![]() |
Söyle hadi söyle senden kalanlarla yaşanabiliyor mu?
Senden kalan izleri yok edemiyorum ki!... Sensiz olmamak için seni kalbime kazıyorum Sakın sakın ha sen üzülme ÇÜNKÜ Seni seviyorum be bitanem Seviyorum yagmurun, çamurun,nazınla, edanla Seviyorum hıçkırıklı gözyaşlarıyla Söylesene bitanem sensizlige alışabilir mi bu yürek? Sen senki sevmeyi öğrettin bana Sanmaki ben sensiz yaşıyorum Son bir gözyaşı bırakıp gittinya yüregime Sayamadıgım binlercesi düştü tenime S |
benim sen kırçiçeyimsin
sen pırıldayann kalbimsin seni sEvİyOrUm sevgi nedir biliyordun Derin ve acımasız aşkımızz!!!!1 |
seven bir melek vardı,
beni kollarına alırdı. öpüşmeyi pek severdi, çılgınlar gibiydi. beni kollarına aldı mı sımsıkı sarardı. öpüşmek onun için bir zevkti, benimse açılmamış çeyizim. arsız melekti arsızlığı dudaklarıydı üç erkek severdi, bir oyuncağıda bendi, 03 02 2005'ti takvimler yaprakrar ağaçta sararmayı bekliyor içimden bir ses "hadi gel" diyor bir çığlık kopacak sanıyorum ama sen yoksun arsız melek... ağlıyor utancından o ilk çağlardaki kasırgasız kaviml |
Yüreğimde fırtınalar kopsada
Acılar yoldaşım olsada Ölüm bizi ayırsada İsteme bunu benden Vazgeçemem ben senden Dünya tersine dönsede Milyonları önüme serselerde Dar ağacına beni asalarda İsteme bunu benden Vazgeçemem ben senden Sen ellerin olsanda Yüreğini başkaları alsada Bana nefret ve kinle baksanda İsteme bunu benden Vazgeçemem ben senden Güneşim hiç doğmasada Güllerim hiç açmasada Mutluluk beni hiç bulmasada İsteme bunu benden Vazgeçemem ben senden!!!!!!! |
Kendİn Gİbİ Benİde SÜrgÜn Ettİn AŞka
Senden BaŞka Kİmİm Var Şu DÜnyada KÜstÜrdÜn Zalİm Benİ AŞka... Ne Olur DÖn Sevgİlİm Benİ Harcama Sen Olmazsan Neyleyİm Malatyada ÖlÜrsem SevdİĞİm Çal Şarkimi Radyoda Dİnle SÜreklİ Benİ Hatirla Sonra Yak Benİm Yerİmede Bİ Sİgara GÜnahta Sensİn Sevapta Neyleyİm Sensİz Bu Canda Sİtemİm Sana DeĞİl Kara Bahtima Yolladi Benİ SÜrgÜn Sevdalara Demet |
sen canımsın canım
damarımdaakan kanımsın sensizlik dünde kaldı bu günüm yarınımsa damarlarımda akan kanımsın bu bendeki sen hep yaşayacak bu günüm yarınımsın aynı yerde nefes almak yeter sen gittin arkana bakmadan gelemedim hatıraları kalbimden hiç bir zaman SİLEMEDİM |
inan
unutamadım gezdiğimiz yerleri oturduğumuz parkları senin güzel yüzünü inan unutamadım CANIM |
ne zaman sevsem sonu hüsran oluyor
ne zaman gülsem arkası göz yaşı oluyor ne zaman kalbim sevgiyi görse sonu kan oluyor sevgi seni sevmek sana hasret kalmaktır aşk seni sensizken yaşamaktır sevmeyi unuttum artık özlemek nedir unutturdular nasıl dünya bu ağlamayı acı çekmeyi verdi sevdamı canımı aldı bedenimden ruhumdan bilmiyorum nasıl yaparım çözüm bulamıyorum nasıl olacak |
sensizlik nefes
senisiz yaşamak su olsa susuz 3 gün yaşarım ama nefessiz asla GÜLÜM |
denizleri seviyorsan
dalgaları da seveceksin sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin korkak yaşıyorsan yalnızca;hayatı seyredersin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.