![]() |
Sen Benim Kalbimdeki Sızımsın
seni öylesine özledim ki çorak toprakların yağmuru özlediği gibi... seni sevince anladım ki insan doğduğu şehirde bile kendisini gurbette hissedebiliyormuş meğer sevdiği yanında değilse eğer beni sevindirmek istersen bir gün bana çıkıp geliver bil ki sıcacık bir yuvadır sevenin yüreği sevilen için hem de ölünceye değin yılın dört mevsimi karakış olsa da üşümesin asla vallahi yanarsın adeta kendini hissedersin çöl sıcaklığında sevip seviliyorsan eğer ellerini tutanın yoksa Ağustos'un sıcağında bile donar kalırsın bir köşede sen benim kalbimdeki sızımsın yüreğime tek kazıdığımsın ne olursun artık geliver de gönlümdeki bahar solmasın ömrüm sensiz dolmasın 26.08.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Kalbimin Ahengisin
yüreğimin gıdası gözlerimin ışığısın bedenimin ısısı gönlümün yıldızısın sen umutsun mutluluksun sevgisin sen benim kalbimin ahengisin sen gidince bahçelerdeki çiçekler sanki sözleşmişcesine soldular birer birer artık açmıyor ne bir gül ne de bir tek zambak inan ki çok zor senin hasretine dayanmak gözlerimi adeta eritiyor ağlayarak uyanmak düşlerim olmasaydı hiç göremeyecektim seni tutamayacaktım senin o güzel o narin ellerini her gece rüyalarımda seni karşılıyorum gülümseyerek gitme sakın hep bende kal istiyorum mahşere dek sen yoksan eğer bil ki hep yarım kalır bu beden her nefes alışımda eksikliğini derin hissederim bu can böyle sensizliğe dayanamaz ki ebediyen bir sabah erkenden gönlümde meltem gibi esiver derim seni sevdim seveli senin gözlerinle bakıyorum dünyaya seninle *******im bile sanki gün gibi pırıl pırıl aydınlık sensiz korkarım adım dahi atamam yarı yolda kalırım yaya ne olursun geç kalma gelip de üşüyen ellerimi tutuver artık 03.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Küçüğümsün
Sen ve ben olsak da ben Akdeniz'den sen Ege'den aynı iklimlerin çocukları sayılırız doğmasak da aynı bölgede yaşasak da ayrı şehirlerde bahar açmışsa yüreğimizde aynı mevsimi yaşıyorsak eğer tek farkımız,sen benim küçüğümsün ben de senin sevdanla günden güne gençleşen karizmatik yakışıklı ve de dinamik büyüğün artık bir güvercin gibisin yüreğimde bilmem ki! bir gün uçup gelir misin bu şehre? tutar mısın ellerimi sımsıkıcasına? parmaklarımız birbirine kaynarcasına ömrümüz boyunca bırakmamacasına haydi söyle bana sen nerelerdesin şu anda? acaba! sen de arada bir olsa da beni düşünür beni yaşar mısın oralarda? beni hiç gördüğün olur mu rüyalarında? keşke uyanmasaydım der misin? düşlerin yarıda kalınca gece yarılarında o halde sen de beni seviyorsun demektir seninkisinin adı da beni gizli gizli sevmektir benim güzeller güzeli sevdiğime yakışan da baharım solmadan bana aşkını itiraf etmektir 25.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Okyanus Gözlümsün
bir ateşin içindeyim dünden beri artık dönmem mümkün değil aşk denen dikenli yoldan geri yeter ki sen de tut ellerimi yoksa acıtacak her yerimi sen benim okyanus gözlümsün yüreğimde gülümseyen sözlümsün sen benim mutluluk yüzümsün dünyaya umutla baktığım canım gibi sakındığım gözümsün 13.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Ömrümce Bitmeyecek Şiirimsin
hasretin yakıp kavuruyor beni razıyım çöl olsa da yüreğim yeter ki arada bir duyur bana sesini yoksa bana ölüm gibidir sensizliğim sen benim aşk bahçemdeki tek çiçeğimsin gönlümde hiç durmadan uçan kelebeğimsin sen benim bu dünyadaki uğur böceğimsin yüreğimdeki baharda binbir çeşit renksin inan sen bana her şeyinle tıpa tıp denksin bil ki sen benim ömrümce bitmeyecek şiirimsin her gün yüreğime değişik çizdiğim resimimsin sen bana hayat veren nefesimsin tek sevdiğimsin sen benim hiç solmayacak bahar mevsimimsin 23.08.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Sardunyamsın
her sabah uyanınca kokunu bırakıver benden yana serin esen rüzgarlarla ben de seni içime çekeyim doya doya gerçi ömrüm boyunca seni dalında koklasam da yine doyamam sana hiç olmazsa yokluğunda teselli bulurum buralarda ne olursun oralarda her baktığın yerde yalnızca beni görsün gözlerin ruhumu bir meltem yeli gibi okşasın bütün sözlerin al beni de senin dünyana ben de bir güneş gibi doğayım yüreğimin sultanına bir daha batmamacasına bil ki vaz geçemem senden sonunda ölüm olsa da sen benim sardunyamsın ömrünce yer yüzüne en güzel kokular senden yayılsın seni hiç görmedim amma inan ki sen bende hep varsın sen benim mahşerde bile delicesine seveceğim tek yarsın 06.10.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Sevgi Yağmurlarımsın
aşkı seninle yaşamak ne de güzelmiş meğer senin yollarına bakmak bil ki çok şeye değer bir günü bile sensiz geçirmek yarı ölümden de beter beni mutlu etmek istersen eğer uzaktan da olsa gülümseyiver ya da bir sabah çıkıp geliver arkamdan o güzel ellerinle gözlerimi iyice kapatıp da bil bakalım ben kimim deyiver eğer ben sevdiğimi Serçe'mi kokusundan tanıyamazsam yarabbim benim canımı orada alıver sen benim gündüzleri güneşim *******i de ay ve yıldızlarımsın mutluluk esen bahar rüzgarımsın sen benim sevgi yağmurlarımsın şırıl şırıl akan aşk pınarımsın seninle bir değil bin ömür yaşasam da sen benim hiç bitmeyecek sevdamsın 14.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Şiirimsin
her sabah bir güneş gibi doğuyorsun günüme her gece bir yıldız olup çıkıyorsun gök yüzüme seninle öylesine mutluyum ki biliyor musun güzelim? ayaklarımı yerden kestiğini kollarım sana kanat oluyor her gün yüreğim seninle doluyor duygularım hep seni taşıyor bil ki seni tanıdığımdan bu yana kan bile damarlarımda her anımda senli dolaşıyor düşlerim sen,düşüncelerim sen hayallerim de sensin sen benim yüreğimdesin inan ki sen benim mahşerde bile yazmakla bitiremeyeceğim sevmekle doyamayacağım tek şiirimsin çok çok özelimsin sen de sen de beni sevdiğim delicesine sevmelisin hem de ölünceye değin sakın ha,sakın ha sevgili şiirim ne olursun o güzel ellerin ömrünce benden başkasına asla değmesin aklına benden gayrısı düşlerinde bile düşmesin yoksa ben senden uzaklarda yokluğunda buralarda deliririm,kaçırırım sevdiğim zaten bu dünyada benim en büyük korkumdur sensizliğim sana beni yakınlaştıran da sana hiç bitmeyecek,tükenmeyecek sevgimdir sevdamdır sevgili şiirim 12.10.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Umut Işığımsın
bu sabah gözlerinin renginde çiçekler açmış kırlarda bahçelerde senin kokun var yellerde ben de rüzgarların estiği yerde durdum ıssız bir köşede seni öylesine doldurdum ki içime şimdi dolaşıyorum senli yüreğimle artık senin taraftan esiyor mutluluk rüzgarım ben buralarda senin hasretinle yanarım her gece düşlerimde seninle sabahlarım gece gündüz sensizliğime ahlarım vahlarım sen benim uzaktan da olsa yanan umut ışığımsın ömrüm boyunca bir gün bile sönme sakın yılın dört mevsimi yağan sevgi yağmurumsun ölünceye değin beni sırılsıklam ıslat ne olursun seninle ışık geldi gözlerime her yer aydınlık dünyama hiç düşmesin korkutur beni karanlık haydi bekliyorum çıkıp gel bana olsa da anlık bil ki ben sensiz nefes alamam yapamam artık 21.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Benim Üçte İkimsin
her gece düşlerimde gelirsin bana seninle birlikte ulaşırız sabaha uyanıp de gözlerimi dünyaya açınca ilk seni görürüm karşımda bir düş bir hayal olsa da ne de güzel seninle yaşamak sabaha seninle birlikte uyanmak güne seninle beraberce başlamak ahh çağırsan da sana gelsem derim ya da haydi sen çıkıp gel seni beklerim yoksa bir düşün lütfen söyle sevdiğim ben böyle sensiz ne yaparım ne ederim senin gelişinle ruhum canlandı birdenbire bahar yeniden yeşerdi şu minik yüreğimde sakın çekip gidişinle gözlerim olmasın dere inan ki eririm yok olur giderim sensizliğimde beni bana bırakma sensiz bir tek nefes alamam bil ki seni sevdim seveli sen benim üçte ikimsin artık yokluğunda bir gün bile mümkün değil yalnız kalamam ne olursun bu dünyada beni nefessiz koyma yaşayamam 19.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.