![]() |
ŞİMDİ BAŞIMI DUVARLARA VURUYORUM.
NASIL KANDIM SANA? NASIL İNANDIM? O YALAN SEVGİNE, SAHTE GÖZYAŞLARINA. UMUT DOLU SÖZLERİNE. SEVGİYİ BANA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATAN DİLİNE. GÖZBABAKLERİMİN İÇİNE BAKIP, BANA seni seviyorum DİYİŞİNE. BENİM YOKLUĞUMA İSYAN EDİP AĞLAYAN, VARLIĞIMLA MUTLULUĞU GÖSTEREN GÖZLERİNE. NASIL İNANDIM NASIL? NASIL SANA GÜVENDİM? GÜVENİPTE HAYATIMI AVUÇLARINI ARASINA BIRAKTIM. MEĞER YALANMIŞ YALAN! NASIL ANLAYAMADIM? AMA ELDE DEĞİL İNANMAMAK. BİR İNSAN NASI |
Anlamına degermi herkez araken o kişiyi
kaybettigin zamana degermi? kolaymı sevmek? kolaymı seni seviyorum demek kelimeler yetermi anlatabilirmisin sevgiyi gercekten sevebilirmisn beni seni seviyorum demeden yüreyine hissedebilirmisin kalbinden taşiyabilirmisin,sıgdıra bilirmisin o kutsal kelimeye layık olabilirmisin en önemlisi bitanem ölümüne diyebilirmisin canını feda edebilirmisin bütün bunlara yüreyin yetermi?? |
olurda birgün karşılaşırsak yüzüme bakma selam verme bana ne olur
aşkıma ihanet ettiğin için hep benim ahımla yaşayacak sın bana yaptıklartını hatırladıkça ömrünce kendinden çektiğim acıdan gözümdeki yaştan vefasızlığınndan utanacaksın yıllar sonra karşılaşırsak bir veda etmeden gittiğin için kendinden utanacaksın bir itimal belki sen unuıtmuşsundur bu günül alışkındır gülüm alışkındır |
Karanlik Sokaklarin İsyankar Delİkanlisiyim
Kinamayin Kizmayin İsyanima,napayim Sevdaliyim Acilar Yakami Birakmaz Mutluluk Yanima YaklaŞmaz GÜnden GÜne Erİyİp Gİdİyorum Umrundami DÜnya Sadece İzle YokoluŞumu Sevmeye ÇaliŞma! Gurur Duy Bİraz Kadere DİrenİŞİme Ve Sana Olan Bu Sevgİme İsyankar Bİ BerduŞum Bu AŞkin Yolunda İsyanim Kendİme Sana Ve Bu AŞkina Elİnİ Tutsam AliŞkin DeĞİlİm Birak Dİyorsun Ayipsa Ayip Utanmam İŞte Yaziyorum Sonrada Anasi Tİplİ PİÇlerİn İÇİne DÜŞÜyorsun GÖrÜyorum |
Sevdan değdi bir kere bu kalbe.Ömüre boyu çıkmaz
içimden.Aramizdaki uçsuz bucaksız mesafelere rağmen ben seni seviyorum.Seninde beni sevdiğini hissediyorum,her akşam yastığıma başımı koyduğumda,yıldızlara bakıp seni görüyorum,seninde beni gördüğünü biliyorum.Deniz meltemleri kokunu odama getiriyor,duvarın dört bir yanını seninle süsledim,yokluğunu hissetmiyorum bile.Her akşam sen bilmezken ben seninle uyuyorum,her sabah kucağımda uyanıyorsun.Resmini kalbime çizdim,gözlerimle boyadım o tatlı |
gıden gıtmıstır gıttıgı yerde bıtmıstır
ben gıdenı deıgıl gıden benı kaybetmıstır |
karsılıksız sevmek yudum yudum olmektır
|
Sen Benim Herseyimsin
Yalnizligimda Sonmeyen Isigim Hayalimde Bitmeyen Sevgim Hayatimda Ilk Ve Son Askim Ilk Sevdamsin Karanlik *******imde Yalnizligim Sen Benim Kaderim Rabbimin Yazdigi8 Alin Yazimsin Sen Benim Ruyalarimda Nesem Kalbimde Bitmeyen Sizi Gozumden Kiskandigim Sevdigim Gun Dogumuyla Gunesim Gun Batimiyla Yildizim Sensizligim Derin Bir Ucurum Donusu Olmaya Atesimsin Icimde Bir Ses Aldigim Nefesimsin Yalnizligi Paylastigim Askim Kalbimi Dolduran Sevgilim Sen B |
Sen GeÇmİŞİn İzİnde
Bir Damla Gozyasisin Geri Donmesi Cok Gec Ama Imkansiz Deil! Sen Yagmurda Islanmis Kucuk Bir Cocuksun Sevilmenin Ne Oldugunu Bilmiyorsun Ogrenmekte Istemiyorsun Sen Son Baharda Yalniz Kalmis Bir Agac Gibisin Her Yapragin Beni Temsil Ediyor Her Ayrilisim Sana Aci Veriyor |
sevdiğini zanneden sevmeyenler
sevilirken sevildiğini bilmeyenler sevgilerinden bir hiç uğruna vazgeçenler okusunlar bu şiiri tüm sevenler... gün gelir mutluluk bulur kahır çekenler gün gelir mutsuz olur bırakıp gidenler çaresi yok,çekilecek bu çileler elbet geçecek,geçecek bu dertli günler... atasözü derki zaman herşeyin ilacı sonsuza dek sürmez hiçbir acı sevgi çiçeklerinin yetiştirdiği o ağacı yok etmeyin gönüllerde yoğrulan bu harcı... her seven vefasız çıkmıyor aşkta h |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.