![]() |
neden aşkımız imkansız ? neden seni sensiz yaşamak zorundayım ? sensiz
nefes bile alamazken nasıl dayanırım yokluğuna.. baktığım heryerde seni görüyorum konuştuğum herkezde senin gülüşünü arıyorum.. çalan her telefonda sensin diğe koşuyorum... çünkü birtanem biliyorum imkansısız ama ben seni herşeyden çok seviyorum..! |
bizimki güzel bi mutluluktu
ben seni sevdim, sen beni sevmedin ben seni kalbime koydum sen koymadın ben seni tam yanında sevdim görmedin sensiz olmadı aşk yüreğimi parçaladı sen gittin başkasına yar dedin sevdin ben seni yanından sevdim görmedin sen beni hiç sevmedin başkasını sevdin bazen uzaktan bazen yakından sevdim seni ben gözünün içine baktım bir umut beni görürsün diye ,sen başkasını sevdin beni hiç ama hiç görmedin aşkımmmmm |
Nehir olup gönlüne akmak istiyorum
Güneş olup üstüne doğmak istiyorum Buket olup ellini tutmak istiyorum Aslında ben seni,seni istiyorum Yüz çevirme bir kez olsun dinle Beni bırakıpta uzaklara gitme Senin için canını vereni üzme Benden başkasını sevme Yemin ettim senden başkası olmayacak Senin sevgin kalbimde tutsak kalacak Güzel gözlerin aklımdan çıkmayacak İnan hiç bir vakit yerin dolmayacak...... |
sen bana yağmurun emanetisin..
çiseleyen damlalar arasından düştün benliğime... yudum yudum dilimde, damla damla gözlerimde, gürül gürül yüreğimde... sen bana yağmurun emanetisin... avuçlarıma alsam akıp gideceksin öylesine duru, öylesine ''yalın'', dokunsam tükeneceksin... o yüzden yüreğimdesin, el değmeyen, göz görmeyen bir gökyüzündesin.. sen bana yağmurun emanetisin... toprağın yağmurla buluşmasında buldum kokunu.. güneşe kestim faturasını sebeb-i yokluğunu.. adını yazdım |
Dün yine seni gördüm
Bir çocukla gülüşüp şakalaşıyordun Ben sana baktım Sen bana Neden bir şeyler söylemiyorsun aşkım Meğer ne boşmuş sensiz dünya Kıskançlığımın asıl sebebi buymuş Yanıma gelip bir şeyler var gibi durunca Dedim allahım yoksa Gökçem bana aşkını itiraf mı edecek Sen bana seni seviyorum değil O beni seviyor bende onu diyecekmişsin Öldüm Gökçem öldüm Karanlıklarda bıraktın beni Hani bir zerre ışığımdın Ne oldu şimdi Yine yoksun Gökçem yinee Kanım dondu sensizlik |
Eşi benzeri olmaz bir sevgi bu,Bilirsinki benim sevgim hep bu,Kendime
hiç engel olamadım.Ben ölümüne sevdim,Gece gündüz yollara sevdalar ektim.Bu ugurda herseyı gözümü kırpmadan çekerim. Ben daha dogmadan seni sevmiş gibiyim. Senden başkasını söyleselerdi belkıde gülerdim.İnan ki bu dünyaya bin defa gelsem bin defada SeNi SeVeRiM... bunu unutmaaa AşKıM EmRaHı |
bir uçurum kenarında olsam tutunacak bir dalım olsa ve o dal sen olsan
ölmekten deyil seni kırmaktan korkarım...!!! |
Gökyüzü bulut dolsa,
Yağmur olup akmazmış. Bu gönül hiç yanmaz, Tanrı değil sen istersen. Sevgi Tanrıdan derler, Öyleyse neden istemez. Sevgi, kavuşmak birlikse, Kavuşmayı neden istemez. İstemedim gelmeyi dünyaya, Yaşamazdım tüm bu acıları. Düman belledi sanki beni, Mutluluk hakkım değil mi? |
Tu dilemıni ez çave ta
Tu bohoro mıni ez havine te Tu gulo ser dılemıni ez bejno te Lımı merave rınde ez mivane ta. |
Ve yine sensiz bir gece daha...
Kendime soruyorum bazen neden ben neden ben? Sence neden ben? Seni seven oldumu acaba benim kadar Aşık olan oldumu sana şu zavallı kalbim gibi Ahhh hep sorular hep sorular İşte diyorum ya bu yalan aşk oyununda hep kendini avutmaya çalışan ve kendi kendine kuruntu yapan Şu''ZAVALLI''sorular. Sence bu soruların cevabı bukadar kolaymı veya soruların aşka hitap eden bir yanımı var Bana soru sorma sevdiğim cevabı çok kolay Evet sorunsuz hayatımda sorularla ya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.