![]() |
dünyada en mutlu sen olsanda
yıldızlar gibi heran parlasanda dert,bela seni hiç bulmasada bak,toprak"YİNE BENİMSİN" diyor.. |
zifiri karanlğında olsun ölümüm kapatın tüm lambaları alın götürün
umutlarımı okusun ölüm fermanımı savcı toplansın iki üç dost beş yabancı gün doğmadan kurusun dar ağacı beni sensiz hayallerimin bittiği yere asın eğer sensizlik ölümse kim diyebilirki gülüm yaşadığımı gurbet uzaktır geri dönüllmez kader alın yazısıdır sırrına erilmez adıyaman insanı merttir kolay yenilmez özlemekse hiç farketmez (KAHTALI) |
Özür dilerim seni sevdiğim için özür dilerim gözlerine baktığım için
özür dilerim peşinden koştuğum için çok ama çok özür dilerim seni insan sanıp seni sevdiğimi söylediğim için... |
sevilmeyi sevmeyi
en güzel duyguları rengaren şu hayatımı hepsini ben sende gördüm ağlayan şu gözlerimi şu en acı hislerimi pınarını silmeyi hepsini ben senden öğrendim sen benimsin hayal gözlüm şu yarınlar ikimizn sensiz olmak asla olmaz ben senden hiç ayrılamamki (serseriden hayal gözlü yarine) |
özür dileim seni sevdiğim için özür dilerim gözlerine baktığım için
özür dilerim peşinden koştuğum için çok ama çok özür dilerim seni sevdiğimi söylediğim için (deliler gibi sevdiğim ömer için) |
eskiden...
hayat çok başkaydı.. ve sen.. tüm Hayaaller içinde tek gerçegimdir!!! şimdi ise.. hayat bambaşka.. ve Senn.. tüm gercekler içinde tek hayalimsin..!!! |
İkİ GÜl Olsun
Bİrİ Beyaz Bİrİ Kirmizi Kirmizi GÜl Senİn Beyaz GÜl Benİm Olsun EĞer BİrgÜn Benİ Terkedersen Kirmizi GÜl Solsun EĞer Ben Senİ Terkedersem Beyaz GÜl Kefenİm Olsun |
Yan yana geçen ******* unutulup gider mi
Acılar birden biter mi Bir bebek özleminde seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi. Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi Dikenleri göğü deler mi Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi. Kendine iyi bak beni düşünme Su akar yatağını bulur, İçimdeki fırtına, kör kurşunla diner mi Kavgalar kansız biter mi Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi Şu kahpe dünya seni b |
doğan güneş umrumda değil
sen yoksan yanımda gündüzümde karanlık ******* artık dost bana yaşamam için sebep yok tek varlığım sendin aslında bırakıp gittin beni azrail her an yanımda ne zaman teslim olurum bilemem belki yarın belkide ondanda yakın kara toprak beni bekler gitmem gerek bu şehirden. |
ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim oysa bilmediğin bir şey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim imrendiğin, öfkelendiğin kızdığın ya da kıskandığın diyelim yani yaşamışlık sandığın Geçmişim dile dökülmeyenin tenhalığında kaçırılan bakışlarda gündeliğin başıboş ayrıntılarında zaman zaman geri tepip duruyordu. Ve elbet üzerinde durulmuyordu. Sense kendini hala hayatımdaki herhangi biri sanıyordun, Biraz daha fazla sevdiğim, b |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.