![]() |
Seni düşündüm sensiz geçen her anımda
Sen olmasan da, hayalin vardı etrafımda İsmin eksik olmadı, gece gündüz dudağımda Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. Islandı gözlerim *******i sabahlara kadar Kalbimde aşkının ateşi durmadan yanar Yalnız sen varsın, her yolum sana çıkar. Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. Rüyalarım artık seni görmenin tek yolu Elbet olacaktır bu ayrılığın da bir sonu Yalnız sana yöneltim ben her yolumu Unutama |
ben seni sevdim de öldüm gülümmmmmmmmmmmmmm....
sensiz bu dünya haram bana... sensiz yaşayamam. gülümmmmmmmm.... |
Birbirine yakıştığını düşündüğüm o iki kelime
Sevmek ve sen... İkisini kaybettiğimde çıldırdığım tek şey Sevmek ve sen... Asla kurtlara yediremiyeceğim iki değer Sevmek ve sen... Yüreğimin ev sahipleri Sevmek ve sen... Aslında en güzeli,en anlamlısı Seni sevmek.... |
Gözlerimden yaş misali düşüşünü seyrediyorum öylece
Nasıl süzüldüysen içime,aynı şekilde gidiyorsun işte...sessizce Ne değiştirebilir şimdiden sonra bu kaderi? Sen mi? Güldürme beni...Her gidişinde dünyamı bir hiçe çeviren,görmezden gelen hüsranımı...ve uğruna nice ağıtlar yaktığım,nice şiirler yazdığım,adını kalbime kazıdığım... Sen...? N'olur güldürme beni haline... Gelirsen diner sandığım yalnızlık durulmuyor Meğer kendimeymiş yalnızlığım,ağır geliyor... |
varlıgımın degerini bılmeyenı .yoklugumla terbıye ederimmmmm
|
beni unut diye haber göndermişin acebe bir düşün hatırlanmaya
değermisin!!!!!1 |
bana olan aşkın sahte ise
aşkla dolu gözlerin yalansa tertemiz aşkımdan yararlandıysan o güzel gözlerin yaşla dolsun beni sevmeyip sevdim dediysen seni düşündüm deyipte başkasını düşündüysen benim aşkımla alay ettinse bu aşkada sanada lanet olsun. |
ne hayal nede ruya ordaydı
sensizligim dilendi duygularım şahlandı kalp atıslarım yorgun bakıslarım ilk defa yasadıgımı anımsattı artık daglarımda hep senin kartalın karsılıgı varmı ama sende kaldı aklım yine glaldırma gidislerime kapı acık tekrar gir duslerime soframa bir tabak daha koydum ögrendim yasamayı hayalinle |
şimdi sende yoksun hiç farketmez ben yine aynı ben acının şekli farkı
hiç farketmez ben yine kaybeden |
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek,
Ne de zaman seni unutmaya yetecek, Zaman alışmayı öğretmediği gibi, Sensiz yaşamayıda asla öğretmeyecektir, Çünkü bilki bebeğim sen benim alın yazım, KADERİMSİN... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.