadar titriyor. Ama bazen bunlar yetmiyor. Dünya döndükçe,denizlerde dalgalanıyor. Kalplerde yaralanıyor. Herşeye rağmen,hayata dört elle sarılmak gerekiyor. Çünkü,geçen günler geri gelmiyor.. |
Aşklar da yalan, aşıklar da..
Sevmelerde yalan,sevilmelerde, Gülmelerde sahde,gülüşmelerde, Bakmalar da oyun,bakışmalar da,, gerçek olan tek şey, sevgim........... senin aşkında yalanmış,öpüşünde................. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.