![]() |
Biliyorsun
BÜtÜn acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı BÜtÜn korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı Artık benden pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yÜrek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyosan çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim |
Benkİ Yosun TutmuŞ YÜreĞİyle Bİr Delİ
Hayaller Ülkesİndekİ Hayal Prens Senİ.yanliz Senİ Senden Dİlenen Bİr Dİlencİ Misralar Arasinda KaybolmuŞ Bİr Şaİrİm Benkİ Acilarla örÜlmÜŞ Kaderİyle Bİr Bedbah YÜreĞİ AŞkla DaĞlanmiŞ KarartilmiŞ Bİr Köle Kendİnİ Sana Emanet Eden Esİr,. Ask çölÜnde Sana SusamiŞ Mecnunum Benkİ Yolunu KaybetmİŞ Firtinanda Savrulan Gemİ Gözlerİnİn Derİnlİklerİnde BoĞulmayi Dİleyen Kul Yetİm KalmiŞ çocuklar Gİbİ Göz YaŞi Döken Serserİ Sana.herzaman Sana Kanat Carpa |
not
bu şiir askerdeyken 5 senelik çıktığı tarafından terk edilen bahtsız asker tarafından terk eden o vefasıza sadece onun kalpsizliğini yazmıştır her zorun bir umudu her umudun bir mutluğu her gidişin bir dünüşü her ihanetin bedeli ve her başlangıcında bir sonu vardır sen gününü gün ederken bense yaşamayı yarınlara saklıyorum özgür olacağım günü bekliyorum elim kolum bağlıyken öylece çaresizce bıraktın beni çaresizliğin içinde sensizliiğin acısı büktü boynumu elimde bir şey gelmiyor |
günül limanına bir gemi daha yanaştı içinde hasret yelleri esince
gelirim demiştin yüreğimde asi rüzgarlar esiyor gönlümde ise fırtınalar kopuyor sen hala yoksun |
simsiyah bir gecede
yagmurun yagdıgı sırada yine sen geldin aklıma her aklıma geldiginde gözlerimden bagımsızca yaslar suzuluyor kulagımda tatlı sesin cınlıyor hala anlamadın degıl mı?senı ne kadar sewdigimi senı, senı, seni kainatta hic bir degerle ölcüsemeyecek kadar cok ama cok seviyorum... |
Elime son kez aldım kağıt kalemi,
Bu sana son mektubum. Postacı son bir kez haber getirecek Benden sana. Canim bilirim aldırmazsın hiçbirse ye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kızacaksın, “İçme demiştim” diyeceksin, Ama ben yine ayni cevabi vereceğim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu Bu mektubumda Seni ne kadar sevdiğimi Özlediğimi yazmayacağım. Artik değiştim ben. Senin umursamaz tavırlarından bıktım SERS |
Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi... Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. |
aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da
Uzun bir hastalık gibi Aralıksız dinlediğim alaturka bir fasıl gibi Gökyüzüne bakmayı, dostlara mektup yazmayı Çiçekleri sulamayı unutmuşluğum gibi Bitti. Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da Yürümeyi yeniden öğrenen felçli bir çocuk gibi Sokağa çıkmalıyım şimdi ve çoktandır İhmal ettiğim dostlara yeni bir adres bırakmalıyım Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru |
Sevgİ,sevgİ Dedİm Buldum Sevgİyİ
Fazla SÜrmedİ Terk Ettİ Benİ, SÖylesene Bana Benİ Bİrazda Olsun Sevmedİnmİ? Yalanmiydi Kendİn Gİbİ SÖzlerİn Yalnmiydi Bana Bakan GÖzlerİn, Neyİne Kandim,neyİne Kamdim Senİn, İstemİyorum Bundan Sonra Yalan Sevgİnİ Elbet Bulacagim Benİ Çikarsizca Sevenİ İŞte O GÜn GÖrmek İsterİm Senİ |
Tanımadığım tarifisz duyguların tuzağına hapsoldum...Nasıl oldu nerden
geldi anlayamadım sadece kalbimi dinledim...İşte tek suçum oydu KALBİMİ DİNLEMEK...Daha kim olduğunu bile anlamadan gözlerinle yanıp tututştum.Ben hep senin için yanarken sen de bir başkasının oldun.O kadar anlamlıydıki bakışların,o kadar süslüydüki kelimelerin ben kendimi ssende buldum...Ama bu aşk beni içten içe öldürmeye başladı... Artık istemiyorum seni sevmeyi;kendimi kendimde bulmak seni tamemen bitirmek istiyorum yüre |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.