![]() |
Bak dayandım olmadı elim beynime varmadı.
Çek silahı vur elim beynime varmıyor bubeni sarmadı. Aklım kollarıma sahip çıkamadı engel olamadı. Aklım almaz tatsızlığı haksızlığı. Gölerşm görmez haksızlığı. Siz beni hiç anlamadınız ki ; Felsefe edinmişsiniz anlayışsızlığı. Dünyada pay verme paydan olur haciz kağıdı. Kaç kalp kırdı kim kime diss attı. Kim daha çok can aldı kim haklı kim hasız dı? Ağlamak gözlerim için bir sanattı. Ölüm benim ağzıma uçar bir kanattı. |
Hiç başlamayacaktım bu zor aşka...
Başlangıç bile hata... Zaman,mekan herşey karşı bu sevdaya... Ahh..Ahh Neden uyarmadın beni be Kanka..! Dostumdu..Arkadaşımdı..Karşıydı yalana... Biliyorsun..."KaPtAn"dı o Kanka... Dostluk,,,Aşk herşey güzeldi başta... Sonra ..Zorunlu ayrılık girdi araya... Kaç defa 'elveda' dedim ona.. Ama bir türlü "BiTtİ" diyemedim bu aşka... Hala ..Aşık olduğumu sanıyorum...HALA..! Söylesene ben aşık mıyım? be Kanka.... |
.....................................
Mutluluğu temsil eden masmavi deniz... Ateşle barut yanayana...Ama tehlikesiz... Sonra...Bir anda karşır KARADENİZ... Çılgın dalgalar eşlik eder titreten yağmura... Olanlara güneş darılmaz ! Çünkü bilir Karadeniz içten ağlatmaz... Aniden parlar ! İci acımaz... Bambaşkadır bu diyar... Eksik olmayan yağmura inar insan üşümez... Çılgındır, deli-doludur..Ama insan küfretmez.. Severken öldürür ama sevmek için insan düşünmez... |
keşkee sende benim seni sevdiğim gibi sevseydin beni
keşkee senle hiç bişey yaşamamış olsaydık belki bu kadar acı çekmezdim şimdii yadaa yadaa senle hiç ayrılmasaydık hani sözümüz vardı hani hiç ayrılmıyacaktık hani nerdesin nerdeee hiç bırtakmıyacaktın beni ölümüne seviyordun hani keşke sözlerini tutabilseydin be sevdalım nedenn nedenn gittinn seni ölene kadar seveceğim aramızda geçen kötü günlere rağmen ben seni hiç unutmayacağım benim sevdam gözlerin kadar karaydıı sense |
Bir umutla çıkarsın yolla önüne engeller çıkar....Şarkılar
dinlersin,şiirler yazarsın ama nafile hiç biri başlamamış sevginin avuntusu olmaz....Sonra düşünürsün neden olmadı neden???Hep benmi dersin oysaki etrafına baktığında senin gibi bir çok insan vardır.Bitti artık burya jadr dersin onu görmek bile istemiyorum dersin ama buda kendine söz verdiğin bir yalandır....Ne zamanki bir odada yanlız kalsan hemen aklına gelir ve oturur düşünürsün acaba olsaydı ne olacaktı?????? |
Anlar vardir anlatilmayan
sadece yaşanan duygular vardır sakin gibi görülür ama içten içe fırtına koparan duygular kimsenin anlıyamadı anlam veremedigi duygularrr |
bir varmış bir yokmuş. dağlar ardında küçük bir kulübe varmış.yanında
tertemiz dere, yemyeşil otlar varmış ... bir gün pembe bir kelebeğin yolu bu kulübenin penceresindeki çiçeğin yaprağına düşmüş. yakışıklı mı yakışıklı dünya tatlısı bir oğlan ve ve karnı burnunda eşi beraber yaşarlarmış. o kadar sevgi ve saygı dolularmışki... herşey kelebeğin çok huşuna gitmiş. beraber oturuyorlar birbirlerine yemek yediriyorlar her adımlarını beraber atıyorlarmış... |
ağlamaklı yine gözlerim;
hasrettin arkasından bakakalmış, ellerim havada, yüregim duada , bedenim dünyada, ruhum mezarda, içimde cehennem ateşi, azabım büyük, vijdanım kelepceli, kolaymı unutmak! giderken ardından acıyla bakmak . sana kolay; çünkü sen benim sevdam gibi yaşamadın sevdanı. buyüzden adı benim sevdam. |
Sen Benİm İÇİn VazgeÇİlmeyen
Ben Senİn İkİ GÜnlÜk Oyuncuk Sen Aklimda Bİr Salİye Bİle Çikmayan Ben Senİn İÇİn Kafa Yormaya Deymeyen Sen Benİm Tek Ve Son SevdİĞİm Ben Senİn Siradan Bİr Oyuncak Senİm Benİm YaŞama Hevesİm Ben Senİn GÜnlÜk Hevesİm Be Belali Ramazan TaŞ'tan Belali'ya |
YÜrĞİmdekİ Aci Çok BÜyÜk
Yillar GeÇİrdİm UĞrunu Olmuz Sensİz Olmaz SevdİĞİm Ben Yanarim Sensİz *******e Uyku Gİrmez GÖzÜm Korkuyorum Sensİz Sensİz Olmaz Sensİz Olmaz SevdİĞİm Ne Yapsam Çare Olmuyor Ben Bİr Kere AŞkina Kapildim Sensİz Ne Gece Dedİm Ne GÜndÜz Dedİm Sensİz Yoruldum Yoruldum Eyvah Eyvah Sensİz Olmaz Sensİz Olmaz SevdİĞİm Ramazan TaŞ'tan Belali'ya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.