![]() |
ya ne ğüzel bakışın var!
ya varya senin yüzünden uyuyamıyorum niye biliyomusun????????????????????? seni seviyorumda ondan sana okadar aşığım ki ! hiç kimse bilemez aşk nelere kabirmiş yarappim __________________________________________________ ____________________ __________________________________________________ ____________________ ______________________________________seni_seviyor um_buket____________ __________________________________________________ ____________________ ___________ |
aşkın bir sır gibi saklı kalbimde
seviyorum senden habersiz öyle başıma bende bu alemede yaşıyorum sensiz senden habersiz kötü kaderime boyun bükerek gerçeği unutup hayal görerek hergün gözlerimden yaş dökerek ağlıyorum sensiz senden habersiz bu ızdırabım devamlı böyle bak ne hale geldim aşkın ile bu bugün değil hergün böyle ağlıyorum sensiz senden habersiz aşkın ise sır gibi kalbimde unutmam unutamam ben seni |
bır gunese bırde sana bakamam
bır atesı bırde elını tutamam bır nefessız bırde sensız kalamam çöllerde su gıbı ozledım senı kutupta yaz gıbı ozledım senı |
senı sevdıgım kadar yasasaydım olumsuzlugun
adını aska koyardım... |
Sen bir çift göze vuruldunmu hiç
Tutulduğunu hissetinmi her yanından Yemeden içmeden kesildinmi Gülerken ağladığın oldumu hiç SEN HİÇ AŞIK OLDUNMU????? Uykusuz kaldınmı sabahlara kadar Hep onu düşünerek hayal kurdunmu Sevda türküleri döküldümü dilinden Aşk şarkıları dinlerken ağladığın oldumu İki damla yaş süzüldümü yanaklarından SEN HİÇ AŞIK OLDUNMU?????? Ödün verdinmi prensiplerinden Uğruna düzenini yıkmak istedinmi Dünyayı yıkmak geldimi içinden Sevdiğin insanları kırdınmı u |
sevginin alfabesini yazdım leyla ile mecnun gibi
sevgimiz için dağları deldim ferhat ile şirin gibi kavuşmasak bile dönerim kerem ile aslı gibi |
tüm şehir karanlığa büründü
sen bir ucunda bu şehrin ben bir ucunda ne mecnun ne bir başkası bu kadar sevdi bu yüzden bedenim değil ama ruhum kollarında yanındayım sen tekbaşına uyuduğunu sanıyorsun ama gecendeyim. belki sende uyuyamadın kalk pencereden bak,bir yıldız seç ben ordan sana bakıyorum. |
Ne seni unutabiliyorum,ne senden kalanları.Seni unutmamanın
verdiği acılara dayanamıyorum artık,unutmamanın bu kadar kahredici,çıldırtıcı olduğunu bilemedim.Her zaman benimle birliktesiişin kötüsü her şey seni hatırlatıyor,kalabalıkta gelişi güzel söylenmiş bir söz bile yetiyor seni düşünmeme.Yanlızlığımda sesin kulaklarımda çınlıyor,avuçlarımda serinliğini hissediyorum.Alnımda yaşanmış zamanlar film şeridi gibi geçiyor hafızamda.Anılarımızı en küçük noktasına kadar hatırlıyorum,işte o za |
Ben bir gül olsam:
Her zaman senin gönlüne yerleşirim Her zaman senin gönlünde büyürüm Her gün kokumu sana bırakırım Her gün seninle doğarım İstersen beyaz olurum İstersen kırmızı olurum Eğer istersen rengarenk olurum Ama ben güneşte isterim Ama güneşim olmazsa solarım ben İşte bu yuzden; Sen beni güneşten mahrum bırakma Bende seni rengarenk gulden BU GÜLÜ SOLDURMA... |
Denizde yol alan bir gemi gibidir aşk.
Azgın sularla boğuşarak geçer hayatı, her adaysa yeni bir sevgilidir onun için. Rotası belirsizdir. Gördüğü her adaya ebedi mutluluğu bulacağı ümidiyle demir atar. Uzun süre denizde kalırsa eğer yalnızlık dalgasının onu alabora edebileceği korkusuyla yaşar hep. Yolculuğu sırasında birçok ada çıkar karşısına ve herbirinde farklı farklı güzellikler. İçlerinden birkaçı, gemiyi çekiciliğiyle kendine bağlar. İşte mutluluk budur der gemi Ve düşün |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.