![]() |
bak yine ağlıyorum yine yine
seviyorum dedim ama sen baktın ve sessiz o gözler o sevgi o bakış o yeşil sevdalar benimdi benim !!! sus şimdi konuşma ağzını bile açma tek ama tek şey söyleyeceğim oda senş seviyorum seni çoook seviyorum şimdi bana bak o yaşla dolu gözlere şimdi söyle bana şimdi sevmiyorum de inanayım sevmiyorum sevmedim sevmeyeceğim de hadi de işte sen busun sevdigi ne zaman ağlar seno zaman insanlara güvenip severdin hiç şaşırmadım çünkü sen benim aşkımsın hayatımsın |
yağmurlu bir günde sana koşup gelirsem...ıslak saçlarımı
düzelt...başımı omzuna yasla...masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam sana muhtacım anla...... tut elimi bir kere sende SENİ SEVİYORUM de.. 'YALAN DA OLSA' |
gecenin ayazı düşerse yüreğine avuçla sevdamızı sonra haykır
yıldızlara, vurursa artık canına bensizlik, untma ben hep başucunda bekliyorum seni, bir damla yaş düşecek olursa gözlerinden; o benim denizimdir martı olur içerim, balık olur yüzerim, öyle severim ki seni leyla mecnunundan geçer bizimderdimize düşer, sanma ki sensizlik beni yıldırır, ben sensiken tutuldum sana, birtek sözünle dağlar yıkılır canlar alınır, ama ünahm varsa şu yalan dünyada sen beni SEVEREK CEZALANDIR... |
öyle derindi ki gözlerin
Adım atamnazdım senden öteye... Gitmedim ben Gidemedim, Kalamadım da... Bu hiçlik duygusu içimde yer etmişken Gideceğim yollara karar veremedim Yarım kalmışlığımla eksiliyorum, Hayatla değil... Her gün her saat her dakika İçimden bir parça daha yitiriyorum... Ve nedenimin sen olmasından korkuyorum |
gidenlere küsmezdim
kalanlara acımazdım... sen varken böyle üşümezdim-titremezdim masumdum,çocuklar gibi böyle delirmezdim-küfretmezdim... hele ölmeyi hiç düşünmezdim. şimdi soruyorum sana adı sevdaysa bu cehennemin sen yaktında ben yanmadımmı? biliyorsun bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı bütün korkularına 'arka çıktım' olmadı dağlara merdiven dayadım olmadı haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı... sevdim olmadı yandım olmadı artık benden pes bu aşkın biletini |
YaZıLmIş tÜm sÖzLeRiN şİiRlErİn hİkAyElErİn ÖtEsİnDeN
sAnA hAyKıRmAk iStEdİkLeRiM VaRdI. sEnİn aSlA BiLeMeDiĞiN hAyAtA YeNiK DüŞmÜş, ÇoK İsteRdİm sAnA HeR SeFeRiNdE AnLaTmAyI. AmA ÖyLe dOlAmBaÇlı YoLlArIn aRdInDa sAkLı kAlMıŞtI kİ SeVdAn... Ne sÖzLeRiM YeTiŞtİ ÖmRüNe, Ne kElİmElErİm VaRbİliLdİ gÖnLüNe. BüTüN Bu yAŞaNmIş YaLaNlArIn aRdInDaN İçErİmDe aĞlAyAn, BeDeNiMde kAnAyAn, ÖzÜmDe AzaP ÇeKeN bİr seN HaLa vAr. '''''HeR NeReDe Ne hAlT eDiYopRsAn bİl''''' ...''GİTMEKLE B |
Sevgim gider sonsuza,
Sen olursan yanımda, Eğerki yoksan yanımda, Sevgimle olurum anında. Senin sevgin bir cennet, O cenneti helal et, Eğer helal etmiyorsan, Cehennem bana emanet. Gözlerinin rengini unutmak, İnanki haram bana, Senin sesini duymamak, Ölümden beter bana. Sen yoksun yanımda, Kalbim her an yanında, Kalbimi verirsen geri, Anlarım ki sildin beni. Sesini duyunca başım döner, Seni görünce başım döner, Sesini bir gün duymayınca, O gün en kötü günümdür,anla... |
bir korku var sevdiğim içimde
nasıl ayrılayım senden sen söyle sen bu kızıl gecede şimdi uzak bir resimde gülümseyen yüzün nerede gecenin kızıllığı çöküyor üniversiteye dünyam kararıyor olmazların gergefinde meğer sen olmalıymışsın hep ellerimde senmişsin dilberim dünyama mucize ne dersen de de nolur yollarımız ayrılıyor deme ben sensiz ne yaparım atatürkte kimi öperim buruk,benimsin diye bu gece sana tek şey söylemek isterimde düğümlenir boğazımda diyemem ki gitme ne koyacağım |
her gün sevda cekipte gülünmüyor deilmi? bir güzelden baskası
sevilmiyordeilmi?seni asla unutamam diyordunhani bensizolurdun olunmuyor deilmi? |
gittin ya mucizesiz kaldım gittin ya tüm renklerimi aldın sendin tek
dileğim yüreğimin kabesi yüreğindi güneş yüzünde doğar yüzünde batardı rüzgar ılık nefesindi sonbahar bana sarılışındı beni ısıtışın ellerin yeni açan gül kadar tazeydi bin defa öpmüş koklamış olsamda tenin üstüme örtülen ipek örtügibiydi sende sandığım sevgiydi gittin ya mucizesiz kaldım seni çok özlüyorum mucizem benim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.