![]() |
yanımda olman neyi değiştirir ki
güneşte benden uzakta ayda ama hiç bir sabahım güneşsiz hiçbir gecemaysız geçmiyor tıpkı yüreğimin senden geçmediği gibi yaşamak sa seni sev mek ben hiç ölmedim |
Elif gibi yalnızım,
Ne esrem var, ne ötrem. Ne beni durduran bir cezmim Ne de bana ben katan bir şeddem var. Ne elimi tutan bir harf Ne anlam katan bir harekem Kalakaldım sayfalar ortasında. İşte ben gibi, sen gibi Bir okuyan bekledim, Bir hıfzeden belki Gölgesini istedim bir dostun med gibi Sızım Elif sızısı İktibas |
Sevda gibi bir gizli emel ruhuna sinmiş;
Bir haz ki hayalden bile üstün ve derinmiş. Gökten gelerek gönlüne rüzgar gibi inmiş, Bir sır ki bu, ölsen bile asla açamazsın… Anlatması imkansız olan öyle bir an ki, Hülyadaki ses varlığının gayesi sanki… Bak emrediyor: Daldığın alemden uyan ki, Mutlak seveceksin beni, bundan kaçamazsın… |
Gitme sırası kalbine geldiğinde alır kalemi susa susa yazarsın,
dert bu ya söyletir.. Herhangi bir gecenin koynunda suyla ihanete uğramış bir kadeh rakı varsa, nefretle aşkı meze yapıp yuvarladınmı dibine, ''Gel keyfim gel'' diye bir şarkı düşmez insanın diline.. ''Hiç bir yara hiç bir zaman tam olarak iyileşmez'' derken haybeye konuşmamış Yılmaz Abi.. Sen kalbimden geçtin, sırtımı parçalayıp çıkan kurşun misali.. Sen bana benimle ihanet ettin! Gözlerinde beş vakit aşk |
Oldu iste.Tukenmek,tuketmek,bitmek,bitirmek..
Ne de kolay oldu!"Insanlar,kendi degerlerinikendileri kazanir ve kaybederler" demisti bir gun simdi ismini bilehatirlayamadigim o ses.. Ben de bir o kadar yorgun,bir o kadar kirik tekrarliyorum "Insanlar,kendi degerlerini kendileri kazanir ve kaybederler".Beynimde yankilanan o sozler,butun bedenimi yakiyor su dakikalarda... Kendi degerini sen kazanmistin.Hakettirmisti yaptiklarin,dusunduklerin, soylediklerin. Oyle,baska kimsel |
kağıtan yaptığım sandalı kalbimdeki dereye bırakıyorum
ister yüzdür ister batır istersen yırt at ama içindeki nota bir göz at seni çok özledim sevence_0034 |
Ariyorum Bulamiyorum Denİ Yar Nerdesİn
Kİmseler Bİlmİyor Sormuyor Halİmİ ÖlÜyorum Hasretİnle ÖlÜyorum Ama Senİ Bulamiyorum Yar Gece Uykusuna Hasret Kaldim Sabahlara Kadar SensİzlİĞİn Sancilariyla Kivraniyorum Ama Bİr TÜrlÜ Srnİ Bulamiyorum Nerdesİn Yar Nerde Sensİzİm Yar HalİmperİŞan Bİlİyosun Kİ Sensİz Anlamsizim Nerdesİn Yar Nerde Sensİz KaybolmuŞum İÇİmdekİ Karanlik Kuyuda Yeter Yetmİyor Mu Çektİklerİm Bİttİm TÜkendİm Nerdesİn Yar Nerde Bİttİm TÜkendİmd |
Sana Dayanamiyorum DemİŞtİm
GÜlÜp GeİmİŞtİn Bİttİm TÜkendİm DemİŞtİm İnanmamiŞtin Al Benİ Yanina DemİŞtİm BİrŞey YapmamiŞtin Sana GelmİŞtİm Gİtmek İstemİyorum Bana Gİtme Kal De DemİŞtİm Sen HİÇbİrŞey DememİŞtİn SusmuŞtun Sadece SusmuŞtun Bİttİm TÜkendİm İŞte GÖrÜyorsun Ve Yİne HİÇbİrŞey OlmamiŞ Gİbİ HİÇbİrŞey BİlmİyormuŞÇasina Benİ İzlİyorsun Ve Yİne Her Zaman Kİ Gİbİ Sadece Susuyorsun GİdİŞİmİ GÖrde Anla HİÇ Anlamadin Benİ Ne Olursun Barİ Barİ Şİmdİ Anla |
Sen Yoktun GİtmİŞtİn
Ben Hep Pencereden Kapi AraliĞindan Yolunu GÖzlÜyordum Olurda Bİr An GeÇersİn Dİye Sen SusmuŞtun Oysa Benİm KulaĞim Hep Telefondaydi Olurda Ararsin Dİye Sen Kendİnİ HapsetmİŞtİn Bense GİttİĞİm Her Yerde Senİ Ariyordum Bİr Yerlerden Çikarsin Dİe Sonra Anladim Senİn Ne Yoldan GeÇeceĞİn Var Ne ArayacaĞin Nede Bİr Yerlerden ÇikacaĞin Sana Geldİm Geldİm Ama Neye Yarar YÜzÜme Bakmadin Bİle Bİr SÖz Bİle SÖylemedİn İŞte O An TÜm Ümİtlerİm TÜkendİ Cayir Cayir Yanan Y |
Sana Dİyece BİrÇİft SÖzÜm Vardi
Sana Geldİm Senİ GÖrÜnce Sustum BİrŞey Dİyemedİm Dİlİm Tutuldu Dİzlerİmİn BaĞi ÇÖzÜldÜ Tİrtİr Tİtremeye BaŞladim Elİnİ Tuttum Belkİ GeÇer Bu Tİtremem Belkİ Dİlİm AÇilir Elİnİ Siktim Oysa Sen Elİnİ Çektİn Ellerİmden BÖyle DeĞİldİn Sen Hanİ Sevİyordun Hanİ Senİndİm Yalnmiydi TÜm YaŞananlar Yalanmiydi TÜm SÖzlerİn Yalanmidi GÖzyaŞlarin Yalanmiydi O Delİcesİne Sevdan Yalanmiydi SÖyle Yalanmi??? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.