![]() |
SAADET CE BIR KAC SÖZ
Yarali kalpler Sarin yaralarinizi Gün gelecek Unutacaksiniz ask sancilarinizi.... Ne düsmanim olsun , ne hayranim İsterim dost olsun her nefes alan Budur beni mutlu kilan... Bizler severiz güzeli Sucu nedir cirkinin Kapayalim gözleri Gönül gözü görsün Yüzde degil, yürektedir güzellik Cirkinde olsa Cirkinlerde sevsin, sevilsin Yüzde ki degil Gönülde ki güzellik bilinsin... Allah'im ............ Herseyin cözümünü verdin de biz kullarina En zor bulmaca Ask galiba Dügümlendik.. Ne cözüldük, ne de cözebildik....... Kavussun sevenler tez günde Tebessüm eksik olmasin hic bir yüzde Kötüler uzak kalsin fesatliktan İyiler galip olsun dünde, bu günde... Sevda yolundan gecme zamansiz Yakar seni amansiz Takilma gözlerinin rengine Koparsin, kalirsin mecalsiz.... Ahhh ask... Ahhh sevda... Acisin, vicdansizsin Tarifin yok Seni anlatmak isterken Dilimiz, kalemimiz Neden titrer elimiz Ah yüreksiz........ |
Bikamiyorum Aşk'indan
Hasretini çıkaramadım bağrımdan Aklımı yitirdim sensizlik sancımdan Umudum var derdime derman olmandan Bıkamıyorum bebeğim bir türlü aşk'ından Hiç bir şey anlamıyorum Ne yazımdan, ne kışımdan Tüm anlamları çıkardım tek , tek hayatımdan Bazen, tükenir gibi oluyorum nazından Bıkamıyorum bebeğim bir türlü aşk'ından İstedin de vermedim mi kanımdan Yüreğimi çekip çıkardım canımdan Bir seni sevdim ne olur, artık inan Bıkamıyorum bebeğim bir türlü aşk'ından |
Bülbül Ve Gül
Yaprağından kan damlayan biçare gül Ağlamakla geçer mi bu ömür Tersine dönmüş dünya Bülbül değil, yanıyor dalında ki gül Koparılmış, kurutulmuş bir hiç uğruna Bülbül'ün sevdasına, onun yoluna Bu ayrılık malolacak sonunda hayatına Şimdi bülbül başka gül'ün dalında Gelmez birdaha, bekleme boşuna |
Sevmek
Sevmek Bir karıncayı incitmemek Sevmek Bir çiçeği dalında okşayabilmek Sevmek Bir martı'nın kanadında gökyüzüne erebilmek Sevmek İçin kan ağlarken, kahkahayla gülebilmek Sevmek Kötüye güzellikle gidebilmek Sevmek Yapılanları affedebilmek Sevmek Herkesi olduğu gibi kabul edebilmek Sevmek Büyüğe saygı, küçüğe sevgi verebilmek Sevmek Gönlünde kendinle sevişebilmek Sevmek Yaratılanı, Yaradan dan dolayı sevebilmektir |
Adini Koyamadim
Saçlarıma yağdırdığın karlar erimiyor Buz tutuyor birtanem yüreğim yokluğunda Kayboluyorum yanlızlığımda,karanlığımsın Gözyaşlarım kanıyor, çaresiz hastalığım Sevgin çöreklenmiş ta orta yerine yüreğimin Sensizliği taşıyamıyorum,en ağır yüküm Sevdaya dair ne varsa bedenimde seninle Ruhumu taşıyorsun yanında bir çanta misali Anlatamıyorum en bildiğim, en tanıdık sözleri Sana, seni çok seviyorum diyemiyorum Nefesimi kesiyorsun, canım bedenden firar İstemiyorum ne ekmek, ne su, ne katık Bir sensin duam, bir sensin dileğim Canımı aldım bir kenara, işe yaramıyor sensiz Sen paha biçilmez değerim, sen herşeyim Bir ben varım, bir beni al yanına Bir dilek, bir aşk gibi sokulayım koynuna |
Senİ Çok Sevİyorum
Seni yaşıyorum baharım da, kışım da Bırakma ellerimi, ısıt avuçlarında Durduracağım kalbimi dudaklarında Güllerin olacağım, açacağım yanaklarında Ruhumla, bedenimle daima baş ucunda Ayrılığı yakıştırma ne olur sevdamıza Uzan gözlerime parmak uçlarınla Dokun usulca, süzülen gözyaşlarıma Aldığım her nefeste yaşadığımsın sen Seni çok seviyorum birtanem Yüreğinde ***ür beni, eğer gidersen |
Sadece
Gözlerinin en kuytusunda yaşlansın bedenim Ellerinde solsun gönül bahçemin çiçekleri Okşayayım ak düşse de kömür saçlarına Seninle yeşereyim, seninle solayım birtanem Sadece benim ol, benimle kal Ben, seninle dolayım Sadece sen, bir tek senin olayım |
Pes Ettİm
Gönlümün kuytularında bir yalnızlık fırtınası Esiyor ki sorma gitsin Dilim dönmüyor, kelimeler yolunu şaşırmış Ben, dipsiz kuyularda kaybolurken Ne yanımdasın, ne de yamacımda Ben varım yalnızca, birde kahrolası sensizlik Bir gururdur tutturdun, inadını da ekledin üstüne Nuh dedin Peygamber çıkmadı ağzından Arkanı dönüp giderken Gözlerini alamadın bir türlü benden Aklın zaten bende takılı, biliyorum Arada bir gururun yenik düştü aşk'ına Nasıl olduysa, sahtemiydi bilmem ama Hayret, gözyaşları da döktün yana yana Nedendir bu inat, bu yıkıcı kavga Anlıyamadım gitti, sen anlatsana Kapıldın işte öylesine bir rüzgara Aldı savurdu seni, beni zaten bitirdi Ne diyebilirim ki artık sana Bir yol tutturmuşsun, sonu olmayan Ben değildim ki herşeyi yıkan Sebebi sen oldun gitmelerin, küsmelerin Nasıl yıktın, nasıl bilemiyorum Çok denedim de kimseyi sevemiyorum Kuruttun bende ki aşk çiçeğini İstesemde sana dönemiyorum Galiba, beni de benzettin kendine sonunda Yenik düştüm, vuruldum senin silahınla Pes ettim sana, aşk'ına, inadına Bir de, aman vermiyen gururuna Benden bukadar, yalvarmamı bekleme boşuna Hoşçakal bebeğim, hoşçakal Ben, hazırladım kendimi çok zor olsa da Sensiz olmaya, sensiz yaşamaya Tuz basarak kanayan yarama Eğer, yaşamak denilecekse buna Yaşayacağım,hasretinle kana kana |
Sensİz Kalirsam
Gözlerimin fer'i gider ardından Canı kopar canımın, sensiz kalırsam Derman kalır dizlerim de sanırsan Aldanırsın birtanem, sensiz olamam Dağlarım yıkılır birer, birer Denizlerim kudurur hasretinden Yaş yerine kan gelirse gözlerimden Sebebi sen olursun birtanem Sinem'e saplama yokluğunu Bir anlasan sevdamın çokluğunu Terk etmezdin gönlümde ki yurdunu Söyle birtanem, bu yaptığın doğru mu Yıkma firarınla son umudumu Seni çok seviyorum birtanem |
UNUTAMAM
Unutmaya vaktim yok Unutamam ki Günümün her saniyesinde Seni düşünürken Seni yaşarken Unutmak mümkün mü birtanem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.