![]() |
Ben HİÇ Kİm İÇİn Oturup Da AĞlamadim AkŞamdan Sabahlara.
Ben HİÇkİmse İÇİn HiÇkirmadim ÇÖkÜpte Kaldirimlardan SoĞuk Buzlu TaŞlara. Ve Ben HİÇ Kİmse İÇİnde DÜŞmedİm Nezarethanelere Vede Karakola. Ama Senİn İÇİn Ahhh Ahhhh Ahhhh... Bİr İnada Dua Gİbİ İnanmiŞsin TÖvbe HaŞa. Ruhunun Kapilarini KapatmiŞsin AŞka Sevgİye Vede GÖnÜlden HaykiriŞa. Ben Dertlerİmİ Anlatabİldİm De CÜmle Aleme Canliya Ve De Cansiza. Ama Sana Anlatmayi Beceremedİm Ahhh Ahhhh.... Bİr BaŞini Kaldirda Semaya Bak Ba |
» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı?
BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam! |
birgün kapına bir serseri gelecek
bendini isteyecek senden düşünecek serseri diyeceksin o an usulusul aglayayan serseriyi göreceksin rengin sararacak ben ne yaptım diyeceksin yine böyle birgün kapını calacaklar mahhalle ayaklanmış sarhoş ölmüş diyecekler saşıracaksın we solugu sarhoşun yani serserinin yanında alacaksın toplanan insanlar cebine bakacaklar kim diye? sarhoşun cebinden bir kagıt parcası cıkacak üstünde ismin arkasında ise kücük bir resmin olacak |
Hayatta üç şeyi sevdim,seni,kalbimi,ümit etmeyi...Seni sevdim
sensindiye,kalbimi sevdim seni sevdidiye,ümit etmeyi sevdim birgün sende seversindiye... |
Aşk kelimesinin anlamını bilmezidim,
Aşka inanana için için güleridim, Aşkı ben boş gereksiz bir duygu sanıridim, Aşk çarptı beni yerden yere vurdu savurdu. İnsan ne olduğunu dahi hiç anlamıyor, Aç kalıyor, susuz kalıyor hiç bilemiyor, Sarhoştan farkı yok kendine hiç gelemiyor, Aşk çarptı beni hemen de hesabını sordu. Aşığım ben aşık, içim alev alev yanıyor, Aşk sarhoşuyum başım fena halde dönüyor, Hançer yemişten beterim, yüreğim kanıyor, Aşk çarptı beni tuttu ta canev |
seni çok seviyorum akşımmm.
|
gökyüzüne isimler yazılmışbaktınmı yıldızlarla
kimin isimleri biliyormusun ayrılan sevgililerin ismileriNerden anladın dersen canım çünkü o isimleri yazan yıldızlar ağlıyor gökyüzüne iyi bak canım orda ikitane daha isim yazıyor oda bizim isimlerimiz |
benim sevdam öksüz benim sevdam kimsesiz çünkü benim sevdam sensiz
zindan gözlüm olmayacak senden başka kimse ne bu gün ne de yarın adın iki hece dudaklarımda mühürledim seni seviyorum sensiz senden habersiz dedimya habersiz seviyorm çünkü sen benim herşeyimsin çünkü sen benim gizli sevdamsın ZİNDAN GÖZLÜM |
Seni seviyorum,
Nedenini bilmiyorum ama seni seviyorum. Seni seviyorum, Karmakarışık renklerle süslü gökkuşağını sever gibi seviyorum. Duygularım gökkuşağının rengi gibi karışık, olsa da seni seviyorum. Seni seviyorum, Kalbimi acıttığını bile bile seviyorum. Belki de acı çekmeyi sevdiğim için, Ve acıyı en çok senden istediğim için seviyorum. Seni seviyorum, İnsan nasıl canını yakanı sever bilmiyorum ama ben seni seviyorum. Aslında ben seni değil, Seni sevmeyi seviyorum. |
Nazarboncuğudur aşk,
Umudu ve mutluluğu renginde saklayan. Bir kelebektir aşk; Üç günlük ömrüyle yürekleri dağlayan. Aslında senin bakışlarındır aşk; Gözlerime yöneldiğinde şu küçücük yüreğimi sızlatan. Ve aşk, Öyle bişeydir ki; Bendeki seni gün geçtikçe çoğaltan... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.