![]() |
seni seviyorum
sadece kim olduğun için değil sen olduğun için ve seninle beraberken kim olduğumu benliğimi anladığım için SENİ SEVİYORUM sadece kendine yaptıkların için değil bana kattığın güzellikler için seni sevi yorum içimdeki çocuğu saklı kalmış beni yeryüzüne çıkarttığın için ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun seni seviyorum elinin kalbimin üzerinde hissettiğim zaman üzüntülerimi alıp anıların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin başar |
Seni Seviyorum Çünkü
Her Günüm Senin Sesinle Doğuyor,Seninle Sürüyor Gecem İse Seninle Son Buluyor. Seni Seviyorum Çünkü Kilometrelerce Uzakta Olsan Bile, Buluşma Gününü Özlemle Beklemek Hoşuma Gidiyor. Seni Seviyorum Çünkü Yanımda Olmasan Bile, Yüreğinin Benimle Olduğunu Biliyor Her An Yanında Olduğumu Biliyorsun. Seni Seviyorum Çünkü Bu Mesafelere Ragmen Yaşanmamışı Yaşatabiliyorsun, Duygularımda Var Olabiliyorsun. Seni Seviyorum Çünkü Sesinle Dünyama Bir Anda Gir |
Seni yazdım
Sensizliğinde kanarken yüreğim İçimdeki kelebeklerin renkleri solmuş Kanatları dökülüyordu kendiliğinden Oysa bir uzak mavi düştür şimdi Gölgeli karanlıkların aydınlanışıyla yüzünü görmek Ve kokunu taşıyan rüzgarları beklemek Bir hüzünlü şarkı gibi Aklımda sen. Seni yazdım Ayrılığın buruk tadı dilimde Oysa uçsuz bucaksız yalnızlıklarından kopup Gri bulutlar inerken karanlık sulara Tepeden tırnağa veda vardı iskelede Koklanıp da atılan gül |
Ne zaman aglamaya çalışsam
göz yaşlarımda sevgiyle mutluluk arasındaki acıyı düşünüpte öğle aglıyorum… Ne zaman aglamaya çalışsam şu elimdeki kalemin yazmak isteyipte yazamadıklarını anlatmak isteyipte anlatamadıgı duyğuları düşünüpte ağlıyorum… Ne zaman aglamaya çalışsam en çok seninle geçırdigim güzel günlerin hatrına ne aglamayı nede gülmeyi hatırlıyorum… o anda aglamaya çalışsam bile!... |
Onun gözlerini beğeniyorum,
Bakışları yüreğime ışık saçıyor, Nedendir bilmem, her bakışmamızda, hem gülüyor, hem kaçıyor... Onun ellerini beğeniyorum, Marifetli, bakın, neler neler yapıyor, Yemek pişirir, makyaj da yapar, Ama saçlarımı bambaşka okşuyor... Onun dudaklarını beğeniyorum, Bakın, neler neler fısıldıyor, Deli dolu sözleri var ama, Ne söyleyeceğini de biliyor... Onun sözlerini beğeniyorum, Nemi söylüyor, merak mı ettiniz ? Öyle yürekten, öyle delicesine, |
büründüm gecenin karanlığına..
sensizligin sensiz ve derin acısında.. kayboluyorum.. gözümün önünde parlayan gözlerin.. ve aklımda yine.. bir tek sen.. unutuyorum tüm dünyayı.. dünyayla insanları.. insanlarla doğayı.. yani.. yani yaşamayi.. yaşamak sendin çünkü.. solunan her nefes.. içilen her damla suydun.. sevmek sendin.. sevilmenin hasretini yanında getirsen de.. gülmek sendin.. bir gülüşün bedelini binbir gözyaşıyla ödetsen de.. her şeydin.. her şeyin içindeydin.. |
sevmek suçsa seviyorumaşık olmak günahsa aşığım sevdiği için ölümü
göze almak aptallıksa ölüyorum ama yinede seni seviyorum yazan batan güneş |
Acının en kötüsü buymuş meğer
Bir zalimin kalbimi çalması Bana acı çektirmesiymiş Onu düşündükçe ağlamakmış meğer Sevdiğim insan tarafından Yüzüstü bırakılmakmış İstemeden bir tuzağa düşmekmiş meğer Aşk denen faili meçhul tarafından vurulmakmış Ölümü arzulamakmış Bugün yarın demeden acı çekmekmiş meğer Gözümün kararmasıymış Aşktan nefretetmekmiş Bu acıyla ruhumun beni terketmesiymiş meğer Kalbimin param parça olmasıymış Aşkın bedeli buymuş meğer!!!!! |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... ------------ilyas gülkat---------- |
bir tek sen olmalısın hayatımda,
birtek sen olmalısın bakışlarımda. ancak sen unutturabilirsin bana, O pişmalık duyduğum günleri Sen mutlulugum ol, Her gülüşümde. Sen haykırısım ol, her söylenişimde. Yeter ki sen ol, Her gözümü acışımda. Sen ol GÜRKAN sadece sen... Senden başkasına bakmayacak, Bu gözlerim... Senden başkası için atmayacak, Bu yüreğim... Senden baskasını sevmeyecek, Bu kalbim... YEMİN EDERİM GÜRKAN YEMİN EDERİM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.