![]() |
İşte şimdi bitti...
Artık bitti. Gerçekten. Yani bitmeli. Tam on yıl sonra anladım, Bitmesi gerektiğini. Beklemiştim... Belki seversin diye Sevdin; Öyle mi? Ben öyle sandım Ama zaman göstermişti bana Bunları yalan olduğunu İnanmadım bunun olabileceğine Yine de sevdim,inadına; Bekledim... Birkaç sene daha Evet beklediğime deydi Bu sefer gerçekten sevdi Öyle mi? Ben öyle sandım Sana gene kandım Bekliyorum... Öyle mi? Sen öyle sanıyorsun Artık |
anlatamadım sana derdimi
tek derdim sendin bitanem sana olan sevgimdi ama sen anlamadın duymadın bile... neden sevgilim ben seni çok sevdim şimdi binlerce kez haykırıyorum ama duyan yok artık sesim ksılıyo ölüyorum galiba ölmeden önce seni görmek isterdim sonkez bitanem benim olmasanda son bikez sana olan aşkımı sevdamı ölüm döşeğinde haykırmak isterdim onca zaman anlayamadın ölürken anla isterdim AMA İMKANSIZ BİLİYORUM ama ben yine seni bekliyorum belki imkansızlığa meydan |
Düştüm senin gönül tuzagına
İçinden çıkmam artık çok zor. Hem zor olanı sormuşlar topraga Bedenin niye okadar kuru diye? Gülümü çektiler kalbimden demiş. Okadar çokmu hasretsin ? Okadar çokmu ihtiyacın var? Gülüne demişler topraga. O olmadan nefes alamam yaşayamam Onun kokusudur beni hayata baglayan Gülümdür beni yaşatan demiş BEDENİ KURU TOPRAK |
akşamlar olmuyor sensiz
gün doğmuyor güneş batmıyor seviyorum hala kimse anlamıyor unuttum diorum ama yapamıorum sevmiorum diorum ama yalan söylüorum sen unutsanda ben unutamıorum göz yaşlarımı DURDURAMIORUMM!!! |
Ben Her Şarkıda Seni SöyLedim, Seni DinLedim..
Sensiz bir gecede ışıl ışıl yanan gökyüzünü izlerken düstü şarkın dilime Her yıldıza senin adını vermistim, yetmedi. Sonra bir şarkı buldum kendi kendime ve adın o anda şarkı oldu dilimde Herkes aşkını yıldızlarda ararken ben onu coktan bulmustum kahverengi gözlerinde Bazen gecenin karanlıgından daha karanlık ama bir o kadar güzel ışıldayan yıldız gözlerinde Gülüsünde ve gamzende gizledigin sevgiyle sen baktıkca gözlerim |
anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. bugün sardunyalarım da açmadı belki de küskün renklere ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım eensiz soluyorum anlayacağın mavi mavi ölüyorum duyuyor musun, orada mısın, var mısın, yok musun? bir tek şeyi unutma! seni sevdim ben. yanarak, yıkılarak aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
sandal olmuşum limanlarda kaybolan
kürekleri çatlamış boyası yıpranan gövdesinde koca yaralar açılan bendim yokluğunda sadece ağlıyan koskaca dalgalarla savaştım kayalarında parçalandım fıtınalara karıştım en büyük rüzgarlarla yarıştım yine bendim yokluğunda ağlayan en karanlık *******inde kaybolduğum derinlerde boğulduğum kendimi sana esir bulduğum *******imde bile bendim yine yokluğunda ağlayan |
bir hıçkırsam, sararır bütün çiçekler,
feryat eder ağlar, kuşlar böcekler, hem gidenler ağlar, hem gelecekler, ağlarsam, yolcular benimle ağlar. çektiğim hasrete yollar tanıktır, zalimler hep yargıç, garip sanıktır, yıllardır dertlerden bağrım yanıktır, ağlarsam, anılar benimle ağlar. ayrılanlar ağlar, yaş dolar gözü, unutur sevenler, verdiği sözü, dünyaya sırtını döner gökyüzü, ağlarsam, bulutlar benimle ağlar. batar yalan dünya, tersine dönüp, |
Kırdığın kadehte kalan ömrümden,
Ağlarsın içtiğin yılları bilsen. Sayende sararıp solan ömrümden, Ağlarsın biçtiğin dalları bilsen. Bağban eyle dedin beni bağrına, Yanılıp yakılıp uydum çağrına, Bir demet hercai çiçek uğruna, Ağlarsın kırdığın gülleri bilsen. Ateşe su dedim göz göre göre, Aklım zavallıydı duyguma göre, Bahtına şükretti mecnun bin kere, Ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen. Ar ettim sakladım uğraşlarımı, Haberdar etmedim |
Bir başka seviyorum seni,
Gündüzün geceyi sevdiği, Balıkların denizi,ayrılığın kavuşmayı, Bulutların yağmurları sevdiği gibi, Sonra dalında yaprakları ağaçların, Sonbaharı beklediği gibi, Bambaşka seviyorum seni, Şairin şiiri, Hasretin yüreği özlediği gibi, Bir başka seviyorum seni, Çiçeklerin fotosentezi, Dağların rüzgar'ı beklediği gibi, Bambaşka bekliyorum seni, Uykunun yatağı, Sabahın uyanmayı öğrettiği, Kitabın okunmayı, Kalemin yazmayı bildiğ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.