![]() |
Ciglik Atarda Sensizligim
Bir Ben Duyarim Oylece Susarim Yoklugunda |
ağlamak ıstıyorum durmadan dusunmeden
sessız deıl hıckırarak sesımın alabıldıgıne guclu ve hırcın bı sekılde aglamak ıstıyorum aklımda hız bırsey olmadan sedece senı dusunup aglamak ıstıyorum |
Bı demet gul kokusu kalır tutan elde
Zannetmekı gul dıkenın hımayesınde Gulun ıtıbarı dıkenın sayesınde Gullerın en guzelıne SEVGILIME.... |
Ey!benim dünyalar güzeli yarım
Bu sevgim bir anlık heves değildir Böyle bir zamanda böylesi bir aşk Her babayiğitin harcı değildir Her zaman her yerde yüreğimdesin Al bittir istersen ömrüm senindir En içten gönülden yürekten sevmek Her babayiğitin harcı değildir Seni benim kadar kimse sevemez Emret sana boynum kıldan incedir Sevdanın yoluna canını koymak Her babayiğitin harcı değildir......... |
Ne yapayım elim kolum bağlı gelemiyorum sana
Hasretin var içimde dağlar kadar anlasana Sen başkasına gittin ben nasıl sana döneyim Bana artık susmak düşer en iyisi ben öleyim Alıştım artık ben hep kötü sonlara Sen düştün benden başka kollara Seni o an öyle görmek beni kalbimden vurdu Sanki bi anda bütün dünya durdu Hadi söyle bana nasıl yaşayayım böyle Susma ne olursun susma bir şey söyle Nereye baksam hayalin var gözümde Şunu bil sen hala saklısın benim özümde Evet seviyorum seni |
ne gece bitiyor sensiz ne sabahın ilk ışıkları açıyor sensiz bu omur
geçmiyor sensiz bir ömür karşılıksız da olsa seni hep seweceğim |
Seni nekadar seviyorum biliyormusun!
Söz veripte tutmadığın günler kadar! Beni beklettiğin saniyeler kadar... Bana sevgiyle bakmadığın an kadar? Uykularımı kacırdığın gecerler kadar.. SONUNDA ANLADIM SENİN BENİ NEKADAR SEVDİĞİNİ ZALİM!!!! |
Güzellliğin peri kızlarına haS
Ne zaman baksam,fırtınalar kopar gönlümdE Ve nezaman dokunsa gözlerime,gözleriN Abes bir dil olur şivem,tutamam kendimİ. Tütün yerine seni çekerim derin bir nefeS Aşkı çakmak aleviyle mühürlerken geceyE Ayazımız meltem olur savurur alev,aleV Aslı ile Kerem,Ferhad ile Şirin misalİ Ve aşkımıza tanık olur yıldızlara bezeli aY Aslında tüm tutkularında şahidi ki O, Bu yasaklar içindeki halimizi seyreder Bir de senin o kısık,kısık gülmelerin yok mU |
sen mi rüyaydın
hayatın kendisi mi bir tebessümle girdin kalbime ve bir hıçkırık gibi koptun gitttin aniden akdeniz gibi sıcak ve rüya gibi telafisizdin tesadüf mü kader mi bilmem o yaz aynı rüyadaydık ama sen uyandın şimdi her gece dua ediyorum aynı rüyaya tekrar düşsek diye ama biliyorum hayat rüyası telafisiz alışmaya çalışıyorum kendimi inandırmaya çalışıyorum buna bazı ******* sana yaklaşır gibi oluyorum ama sonra anlıyorum rüya içinde rüya benim içimde sen v |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... bitanez göknura |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.