![]() |
Hayat senin dilediğin gibi yaşa
Ömür geldi gecti zaten boşa Yıllarca aşk peşinden koşa koşa Yorulmadık mı söyle be arkadaş Hangimiz sevmedik aldanıp yalana Gönül bağı yıkıldı döndü virana Denize düşüpde çare diye yılana Sarılmadık mı söyle be arkadaş Kumlar kalır gidince seller Düşer takkeler görünür keller Sahte söze inanıp bekler Bağlanmadık mı söyle be arkadaş Ne farkımız kaldı sabır taşından Hayaller kurduk sevginin düşünden Terk edipde gidenlerin peşinden |
ben seni sensiz sevmem ğerektiğini kabul ediyorum asla benim
olmayacağını kabul ediyorum ben yenildim aşkına kabul ediyorum unutmadan sevgili: gittin diye meteliksiz bir intiharın ayak uçlarına boynunu nu büken kukla olmadım hiç bir zaman ben sadece aşkına yenildim ama GURURUM HALA AYAKTA ey sevgili |
Bu AŞk Bitemez Derdin Hep Niye Derdim
Çunku BuaŞkin Kefeni Yok Derdin Ayiltma SarhoŞluĞum Şarabimdan DeĞİl VerdiĞin Acilardan Anlatma Yeter Unuttum Mu Zannediyosun GidiŞlerini Bi Elvedayi Bile Hak Etmedimi Bu AŞk |
geleceğim diye gittin bekle bitanem dünüşüm muhteşem olacak demiştin
bende bekledim ve hala bekliyorum belki birgün dünersin diye seni, vefasızın kızı bilseydim ömrümü canımı kalbine köle edrmiydim ne deyim gülüm kendine iyi bak hüzünlü mavi beyaz bulutlar yoldaşın olsun ama anlamadığım bişey giderken hiiç düşünmedinmi bu bensiz ne yapar bu can bensiz nasıl yaşar hiç düşünmedinmi biraz olsun insan tereddütte kıallır sen gittinya hayellerim yarım kaldı içimde hatıraların delik deşik olmu |
Her bir düğümü tek tek çözmeye çalıştıkça ellerimle,yeni düğümler
adeta,hiç çözülmeyecekmişcesine BU KES HER ŞEY DAHA ZOR...Aslında zor olan ne sensin ne de hayat.Zor olan benim bana.Artık zor geliyorum kendime...Yoruldum...Bir daha düşersem,kalkamayacağım ayağa,hissediyorum...Belki uzatacaksın elini ama,bu kez ben tutamayacağım,biliyorum...Gözümün bebeğinde,yüreğimin en saklı yerindesin sen... |
Sevmenin günah olduğunu bilseydim severmiydim şimdi her dakika günah
işliyorum ben, Aşkın ağlamak olduğunu bilseydim olurmuydum şimdi her gece ağlıyorum ben, Mutluluğu öğrenseydim yaşamazmıydım şimdi mutsuzluğu yaşıyorum ben, Derdi çekebilseydim yıkılırmıydım şimdi yıkılmışım ben Yanımda olsaydın içermiydim ölürcesine şimdi her gece içiyorum ben kendi duygularımdır alındı değildir |
Sevgİnle BugÜn TaniŞtim,
Hayatla Yenİden BariŞtim, Kalbİmİn Kapilarini Bİr Tek Sana AÇtim, Senİn Kararini Beklİyorum *sevgİ* Senle KonuŞtuĞum O GÜn, O Saat, O Dakİka, O Sanİye Benİm İÇİn Dursa *sevgİ* ***sen Benİm GÖzÜmÜn DaldiĞi, Kalbİmİn YandiĞi, Sevgİmİn BaŞladiĞi: Tek Ve GerÇek AŞkimsin*** GÜlÜm! |
Pazartesi: bakıştık
Salı: tanıştık Çarşamba: buluştuk Perşembe: iki arkadaştık Cuma: iki aşıktık Cumartesi: biraz tartıştık Pazar: ayrıldık :( |
adını kalbime aşkla yazmıştım, boşver aldırma birgün silerim.güzel
bir rüyayı gerçek sanmıştım, seni sewdiğim için özür dilerim. dünyada çıkarcı meğer çokmuş, senin beni sevmeye niyetin yokmuş,aşkta karşılık beklemek suçmuş, seni sevdiğim için özür dilerim.... |
seviyorum işte
deliler gibi sevdim hepde seveceğim şunu unutma sevdiğim senden başkasınıda sevmeyeceğim o bakışlara güzel gözlerine ihanet edemem başkasını senin yerine koyamam be aşkım seviyorum işte deliler gibi anla artık vazgeçemem be sevdiğim unutamam seviyorum işte engel olamam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.