![]() |
aşk bir öyküdür
ve bu öyküde sevgim harfleri ben kelimeleri sen ise cümleleri oluşturuyorsun... |
hüloşum
şimdi yoksun sevgili benden çok uzaklardasın hasretinle YÜREĞİMDE İSMİNLE dudaklarımdasın belki ıssız bir şehirde belki bir köşe başında ağlamaktasın belkide neşenin ilk baharındasın ben yokum aklında... hani hep yanımda olacaktın hep sevecektin özleyecektin beni şimdi nerdesin söyle hangi günün akşamında hangi gecenin sabahındasın hangi mevsimdesin bensizliktemisin yoksa? ben geceye,karanlığa inat hep senileyim peki ama sen nerdesin? bak yine akşam oldu |
Tanımadığım tarifisz duyguların tuzağına hapsoldum...Nasıl oldu
nerden geldi anlayamadım sadece kalbimi dinledim...İşte tek suçum oydu KALBİMİ DİNLEMEK...Daha kim olduğunu bile anlamadan gözlerinle yanıp tututştum.Ben hep senin için yanarken sen de bir başkasının oldun.O kadar anlamlıydıki bakışların,o kadar süslüydüki kelimelerin ben kendimi ssende buldum...Ama bu aşk beni içten içe öldürmeye başladı... Artık istemiyorum seni sevmeyi;kendimi kendimde bulmak seni tamemen bitirmek istiyo |
Sevgilim birgün sordu aşk nedir diye?
bilmedim sustum, zaman istedim düşüneyim diye. birkaç gün sonra yürürken yoldadargın ve tek başıma, aniden çarptım bir adam. başımı kaldırdım özür dilemeye, bir adam ve zalim sevgilim, on budum cevabını eğildim kulağına dedim ;AŞK!! IZDIRAPTIR. |
Nikah davetini alınca birgün
O anda yıkıldı dünyam büsbütün Beni nikahına bekleme o gün Yoksa çıldırırım nikah günün de SONDEFA ALDIM RESMİNİ ELİME BAKTIKÇA AĞLADIM SENSİZ HALİME SENİ SEVEN SANA TAPAN KALBİME KURŞUN SIKACAĞIM NİKAH GÜNÜN DE |
Kalbİm Senİnİ Bense Kalbİmİn Esİrİ OlmuŞum.
Sevdİk Ama Ayri DÜŞtÜk. DÜŞÜnsene Sen Nerdesİn Ben Nerde? Sen Karanlik Bİr Kuyuda Ben MeÇhullerde. Bİlİnmezlerdeyİm. Halen Hayallerdeyİm. Halen Senİn PeŞİnde... Belkİ BİrgÜn KavuŞuruz Unuduyla Şuan Nefes Aliyorum. Oysakİ Bİlİyorum Sen BaŞkasina Aİtsİn. Ama Ama Ben Halen Senİnİm Bİlİyorsun. Sana Aİdİm. Bİr Senİn Oldum Bİr Senİn. Sen Gİtsende Ben Senİnİm Kalsanda Senİnİm. GİdİŞİnİ Halen Kabullenemedİm. Sen Gİtmedİn. Sen Benİmsİn Benİm Senİ |
ÖlÜm DÖŞeĞİnde Olan Bİr İnsanin Azraİlİ Arzulamasi Gİbİ Arzuluyorum
Senİ... |
Acının en kötüsü buymuş meğer
Bir zalimin kalbimi çalması Bana acı çektirmesiymiş Onu düşündükçe ağlamakmış meğer Sevdiğim insan tarafından Yüzüstü bırakılmakmış İstemeden bir tuzağa düşmekmiş meğer Aşk denen faili meçhul tarafından vurulmakmış Ölümü arzulamakmış Bugün yarın demeden acı çekmekmiş meğer Gözümün kararmasıymış Aşktan nefretetmekmiş Bu acıyla ruhumun beni terketmesiymiş meğer Kalbimin param parça olmasıymış Aşkın bedeli buymuş meğer!!!!! |
Sen benim yüreğimde büyüttüğüm çiçeğimsin
Sen benim gözlerimde tüttürdügüm hasretimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim yaşlı gözlerimdeki sevincimsin Sen benim her aldığım nefesimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim etrafımda dolaşan meleğimsin Sen benim yanımdayken bile özlediğimsinSen benimsin sevgilim Sen benim gönlümden içeri bir gönülsün Sen benim aşk bahçemin gonca gülüsün Sen benimsin sevgilim Sen benim tek amacım tek gayemsin Sen benim herşeyim, birtanemsinSen benimsin sevgilim |
Sen benim tutkularımsın
Sen benim sevdalarımsın Kuruyan toprağımda nemsin Susuzluğumda suyumsun Gönül bahçemde çiçeğim Sen benim canımsın. Sen benim umutlarımsın Aşk odağımda aşkımsın Kalbimin atışlarısın Damarlarımda can suyum Sen yaşam kaynağımsın Sen benim canımsın. *******i hayallerimsin Gündüzleri özlemimsin Gönül karanlığımda ışığım Sen benim hayatımsın Sen benim canımsın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.