![]() |
oturmuş köşede gözleri nemli
elinde cigarası yüzü kederli oda payını almış aşktan halinden belli işte bir vefasızın bir kalpsizin eseri |
yarın hiç birşey bu günkü gibi olmayacak
içimden sen gececeksin ama biliorum sen uzaklarda da olsan şuracıgımdasın hep yanımdasın sen olmazsan bitmez bu sevda bitemez beni tanıyanlar beni sana seni bana yanlış anlatanlar aşkım ölüyorum sana rakı elimde kalem sözlerimde sevmeyecegim seni sevdigim gibi başkasını ölmeyecegim senin için öldügüm gibi |
yarın hiç birşey bu günkü gibi olmayacak
içimden sen gececeksin ama biliorum sen uzaklarda da olsan şuracıgımdasın hep yanımdasın sen olmazsan bitmez bu sevda bitemez beni tanıyanlar beni sana seni bana yanlış anlatanlar aşkım ölüyorum sana rakı elimde kalem sözlerimde sevmeyecegim seni sevdigim gibi başkasını ölmeyecegim senin için öldügüm gibi bitanem |
düş
garipti korkunçtu ilginçti gülünçtü sacma anlam sız acemi bir düştü sen karşımdaydın ama bedenin ölmüştü bana baktın sonra gözlerinden iki yıldız düştü ir acayip düştü ama gülünçtü ölüler bayram havasına bürünmüştü seni ararken birden bedenim yere düştü diyorum ya garipti korkunçtu ama gülünçtü seni ararken kendimi kaybetim aniden bir bülbü,l daha sarkı dinliyordu gülden o an kendimi gördüm senin gözlerinden üzerimde beyaz takım ama ku |
Hava KararmiŞ Sİs ÇÖkmÜŞ Heryere
Yildizlar Sayilacak Kadar Az Ugultu Gelİr RÜzgarla AnlaŞilmayan Bİr Ugultu Bİr KaÇ İnsan GÖrÜnÜr Harab OlmuŞ Aglamak Tan GÖzlerİ Bulutlar Bİle Aglamaktadir Hafİften Bİr Çİse DÜŞmektedİr Topraga EŞsİz Kokusuyla GÖkyÜzÜnde Bİlİnmeyen IŞilar Oynamaktadir DÜŞen Cİseler Zİfİrİ Karanlik GÖz GÖstermeyen Sİs Sari Saclari Mavİ GÖzlerİ Parildamakta İnsanlar Feryad Yakip Aglamakta Dir Atam DÖnmÜŞ Gerİye -_zamani Geldİ__ |
karanlıga gömüldüm aşkımkurtulamıyorum
her yer hatıra dolu göz yaşlarıma hakim olamıyorum sensizlige alışamadım yanızlıkla savaşıyorum belki seni geri kazanırım diye burcu |
Hayat Senİ DeĞİl Sen Hayati YaŞa
|
ÜzÜlme SevdİĞİm
Kader Bİzede GÜler Bİzİde Sever Kader Hayati BoŞ Verenlerİ De Sever Sevİpte Sevİlmeyenlerdenİz SevdİĞİm Benİm Nefret Dolu BakiŞlarim Senİn YeŞİl GÖzlerİnde BİrleŞİcek BİrgÜn Yalanlarin Sonu Gelecek Bİr GÜn Benİm Olacaksin Senden BaŞka Dİyemİyorum CÜnkÜ Senden BaŞkasida Var SevdİĞİm Yalniz Sen Dİyemİyorum CÜnkÜ Yalniz Sen DeĞİlsİn SevdİĞİm Gece GÜndÜz Sen Varsin SevdİĞİm RÜyalarimda Sen BakiŞlarimda Sen Nefretİ Sİlen GÖzlerİn Aldatilmakla Nefret Yayiyor Art |
yanındayken
dokunup hissetmeyince konuşup duymayınca susup ağlamayınca hesap sormakmı lazım göz yaşlarım içine akınca kelimeler ağzında kalıp nefesin kapıları dudakların kitlenince hesap sormakmı lazım yazık bize güzel sevgili acımın kederimin sonu yok ey sevgili söyle bana şimdi dudaklarına dokunamıyınca HESAP SORMAKMI LAZIM EY SEVGİLİ |
Yalvarsam RÜzgara Kokunu Getİrİrmİ Bana
Kuslara Anlatsam Askimi Anlatirlarmi Sana Allaha Yalvarsam KavuŞtururmu7 Senİ Bana AŞkim ÖzlÜyorum Senİ Anlasana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.