![]() |
Seni sevmek, bana hayatın ne kadar anlamlı, nefes alıp verişimin bana
verilmiş kocaman bir hediye olduğunu gösterdi. Sabahları yeni güne kocaman bir gülümsemeyle başlamanın tadına vardım. Hiç bir zaman bir anlam yüklemeyi başaramadığım yıldızların hepsinin artık başka başka bir sürü anlamı var. Onlara her baktığımda; birsinde gözlerini, birisinde gülüşünü, bir diğerinde ise senin bana hediye ettiğin yaşama sevincimi görüyorum. Ve onlara her baktığımda Allah’ıma binlerce defa şükrediyor |
Sensin Benim Dogan Gunesim
Beni Saran,isitan,yakan, Icime Kadar Isleyen Sensin Benim Karanlik Geceyi Aydinlatan Ayim Ve Yildizlarim Sensin Gulum; Beni Duygusalliga Iten,aglatan,dusunduren Beni Deli Yapan,arzularimi Cildirtan Sensin Bana; Yasama Sevincini Veren,sevmesini Ogreten Aniden Hic Olmadik Anda Guzel Bir Sarki Soyleten Dalipta Hayal Kurduran Yuce Allah'a Sonsuz Dualar Ettiren Beni Hirsli Yapan Sonrada Korkutan Sensin,ilk Ve Son Umudum Ozlem Duydugum,baglandigim |
Burada yağmur yağıyor
Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazen Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bi |
Yalnizlik nedir bilirmisin arkadas?Â
Boslukda dolanip, sonsuza dogru Kendini kaybetmis, söyle bilirmisin? Bombos hersey, ne yapsan anlamsiz Zamansiz yasamak, nasil gecer bilirmisin? Umutsuz hayata bakis, anlam bulamamak Karanliklar icinde hevessiz, nasil düsündürür bilirmisin? Bir gün gelir, dostun bile kalmaz Akar sular sürükler seni acimasizca, götürür seni yalnizlar diyarina Hele ******* uzar uzar, karanlik *******, Icin burkulur yalnizliginda, yaninda biri olmayinca |
Gözlerine bakınca kendimi kaybettiğim hatta bütün dünyayla o saniye
ilişkimi kestiğim sevgili..... Sevgili diyorum evet çünkü... Bende sevgili bende yar bende yüreksin sen... Belki 100 yıl da geçse asla söküp atamayacağım kalbimsin sen... İnsan kalbi olmadan yaşayabilir mi..?.. İnsan kalbi olmadan da yaşar belki ama ben sensiz asla yaşayamam... Sen farkında değildin ama benim içimde fırtınalar kopardı. Sen farkında değildin ama ben uçurumlara bırakırdım kendimi savunmasız... |
yaz akşamı;
ay parlıyor senin yüreğin gibi bana olan sevdan gibi yıldızlar parlıyor; tıpkı o gözlerin gibi rüzgar esiyor derinden derinden teninin kokusunu bana getiriyor kokunu alamak için saniyelerle yarışıyorum seni düşünürüm her gece gözlerim yollarında derinden derinden ufuklara bakarım bu yaz akşamı; rüzgar senin kokunu getiriyor hissediyorum ay'a bakıyorum sana bakar gibi eğer gözlerin takılırsa bilki sana bakıyorum denize vuran yakomoza bak sevdiğim |
ben üç çeşit çiçektim,
sevgi,aşk ve beklemek, sen ikisini kopardın, bana ise bir tanesi kaldı, beklemek beklemek ve beklemek . |
sevdim seni evet
inkar etmiyorum ama seninde sevgin sahteymiş yeni anlıyorum sana temiz dur sevgimi verdim sen ise bana sahte sevginden başka bişey vermedin bak gör halimi mutlumuusn beni bu halde görmeye hiç için acımıyormu beni perişan etmeye hiç aklına düşmüyormu benim yüreğimin acılar içinde yandığı ey sevgili hiç düşünmüyormusun beni nasıl kırıp inciltiğini al sevgini yüreğini benden git başkalarına ver sahre sevgini hadi şimdi lak ayakta alkışla çaresizce yıkılışım |
Sensizliği tasıyorum yüreğimde
her nefes alışımda ızdırap her gözümü açtığımda ıslanmış yüzüm gittiğin o günden beri sadece düşlerimdesin silmeye calıştım ama olmadı her ne yapsam olmuyo yine içimdesin sensizliğe ağlıyorum olmuyor sensiz yapamıyorum eğer dönmek istersen bekliyorum seni bıraktığın o yerde... |
her insan birden fazla kelime kullanıyo
en çok kullanılan ise UNUTULMAK sevdam unuturmuyum seni yaşananlar unutulurmu biz seninle gelecek uğruna neler yaşadık gerektiğinde herşey için savaştık bizi kimse birbirimize unutturamada ASKERLİKMİ UNUTTURACAK gözbebeğim o kadar kolay değil seni ÖLÜMÜNE SEVİYORUM sevdiceğim unutmak İMKANSIZ sevdalar unutulmaz gözbebeğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.