![]() |
Al Canim VarliĞim
Senİn Elİnde Çİz GeleceĞİm Ama Çİzerken Dİkkat Et Sakin Hayatin DiŞinda Kalma ÇÜnlÜkaldiĞin An Kefenİmİ Hazirla ÖlmÜŞÜmdÜr Belali Ramazan TaŞ |
Bugün de sensiz geçiyor be GÜL'üm
İlk defa farkediyorum sensizliği, Razı olmuyor gönlüm gitmene. GÜL'üm dön gel artık özledim gözlerini. Üzüldüm ağlıyoum her gece duyuyorum nefesinin sesini. Lütfen etme dön gel BİRGÜL'üm!!! |
Bİr Anda Karardi BÜtÜn DÜnyam
ÖlÜmÜn Yikti Benİ SevdİĞİm Nerelerdesİn Şİmdİ Cennetİn EŞsİz MeleĞİmİsİn Neden Senİ Buldu ÖlÜm SevdİĞİm Yalnizlik Mi AĞir Basti SevdİĞİm İntİhar Nedİr Kİ SevdİĞİm Senİn ÖlÜmÜn Bana En BÜyÜk İntİhar Ama Ben Ölmedİm SevdİĞİm ÖlmemİŞ Olman Gerekİrdİ Şİmdİ YeŞİl GÖzlerİnle İmali İmali Bakman Gerekİrdİ GÖzlerİme Ölme Be SevdİĞİm YaŞamak İstİyorum Senİ *******ce GÜnlerce Hasretİnle YaŞayamam Be SevdİĞİm Yanina GeleceĞİm En Kisa Zamanda |
Sahte ArkadaŞliklar ÖldÜrdÜ Benİ
YÜzÜme GÜlen Arkamdan KonuŞan ArkadaŞlar Nerdesİnİz Şİmdİİ Sahtede Olsaniz İhtİyacim Var Sİze KardeŞ Gİbİ GÖrdÜklerİmİz Atti En BÜyÜk KaziĞi Hİc BİrŞey YapmamiŞtii Guyaa Melek YÜzlÜ Şeytan Cok SoĞudum Senden KardeŞİm DeĞİlsİn Artik Sen Benİ KardeŞ Gİbİ GÖrmÜyorsun Kİ Ben GÖreyİm Sevgİlİn Var Dİye Bencİl Mİ Olmak Zorundasin Sahtekar Mi Olmak Zorundasin Ben Öylemİyİm Ulan Şerefsİz Kac Yillik ArkadaŞimsin Bİrazdami Adam Olamadin |
bir gül düşün birtanem
gözyaşlarıyla sulanan yaprak yaprak dökülen umutlarımı düşün bir yıldız düşün birtanem kilometreerce uzakta yalnız kalan yıldızlardanda beter olan yalnızlığımı düşün bir kara bulut düşün birtanem öfke ile kabaran coşan yağmur olup engin denizlere karışan hayalimi düşün birde beni düşün birtanem her günümün türlü türlü acılarla geçtiğini umutlarımın hayallerimin teker teker yıkıldığını ve hala seni ölesiye sevdiğimi düşün |
Aysiz *******de Kumrular AĞlar
Bu YÜrek Sadece Sana Yanar YeŞİl GÖzlÜm Gelmezse Bu Kiz Yanar |
gözlerim görmez oldu artık seni
içimdeki nefreti kusamazdım sana sadece yanızlıkla gecen zaman beni bitiriyor özlesemde seni söyleyemiyorum aslında seni cok seviyorum kalbim kırık anlamıyorsun sen hala dalga geçer durursun |
Şaİr Aldimi Kalemİ KaĞidi Elİne
Beklememelİ İlham Perİsİnİ O Perİ Bana Hİc Gelmedİ Beklemedİm Bekleyemedİm O YÜzden Genel Bİr Anlam Yoktur Şİİrlerİmde Benİ Anlatir Şİİrlerİm Gece GÜndÜz Farketmez O Aklima Gelİnce Yazarim Şİİrlerİmİ BeĞenİlmez Anlami Yoktur CÜnkÜ Hep Ayni Konu Ya Serserİm Ya YeŞİl GÖzlÜm Özel Anlam TaŞir BÜyÜk HÜkÜmlerİ Vardir Üzerİmde Bİr Cirpida Alip Atamam Bİr Cirpida Şİİr Yazamam Bazen GÜnlerce DÜŞÜnÜrÜm Bazen Bİr Sanİye İcİnde Aklima Gelİp Gİder |
ölmek kefen giymekmiş
ölmek toprak olup gitmekmiş ölmek o soğuk yere girmekmiş yok be canım asıl ölmek SENSİZLİKMİŞ |
Senİ Sana Birakiyorum
İyİ Bak Kendİne YeŞİl GÖzlerİnİ Unutamam Senİ Unutamam Ama Gİdİyorum ÜzgÜnÜm Gİtmek Zorundayim AŞkimiz Romeo Ve Julİet Mİsalİ Aİlelerİmİz Arada OlduĞu SÜrece Olmaz Bu AŞk Olamaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.